cuski 04.09.06, 19:47 Wlasnie otrzymalem maila od Barbary (autorki tego fatalnego blogu), w ktorym prosi mnie i reszte uzytkownikow naszego forum, o zaprzestanie dyskusji w tym budzacym wiele kontrowersji temacie. Z gory, wszystkim dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Mail od Barbary ! 04.09.06, 20:13 to ona Barbara? bo ja dostalam majla od Siusi czy jakos tak, gwarantowanie nie Barbary czyzby bylo ich wiecej i pracuja razem? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 02:07 a skad wiesz ze do mnie majlowala busia? Odpowiedz Link
cuski Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 03:05 I ja tez dostalem maila z konta "Busia 35". Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 08:38 Ja tez wczoraj dostalam maila z konta Busia35.I tez sie przylaczam do tej prosby. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 16:57 taka ogolna refleksja - skoro ta Barbara nie chciala abysmy temat przedyskutowali, po jakiego rozpetala cala zadyme? dorosly czlowiek powinien wiedziec ze gdzie drwa rabia tam wiory leca... skoro chciala kogos oskarzyc to musi sie liczyc z tym ze ludzie odbiora jej zdanie w rozmaity sposob zaczyna mi sie wydawac ze ofiara jest Jozek a ta Barbara to jakis troll Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 17:04 nie zetka barbara to nie troll i nie Jozek jest ofiara! ta sprawa sie ciagnie nie od dzisiaj! moze tylko dziwny sposob baska wybrala i troche glupi ale to juz nie moja broszka! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Mail od Barbary ! 05.09.06, 18:53 no prosze, kolejny zakret jakbym miala talent literacki to bym napisala z tego czytadlo i sprzedala harlequinom Odpowiedz Link