Gość: szymanska IP: *.aster.pl 04.04.10, 16:41 Chciałabym zacząć korzystać z tego urządzenia, ale zupełnie nie wiem gdzie tego szukać, może coś polecicie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Platforma wibracyjna 04.04.10, 19:37 W sklepie. Np: www.nokaut.pl/masazery/platforma-wibracyjna-body-sculpture-bm-1500.html Ale to zawracanie głowy. Samooszukiwanie się zamiast sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAT Re: Platforma wibracyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:00 WITAM WSZYSTKICH, JAK WIECIE SĄ RÓŻNE FORMY AKTYWNOŚCI RUCHOWEJ A PLATFORMY TRENINGOWE NA POCZĄTKU PRZEZNACZONE BYŁY TYLKO DLA ZAWODOWCÓW I OLIMPIJCZYKÓW. NA JEDNEJ Z PLATFORM ĆWICZĘ PONAD 2 LATA I MUSZE POTWIERDZIĆ JEJ DZIAŁANIE. DODATKOWO PRZEWINĘŁO SIĘ BARDZO DUŻO LUDZI, KTÓRZY UZUPEŁNIAJĄ TRENING O WIBROTRENING I SĄ W SZOKU,ŻE TO TAK DZIAŁA, OCZYWIŚCIE MÓWIMY O LEPSZEJ JAKOŚCI PLATFORMACH :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Platforma wibracyjna 03.08.10, 18:18 Gość portalu: AGAT napisał(a): > DODATKOWO PRZEWINĘŁO SIĘ BARDZO DUŻO LUDZI, Przez twoją platformę? Biedaku.. Czy przez firmę którą reklamujesz? Zawracanie głowy takie jak pojawiające się co roku, "cudowne trenażery". Tylko prawdziwy sport daje efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAT Re: Platforma wibracyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:03 POLECAM Warszawskie Centrum Sportu Młodzieżowego Agrykola, TAM JEST PROFESJONALNY TRENER OD WIBROTRENINGU Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Platforma wibracyjna 03.08.10, 13:46 a co polecasz do WYLACZENIA CAPSa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitnesska Re: Platforma wibracyjna IP: *.Red-213-97-223.staticIP.rima-tde.net 09.02.11, 20:39 Jesli chcesz korzystac z platformy znalazlam ostatnio swietna firme hiszpanska VIBROPLATE, porownywalam moce roznych platform i poziomy predkosci, maja takie jakie mozna znalezc w salonach fitness. Przekonalo mnie tez 10 lat gwarancji... bo to swiadczy o jakosci. I rzeczywiscie sa efekty! Polecam kupic taka dla siebie, bo teraz sa dostepne a jak porownasz karnet na fitness z cena ich platform to wychodzi duuuuzo taniej. Zadne Mango, kolezanka kupila i to taka zabawka... przychodzi do mnie cwiczyc haha. Odpowiedz Link Zgłoś