xkropka Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? 05.05.05, 11:16 Smakołyk - róg Bytnara i Marzanny Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? 05.05.05, 11:17 Smakołyk na Bytnara/Marzanny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: 62.233.201.* 06.05.05, 15:18 ta wlasnie cukiernia jest koszmarna!!! dwa razy kupilam w niej tort i musialam wyrzucic bo byl tak ohydny! jedyne co sie nadaje do jedzenia to rurki z bita smietana i ciasto smietanowo brzoskwiniowe ale za to cena tego ciasta powala na kolana. ja bym tej cukierni nikomu nie polecila, znam ja dlugo, mieszkam obok prawie 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
odwazna Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? 08.05.05, 13:08 Gwiazdeczka wcześniej na Bełskiej teraz domianiewska/modzelewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:27 Jest na Mokotowie "zagłębie cukiernicze"gdzie znajdują się 4 całkiem dobre cukiernie: 1.Cieślikowski&Trojanowski Puławska róg Wałbrzyskiej 2.Al.Lotników róg Puławskiej 3.Walczak Wałbrzyska 44 4.Cukiernia w Landzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klippi Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.aster.pl 05.05.05, 21:34 a ja co niedzielę kupywam cuś u "Petryki" na al.Lotników / Bełdan ( no jakieś 100 m od skrzyżownia ) zawsze wszystko świerzutkie . Obok kościoła na Rzymowskiego ( Antolak ) też całkiem dobre ciacha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdzenny_warszawiak Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 08.05.05, 21:33 Juz wczesniej wspomniana cukiernia "Walczak" tylko ze ta przy stacji metra raclawicka i cukiernia "Antolak" na wilanowska rog modzelewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia313 Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: 213.31.229.* 09.05.05, 10:28 A ja polecam Cukiernię "Monika" ul. Nowosielecka 14 ( co prawda to pogranicze Środmieścia i Mokotowa), przy Czerniakowskiej. Są tam pyszne torty z bitej śmietany,i makowce. Mozna zamówić nawet tort weselny wg własnego uznania.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmeva Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.chello.pl 09.05.05, 21:50 Całkiem niezła jest cukiernia przy stacji Racławicka (obok booklandu i księgarni) i ta w GM (nazwy nie pamietam niestety), w W-wie brakuje mi jednego - prawdziwych paczków z marmoladą i z pudrem - jak na razie wszedzie trafiam na lukrowane paskudztwa ;( Jak ktoś coś wie proszę o namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:56 To ta sama co na Wałbrzyskiej 44-Walczak.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybaryta Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:24 Na Dąbrowskiego, między Niepodległości i Łowicką, po lewej stronie (po prawej i tak nic nie ma). Tańsza i lepsza od np. Smakołyka i Walczaka. Spróbujcie, a przekonacie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_1011 Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? 12.05.05, 14:36 Dąbrowskiego 2. Pyszny makowiec, strucla serowa i tort śmietanowy (zawsze świeży i pachnący) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:21 aleje róg wiktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? 12.05.05, 17:33 Kwestia gustu. Ja tej akurat nie znoszę. Moja rodzina też. Smakołyk rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa 1054 Re: cukiernia na Mokotowie- którą polecacie? IP: *.chello.pl 13.05.05, 18:22 Polecam lodziarnię Malinową przy Al. Niepodległości, obok Madalińskiego. Pyszne lody!!!! Odpowiedz Link Zgłoś