eela 07.02.02, 15:07 Te informacje gdzies sa, ale porozrzucane po całym forum. Ja na Wierzbnie przy metrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yomis Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 15:26 Ja też przy metrze, ale bliżej stacji Wilanowska (Dw. Południowy ?). Yomiś. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 17:23 To my wszyscy możemy spotykac się na peronie któregos metra :). Czy przy którejś stacji jest kawiarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 07.02.02, 17:26 Służewiec Południowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.gazeta.pl 08.02.02, 07:39 Przy metrze Służew, nasze mieszkania jak nawleczone na nitkę ...metra;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 08:42 Tak, możemy chodzic po kominkach, od chałupy do chałupy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 10:35 Też przy metrze, na Kabatach - od 3 lat. Jestem Poznanianką i strasznie chcialabym nawiązać kontakt z kimś, kogo tak jak mnie los rzucił do stolicy. Przez 3 lata spotkałam tylko 2 osoby. Może znacie jakichś Poznaniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 12:11 tam gdzies na końcu katalogu (3 str?) jest wątek załozony przez poznaniaka z chyba Kabat. Możesz go wyciągnąć, moze się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: do eeli! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 15:06 eela napisał(a): > tam gdzies na końcu katalogu (3 str?) jest wątek załozony przez poznaniaka z > chyba Kabat. Możesz go wyciągnąć, moze się odezwie Dzięki,że mi przypomnialaś - to ja założyłam ten watek! Niestety chyba jedyną bratnią poznańską duszą jest Dziubek, którego juz znałam z forum poznańskiego! A rogale marcińskie są naprawdę przepyszne! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do eeli! 08.02.02, 15:26 A prosze Cie bardzo:))Jednak ziemia jest okrągła :)). Ciebie nie pamiętałam, ale Dziubka tak. Ja będziesz kiedy z tymi rogalami wracała, to daj znać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: do eeli! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 16:04 eela napisał(a): > A prosze Cie bardzo:))Jednak ziemia jest okrągła :)). Ciebie nie pamiętałam, > ale Dziubka tak. Ja będziesz kiedy z tymi rogalami wracała, to daj znać :)) Rogale masz na bank!!!!Przecież jesteś Królową tego forum, więc należą Ci się jak nic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: do eeli! IP: 10.202.2.* 13.02.02, 20:03 Tej, laska, ty sie z temi uślumpronymi, rzodzi mytymi warszawiakami z czyrwonymi kludrami nie zaprzyjazniaj, bier dupe w troki (krechlate giry w glazejki a redyski... hmm, redyski w cokolwiek) i gibaj banom na Dymbiec. No zobacz na to forum, co to jest za wiara! Ani jednego poznanioka. Czy oni chociaz wiedzom, co to jest junkers??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Gdzie mieszkacie? IP: 195.116.222.* 13.02.02, 16:02 Ja znam ...ale w Poznańiu :) Gość portalu: łezka napisał(a): > Też przy metrze, na Kabatach - od 3 lat. > Jestem Poznanianką i strasznie chcialabym nawiązać kontakt z kimś, kogo > tak jak mnie los rzucił do stolicy. Przez 3 lata spotkałam tylko 2 osoby. > Może znacie jakichś Poznaniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 12:18 Ja pomieszkuję w dwóch miejscach. Na Mkotowie - Bruna u brata, w Falenicy u rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_ Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 13:24 z okna widze Multikino. Strasznie daje po oczach ten różowy neonik : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 16:11 uuu daleko na południe :)))to już nie jest Mokotów ani nawet Ursynów ale samochodem pół godziny do centrum, oczywiście jak nie ma korków...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 16:49 bzdura, okolice Multikina to Ursynów Południowy, jeszcze przed Natolinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 16:59 eela napisał(a): > piaseczno? :) Otwock ! :) nie wiem czy wiesz ale jest tu takie w lesie ( a lasów jest dużo :)) z którego przy dobrej pogodzie widać centrum Warszawy, w tej okolicy teren jest pofałdowany, jak chodziłem do podstawówki to w zime codziennie z kumplami przychodziliśmy na sanki, na jedenej takiej górce stoi mniej więcej dwumetrowy betonowy słup, kiedyś jeden gość mnie podsadził i pamietam że widzałem z niego PKiN i Mariott Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 17:02 Wyobraź sobie, że wiem, że tu jest coś takiego w lesie :))). Miałam znajomych i koleżankę w starej części Otwocka (tej w stylu świder-majer) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:15 ha, jaki ten świat mały !! :) ps.jeśli Ci znajomi przechodzili tamtedy 2 lutego 1992 roku o godzinie 13.41 i widzieli młodego człowieka stojącego na tym słupie to byłem ja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? do michała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:32 ale chyba często bywasz na Mokotowie wszak wiesz o nim i o tym co sie dzieje sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Gdzie mieszkacie? do mariusza IP: *.zigzag.pl 08.02.02, 17:38 Tak,bywam dosc czesto.Moja babcia i wujkowie mieszkaja na Mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? do michała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:44 a właśnie, teraz już wiem skąd masz tyle świeżych informacji, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Gdzie mieszkacie? do Mariusza IP: *.zigzag.pl 08.02.02, 19:21 ja rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulowoj Re: Gdzie mieszkacie? 09.02.02, 00:15 Mieszkam niedaleko metra Kabaty, ale mam akurat działeczke w Otwocku - w uroczej dzielnicy o równie uroczej nazwie Soplicowo. Też są tam jakieś górki, ale słupa nie widziałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pac Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 18:51 Pozdrowienia z Powsina. Pac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.cezex.pl 13.02.02, 09:58 Na Racławickiej (przy metrze) Odpowiedz Link Zgłoś
van Re: Gdzie mieszkacie? 13.02.02, 16:49 A ja mieszkam na mojej Bukowińskiej i pozdrawiam WSZYSTKICH ! Odpowiedz Link Zgłoś