cuski To chyba bylo do mnie, wiec odpowiadam: 27.06.06, 02:01 To chyba bylo do mnie, wiec odpowiadam: - Nie, nie nudzi mi sie, a watki o wizytowkach zalozylem, bo jest duzo nowych osob na tym forum i nie kazda nich wie o mozliwosci zrobienia sobie wizytowki, lub tez trafiaja sie problemy z zamieszczaniem zdjec w wizytowkach. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: do osoby, ktora zalozyla watek o wizytowkach 27.06.06, 06:00 e tam! trzeba bylo tak od razu informacyjnie pisac a nie sie bawic w wyliczanki ;o) Odpowiedz Link
dj_sly Re: do osoby, ktora zalozyla watek o wizytowkach 27.06.06, 08:50 heh.. noc coz Cuskiemu sie nie nudzilo, ale za to ja znudzony zalozylem sobie wlasnie taka wizytowke... Odpowiedz Link
tadeuszx Dj, no i dobrze:). A widziales wizytowke tej 27.06.06, 11:37 dziewczyny z postu nad Twoim, czyli slicznej Polinki? Czlowieku to artystka cialem i duchem!) Odpowiedz Link
dj_sly Re: Dj, no i dobrze:). A widziales wizytowke tej 27.06.06, 12:01 heh ale to chyba nie moj przedzial wiekowy.... co kolwiek by to mialo znaczyc... Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Dj, no i dobrze:). A widziales wizytowke tej 27.06.06, 21:56 nie twoj przedzial wiekowy? Odpowiedz Link
tadeuszx Ufffff, SLy, ta Twoja refleksja dotycząca 27.06.06, 22:17 przedzialu wiekowego, jest chyba zwiazana z tym, ze ja sie za nia uganiam. Nie patrz na to! Poniewaz ganiam za kazda dorosla osobka plci zenskiej i nie stosuje zadnych barier wiekowych. Heh, cos mi sie wydaje, ze moje poglady w tej kwestii sa bardziej na czasie) A obadaj, ze inni rowniez nie stosuja na forach takich opcji i podrywaja kazda dziewczyne, ktora jest w zasiegu. Natomiast, dodatkowo, akurat w tym przypadku, powiem Ci, ze mam calkowicie odmienne zdanie od Twojego. Bo Polinka jest wlasnie z Twojej polki wiekowej!)) Z mojej nie jest, co jej nie przeszkadza, gdy tadeuszx sie za nia ugania) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A ja sie tylko usmiechne:)))) 27.06.06, 12:00 Wiedzialam,ze predzej czy pozniej jednak bedziesz pisal Odpowiedz Link
dj_sly Re: A ja sie tylko usmiechne:)))) 27.06.06, 12:03 nie ma z czego sie smiac..... spac sie nie da.... Odpowiedz Link
cuski Sly ??? 27.06.06, 12:06 Sly ??? U mnie 5 rano, u Ciebie 6, a Ty nie spisz ??? )) Odpowiedz Link
dj_sly Re: Sly ??? 27.06.06, 12:10 Nom jakos spania nie mam a GIN tonic tez nie pomaga wiedz jeszcze siedze..... do pracy mam na 3:00pm.... wiec moze sie jeszcze wyspie \ Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A skad wiesz z czego sie smieje?? 27.06.06, 12:09 Nie z Ciebie bynajmniej i nie z tego,ze nie mozesz spac Odpowiedz Link
cuski A wiec moje wyliczanki na cos sie przydaly :) 27.06.06, 12:04 A wiec moje wyliczanki na cos sie przydaly, bo jak dotad na tych moich zabawach skorzystalo 2 osoby z naszego forum Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol 2??To kto drugi se zalozyl wizytowke?? 27.06.06, 12:10 I ja nic o tym nie wiem,hmmm....ciekawe??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz wiem,wczoraj sie zdazylam wrapac 28.06.06, 09:17 do Jej ksiegi wieczystej...upsss,ksiegi gosci Odpowiedz Link