Dodaj do ulubionych

REYTAN najlepszym gimnazjum w stolicy !!!

IP: *.chello.pl 23.08.05, 10:01
Dziś Rzeczpospolita napisała, że mokotowski Reytan wg.wyników jest najlepszym
gimnazjum w Warszawie. Gratulacje dla nauczycieli i dyrekcji. Dla uczniów
zdolniachów też...
Znów nadchodzą czasy dominacji Reytaniaków!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Pewnie znowu oszukali, jak zwykle;-)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:41
      Najprawdopodobniej dawali ściągać albo pomagali.No bo czego się można
      spodziewać po szkole, która fałszuje (świadomie!) liczbę maturzystów do
      rankingu!!!
      • Gość: anty ja Re: Pewnie znowu oszukali, jak zwykle;-)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:34
        Wyluzuj biedactwo; były wakacje a Ty ciągle snujesz teorie spiskowe. Ktoś Ci
        musiał zrobić wielką krzywdę!!!!
        • Gość: Ja A co - nie oszukali i to świadomie? Nie musieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:00
          odszczekać tego w mediach?
          >a Ty ciągle snujesz teorie spiskowe< O jakim spisku tutaj mowa???
          • Gość: anty ja Re: A co - nie oszukali i to świadomie? Nie musie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:24
            No i już dawno wytłumaczyli się (w Twoim jezyku "odszczekali") a Ty zanudzasz
            swoim klekotem od kilku miesięcy i to na dodatek różne fora. Nie rozumiesz, że
            to jest nudne?????
            • Gość: Ja Re: A co - nie oszukali i to świadomie? Nie musie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:30
              Z tego, ze się złodziej(złapany za rękę!!!) "wytłumaczy"nie wynika, ze
              zasługuje na zaufanie!Zwłaszcza, że tłumaczenie było pokrętne i niezbyt
              wiarygodne;-)
              • Gość: anty ja Re: A co - nie oszukali i to świadomie? Nie musie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:43
                Nie "złodziej" tylko ewentualnie "kłamca". Dziwi mnie tylko, że tak się
                emocjonujesz i masz tak silną potrzebę mówienia w kółko tego samego. Złap jakiś
                inny, ciekawszy temat. No, chyba że mieszkasz obok Reytana i dążysz do
                zamknięcia tej "jaskini zła" ?????
                • Gość: Ja Nie lubię hucpy i nieuczciwości!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:38
    • Gość: mama "Pierwszaka" Re: REYTAN najlepszym gimnazjum w stolicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:44
      Cieszę się z wyników gimnazjalistów Reytana i gratuluję. Ale nasuwa mi sie
      następująca refleksja: Dyrekcja szkoły "po macoszemu" traktuje stronę
      internetową Gimnazjum. Przyszli licelaliści jeszcze na początku lipca zostali
      poinformowani poprzez Internet o podręcznikach na nadchodzący rok. O
      GIMNAZJALISTACH ZAPOMNIANO. Spis podręczników został wywieszony na tablicy
      ogłoszeń ale nie widze powodu, dla którego nie można było potraktować
      gimnazjalisów na równi z licealistami. Co więcej, wyłącznie na tablicy ogłoszeń
      w szkole podano informację o konieczności dokonania wpłaty 100 zł. na szafkę w
      terminie do 26 sierpnia. DLACZEGO NIE MOŻNA BYŁO UMIEŚCIĆ TEJ INFORMACJI NA
      STRONIEINT?
      Wydaje się, że gimnazjaliści powinni byc traktowani na równi z licealistami,
      tym bardziej, że w ostatnich latach to właśnie ONI rozsławiają Reytana.
      • Gość: Belfer Pobieranie opłat jest nielegalne-zgłoś to w Kura- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:07
        torium!!!!
        >Co więcej, wyłącznie na tablicy ogłoszeń w szkole podano informację o
        konieczności dokonania wpłaty 100 zł. na szafkę w terminie do 26 sierpnia. <
        • Gość: mama "Pierwszaka" Re: Pobieranie opłat jest nielegalne-zgłoś to w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:09
          Tak słyszałam o tym juz w ubiegłym roku szkolnym, a może nawet 2 lata temu. Ja
          jednak wolę zapłacić i cieszę się, że jest w ogóle taka możliwość, że uczeń
          bedzie miał szafkę, w której zostawi swoje rzeczy; od dźwigania plecaka w
          podstawówce ma już wadę postawy.
          • jimorrison Re: Pobieranie opłat jest nielegalne-zgłoś to w 12.09.05, 18:32
            po ukonczeniu gim. zwracajac szafke, szkola oddaje 50% kwoty jaka sie za nia zaplacilo. przynajmniej tak jest w LO.
            • Gość: GW I to jest sprzeczne z przepisami, oraz walką GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:09
              z segregacją.
              • Gość: doritta Re: I to jest sprzeczne z przepisami, oraz walką IP: *.chello.pl 17.09.05, 17:36
                Ta walka z segregacją, którą rozdmuchała GW przyniosła w szkołach więcej szkody
                niz pozytku. Rodzice, ktorych stać było na finansowanie dodatkowych lekcji,
                posrednio finansowali różne akcje dla dzieci biedniejszych (dofinansowanie
                wycieczek, biletów do kin i teatrów, dofinansowanie podręczników, itp.).
                Dzięki "szczytnej" akcji GW, płatnych zajęć dodatkowych w szkole w ogóle nie
                ma; zamozniejsi i tak na nie chodzą tylko "na zewnątrz" i dodatkowo muszą
                jeździć po Warszawie a biedniejsi nie mają NIC z tej świetnej akcji.
                • Gość: Pedagog Bo w niej chodzi o zduszenie szkół publicznych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:36
                  tych lepszych.Żeby nie stanowiły konkurencji dla niepublicznych, a jako tako na
                  poziomie i bezpieczna edukacja była dostepna wyłącznie(!) za czesne i opłaty
                  minimum 1000zł miesięcznie!!!
    • Gość: XXL Re: REYTAN najlepszym gimnazjum w stolicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:27
      A ten moderator wszystkie upy kasuje!Koleś! Co Ci to przeszkadza?Jestem dumny
      ze swojej szkoły.Czy złamałem regulamin?
      • yavorius tak, złamałeś regulamin... 23.09.05, 08:04
        upy nic nie wnoszą do wątku, jak jesteś dumny ze szkoły, to napisz coś
        konkretnego, a nie "up".
        • Gość: XXL Zaraz je zamkną jako dwujęzyczne albo menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 13:32
          z rejonu zniszczą i gimnazjum i liceum,a klasa dwujęzyczna będzie tylko jedna!!!
          • Gość: doritta Re: Zaraz je zamkną jako dwujęzyczne albo menele IP: *.chello.pl 31.10.05, 14:16
            Jak to z rejonu?? Przecież Reytan nie jest gimnazjum rejonowym? A wtym roku są
            3 klasy pierwsze - wszystkie dwujęzyczne. Czy XXL ma jakieś poufne informacje?
            • Gość: XXL Poczytaj sobie!!!;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:35
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=541&w=31114420
              • Gość: dorittq Re: Poczytaj sobie!!!;-) IP: *.chello.pl 31.10.05, 21:01
                No faktycznie, jakiś Mądrala od Kaczyńskiego (jako jeszcze prezydenta miasta)
                Rządzi!!! Ale jaki butny z tą polityką miasta!!! Wniosek jest jeden: Napędzi
                klientów szkołom prywatnym!
                • Gość: XXL O to im chodzi-Starzyńskiemu,Krawczyk,Zie nteckiej, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 22:04
                  Ignaczak-Bandych!!!Oni mają w tych szkołach udziały!!!
                  • Gość: Fizyk Ciekawe, co oni na ten temat sądzą;-)? IP: 213.241.34.* 07.11.05, 10:03
                    Może by tak "Wyborcza" ich odpytała!!!
    • Gość: Fizyk Już mie będzie - por.dzisiejsza "Rzeczpospolita"! IP: 213.241.34.* 16.11.05, 09:06
      • Gość: XXL To jest prawdziwy skandal!Pozbawić zdolne dzieci, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 22:10
        których rodziców nie stac na 1000zł czesnego w prywatnej szkole szans na
        porządną edukację!I to kiedy każdy dobrze wykształcony specjalista ze
        znajomością języków jest na wagę złota[w ratuszu takich jak na lekarstwo-penie
        jakies kompleksy;-)]!
    • Gość: XXL A oni Biuro Edukacji ratusza i tak zniszczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:35
      Reytana, a rodziców i uczniów mają w nosie!Bo za nimi stoi Lech K.!
    • Gość: STO I już go nie będzie, a ja zarobię;-))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:56
      Popatrz na forum "Szkoła i studia"!
      • Gość: STO Re: I już go nie będzie, a ja zarobię;-))))))c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:00
        Popatrz: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3097852.html
    • Gość: absolwent REYTAN - historia IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 06.03.06, 08:31
      Zapraszam : www.wne.uw.edu.pl/historia_reytana/index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka