Gość: WOJEK SAMO ZLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:02 SZUKAM FAJNYCH CIUCHOLANDOW NA MOKOTOWIE :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Staszek Re: SZUKAM CIUCHOLANDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:13 Drogi wujku. W forcie M w części za szlabanem jest klub "balsam". Tam w niedziele odbywa się pchli targ. Wiem , że ma też grać dj. Jeszcze tam nie byłem ale znajomi mówią, że to najlepsza opcja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojek samo zlo Re: SZUKAM CIUCHOLANDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:46 Drogi Staszku a czy mozesz mi powiedziec gdzie jest tenfort m? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: SZUKAM CIUCHOLANDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:38 fort M - czyli fort Mokotów od 1869 r znajduje się na ul Racławickiej 99. Trzeba determinacji by to znależć. To ogromny wielohektarowy obiekt w srodku miasta. Pamiętaj chodzi o częśc za szlabanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gag Re: SZUKAM CIUCHOLANDOW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 16:21 oto lista 1. ul. Madalińskiego idąc od AL. Niepodległości po lewej stronie tuż za nowa inwestycją SGH 2.ul.Dąbrowskiego chyba nr.75 idąc od Al. Niepodległości po lewej stronie za kawiarnią Nei Fiori 3.Bazarek przy ul.Wołoskiej róg Odyńca 4.ul Odyńca ok nr 69 Zyczę udanego polowania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojek samo zlo Re: SZUKAM CIUCHOLANDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:39 moze jeszcze ktos zna? Odpowiedz Link Zgłoś