marian_malek 20.05.09, 03:58 witajcie ja mam do Was PROSBE, moze znacie jakies fajne miejsce na florydzie gdzie warto sie wybrac na wakacje, ktora strone polecacie ta od zatoki mexykanskiej czy od atlantyku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy.kobra22 Re: floryda 20.05.09, 04:23 Ja bym polecila ta od Atlantyku, "Palm Beach" piekna plaza i duzo atrakcji, i mozna tam spotkac duzo polakow, wiekszosc z nich, to nielegalni, zycze udanych walacji)) Odpowiedz Link
loopy.lopez Re: floryda 20.05.09, 10:56 Zdecydowanie po stronie Zatoki Meksykanskiej. Wez taki np. Destin, plaze jak z bialego cukru. Albo Naples - cudne miasteczko, bez tlumow i potwornych korkow ulicznych jak w Miami. Odpowiedz Link
himera24 Re: floryda 20.05.09, 21:51 marian_malek napisała: > witajcie > ja mam do Was PROSBE, moze znacie jakies fajne miejsce na florydzie gdzie > warto sie wybrac na wakacje, ktora strone polecacie ta od zatoki mexykanskiej > czy od atlantyku ja polecam Fort Lauderdale od strony oceanu a od zatoki Clearwater. Odpowiedz Link
marian_malek Re: floryda 21.05.09, 00:05 witajcie dziekuje Wam za odpowiedzi , zdecydowalem sie na Clearwater Beach ale znow mam problem to miateczko jej polozone na wyspie malutkiej polaczonej mostami i czy bedac nielegalnie bedzie z tym jakis problem? chce tez pojechac na key west na wycieczke Odpowiedz Link