Dodaj do ulubionych

Garbaty problem w Wilanowie

11.01.10, 10:45
Mała uliczka w Wilanowie - cała usłana garbami. Przez Wał Zawadowski
przejeżdża się w podskokach, ponieważ zamontowano tu mnóstwo progów
zwalniających. Mieszkańcy pytają: -Po co garby, przecież tu nie ma
takiego ruchu. Okoliczni przedsiębiorcy czują się zlekceważeni, a
urzędnicy dzielnicy tłumaczą, że to efekt próśb mieszkańców innych
ulic, położonych w okolicy.
www.tvnwarszawa.pl/-1,1637517,0,,garbaty_problem_w_wilanowie,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • jan-w Garbaty problem TVN Warszawa 11.01.10, 11:15
      Miejsce to jest stałym torem wyścigowym dla wyrostków w pełnoletnich dresowozach. Także w dzień. Z tym "mnóstwem" to też gruba przesada. O ile dobrze pamiętam są 3 może 4. "Okoliczni przedsiębiorcy"? Jeżeli chodzi o właściciela piaskarni dewastującej rozległe tereny rezerwatu, to dziwię się że przypomina o swojej niecnej działalności. Mogę zamieścić szokujące zdjęcia jak wygląda rezerwat wokół jego "posiadłości".
      Tvn Warszawa znane jest z publikacji na poziomie "Faktu" i robienia na siłę sensacji tam gdzie jej nie ma. Np ostatnie "odkrycie" na temat alternatywnej metody wykonania POW opracowanej i zarzuconej kilka lat temu.
      To naprawdę nie jest wiarygodne źródło informacji...
    • Gość: 02-678 Proszę więcej garbów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 19:53
      A można poprosić o garby na Smyczkowej? "Pół" Ursynowa i Piaseczna sobie tu skrót (nie wiem czego) robi, z prędkościami "nadświetlnymi" i zapominając kto ma pierszeństwo na skrzyżowaniu np ze Szturmową czy Narocz.

Kierowcom przypominam - pojazdy po prawej mają pierszeństwo niezależnie od tego czy skrzyżowanie ma kształt literki X czy T.
      • Gość: vafanapoli Re: Proszę więcej garbów!!! - ulica Smyczkowa IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 18:10
        pierwszeństwo wzdłuż smyczkowej maja wyjeżdżający z ulic szturmowej i narocz - ale tylko z tych ulic a nie "na przykład". Pozostałe to są drogi wewnętrzne. Taka ulica Sulimy to jest droga wewnętrzna. Podobnie jak wyjazd z uliczki będącej pomiędzy ulicami sulimy i szturmową to też droga wewnętrzna!!
        Piszę o tym dlatego, ze dziś mi wyjechała centralnie przed maskę z tej uliczki "pomiędzy" będącej drogą wewnętrzną właśnie jakas blond dziunia, w pełni przekonana, ze to ona ma pierwszeństwo, bo ona jedzie z prawej. Witki mi opadły jak usłyszałem co mówi. Ma szczęscie, że nie jeżdzę z prędkościami "nadświetlnymi", więc przeżyła.
        Zakładam, że okoliczni mieszkańcy o tym wiedzą, więc obstawiam jakąs studentkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka