Dodaj do ulubionych

Gdzie mieszkacie?

07.02.02, 15:07
Te informacje gdzies sa, ale porozrzucane po całym forum.

Ja na Wierzbnie przy metrze
Obserwuj wątek
    • ann.k Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 15:23
      tez przy metrze, ale Stoklosy
      • yomis Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 15:26
        Ja też przy metrze, ale bliżej stacji Wilanowska (Dw. Południowy ?).
        Yomiś.
        • tolo3 Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 15:38
          100kłosy :)
    • abc2001 Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 17:01
      przy metrze - Imielin
      • eela Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 17:23
        To my wszyscy możemy spotykac się na peronie któregos metra :). Czy przy
        którejś stacji jest kawiarnia?
    • Gość: PTee Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 07.02.02, 17:26
      Służewiec Południowy.
      • pagero Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 18:26
        metro ursynow
    • kasia-s Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 23:09
      też metro Ursynów choć Stokłosy
      • male_gonzo Re: Gdzie mieszkacie? 07.02.02, 23:55
        Natolin,ale nie przy metrze.
        • Gość: Jacek Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.gazeta.pl 08.02.02, 07:39
          Przy metrze Służew, nasze mieszkania jak nawleczone na nitkę ...metra;-)
          • eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 08:42
            Tak, możemy chodzic po kominkach, od chałupy do chałupy :))
    • Gość: łezka Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 10:35
      Też przy metrze, na Kabatach - od 3 lat.
      Jestem Poznanianką i strasznie chcialabym nawiązać kontakt z kimś, kogo
      tak jak mnie los rzucił do stolicy. Przez 3 lata spotkałam tylko 2 osoby.
      Może znacie jakichś Poznaniaków?
      • eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 12:11
        tam gdzies na końcu katalogu (3 str?) jest wątek załozony przez poznaniaka z
        chyba Kabat. Możesz go wyciągnąć, moze się odezwie
        • Gość: łezka Re: do eeli! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 15:06
          eela napisał(a):

> tam gdzies na końcu katalogu (3 str?) jest wątek załozony przez poznaniaka z
          > chyba Kabat. Możesz go wyciągnąć, moze się odezwie

Dzięki,że mi przypomnialaś - to ja założyłam ten watek!
          Niestety chyba jedyną bratnią poznańską duszą jest Dziubek, którego juz znałam
          z forum poznańskiego! A rogale marcińskie są naprawdę przepyszne!

• eela Re: do eeli! 08.02.02, 15:26
            A prosze Cie bardzo:))Jednak ziemia jest okrągła :)). Ciebie nie pamiętałam,
            ale Dziubka tak. Ja będziesz kiedy z tymi rogalami wracała, to daj znać :))
            • Gość: łezka Re: do eeli! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.02.02, 16:04
              eela napisał(a):

> A prosze Cie bardzo:))Jednak ziemia jest okrągła :)). Ciebie nie pamiętałam,
              > ale Dziubka tak. Ja będziesz kiedy z tymi rogalami wracała, to daj znać :))

Rogale masz na bank!!!!Przecież jesteś Królową tego forum, więc należą Ci się
              jak nic!!!!!

• Gość: W Re: do eeli! IP: 10.202.2.* 13.02.02, 20:03
            Tej, laska, ty sie z temi uślumpronymi, rzodzi mytymi warszawiakami z
            czyrwonymi kludrami nie zaprzyjazniaj, bier dupe w troki (krechlate giry w
            glazejki a redyski... hmm, redyski w cokolwiek) i gibaj banom na Dymbiec. No
            zobacz na to forum, co to jest za wiara! Ani jednego poznanioka. Czy oni
            chociaz wiedzom, co to jest junkers???
      • Gość: Belbo Re: Gdzie mieszkacie? IP: 195.116.222.* 13.02.02, 16:02
        Ja znam ...ale w Poznańiu :)

Gość portalu: łezka napisał(a):

> Też przy metrze, na Kabatach - od 3 lat.
        > Jestem Poznanianką i strasznie chcialabym nawiązać kontakt z kimś, kogo
        > tak jak mnie los rzucił do stolicy. Przez 3 lata spotkałam tylko 2 osoby.
        > Może znacie jakichś Poznaniaków?

• jhbsk Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 12:18
      Ja pomieszkuję w dwóch miejscach. Na Mkotowie - Bruna u brata, w Falenicy u rodziców.
      • sol_ Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 13:24
        z okna widze Multikino. Strasznie daje po oczach ten różowy neonik : )
        • Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 16:11
          uuu daleko na południe :)))to już nie jest Mokotów ani nawet Ursynów ale
          samochodem pół godziny do centrum, oczywiście jak nie ma korków...:))
          • eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 16:42
            piaseczno? :)
            • abc2001 Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 16:49
              bzdura, okolice Multikina to Ursynów Południowy,
              jeszcze przed Natolinem.
            • Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 16:59
              eela napisał(a):

> piaseczno? :)

Otwock ! :) nie wiem czy wiesz ale jest tu takie w lesie ( a lasów jest dużo :))
              z którego przy dobrej pogodzie widać centrum Warszawy, w tej okolicy teren jest
              pofałdowany, jak chodziłem do podstawówki to w zime codziennie z kumplami
              przychodziliśmy na sanki, na jedenej takiej górce stoi mniej więcej dwumetrowy
              betonowy słup, kiedyś jeden gość mnie podsadził i pamietam że widzałem z niego
              PKiN i Mariott

• eela Re: Gdzie mieszkacie? 08.02.02, 17:02
                Wyobraź sobie, że wiem, że tu jest coś takiego w lesie :))). Miałam znajomych i
                koleżankę w starej części Otwocka (tej w stylu świder-majer) :))
                • Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:15
                  ha, jaki ten świat mały !! :)
                  ps.jeśli Ci znajomi przechodzili tamtedy 2 lutego 1992 roku o godzinie 13.41 i
                  widzieli młodego człowieka stojącego na tym słupie to byłem ja ;))
                  • Gość: michal Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.zigzag.pl 08.02.02, 17:28
                    Na Pradze.
                    • Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? do michała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:32
                      ale chyba często bywasz na Mokotowie wszak wiesz o nim i o tym co sie dzieje
                      sporo
                      • Gość: michal Re: Gdzie mieszkacie? do mariusza IP: *.zigzag.pl 08.02.02, 17:38
                        Tak,bywam dosc czesto.Moja babcia i wujkowie mieszkaja na Mokotowie.
                        • Gość: mariusz Re: Gdzie mieszkacie? do michała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:44
                          a właśnie, teraz już wiem skąd masz tyle świeżych informacji, pozdrawiam
                          • Gość: michal Re: Gdzie mieszkacie? do Mariusza IP: *.zigzag.pl 08.02.02, 19:21
                            ja rowniez pozdrawiam
              • kulowoj Re: Gdzie mieszkacie? 09.02.02, 00:15
                Mieszkam niedaleko metra Kabaty,
                ale mam akurat działeczke w Otwocku - w uroczej dzielnicy o równie uroczej
                nazwie Soplicowo.
                Też są tam jakieś górki, ale słupa nie widziałem :))
                • Gość: Pac Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 18:51
                  Pozdrowienia z Powsina.

Pac
                  • Gość: Raffy Re: Gdzie mieszkacie? IP: 10.133.131.* 10.02.02, 00:50
                    na skraju ;)
    • Gość: andrzej Re: Gdzie mieszkacie? IP: *.cezex.pl 13.02.02, 09:58
      Na Racławickiej (przy metrze)
      • van Re: Gdzie mieszkacie? 13.02.02, 16:49
        A ja mieszkam na mojej Bukowińskiej i pozdrawiam WSZYSTKICH !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka