Dodaj do ulubionych

AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE

IP: *.plusgsm.pl 22.11.04, 19:08
czy coś wiecie na ten temat????
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:19
      Jestem na rakowiekiej rog woloskiej - prad jest, ale nie ma telewizji kablowej, 3-ki z anteny, podobno
      nie dziala metro
      • vampi_r Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 19:22
        Cało południe Warszawy nie ma prądu. W pozostałych dzielnicach migało przez moment, ale prąd mają
        • vampi_r Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 19:23
          Aha, jak tylko zgasło, to 3-4 sekundy później widziałem wielki błysk, Myślałem, że burza. Mieszkam na Wierzbnie.
          • Gość: bi Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:31
            na Raclawickiej przy odrodkach jest prad
            telewizor mowi ze metro nie dziala
          • Gość: Fori Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:52
            Błysk był widoczny też ze Stegien pd

marsjanie? ;)
          • more.more.more Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 20:39
            vampi_r napisał:

> Aha, jak tylko zgasło, to 3-4 sekundy później widziałem wielki błysk,
            Myślałem,
            > że burza. Mieszkam na Wierzbnie.

... a dokładniej niedaleko Al Niepodległości
            więc dlatego chcę na Ursynowie A2 żeby mi ludzie nie jeździli pod oknami
            poza tym nie lubię ogródków działkowych koło Woronicza
            bo emeryci palą jesienią, wiosną, zimą i w lato liście
            przez co dym leci w moje okna i muszę je mieć zamknięte
            mam jeszcze swoje prywatne forum o vampirach na które serdecznie zapraszam :)
        • Gość: natolinka Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:49
          Ursynów ma ;)
    • Gość: blue.berry Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:08
      w radiu pin mowia ze generalnie awaria - ale nie z powodu pogody ani tez nie
      ataku terrorystyczny:) czesc dzielic juz odzyskala prad (mokotow np) czesc
      jeszcze nie. usuwanie awarii potrwa jeszcze ze 2 godziny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka