Dodaj do ulubionych

LO VI Reytan

23.11.01, 10:26
Chodzilam kiedys do tego Liceum (jeszcze w czasach poznego komunizmu). Bylo
super. Jestem ciekawa jaka opinia cieszy sie dzis ta szkola ? Ciekawa jestem
opinii obecnych i ciut-bylych Reytaniakow.
Obserwuj wątek
    • Gość: arejtani Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 14:04
      Agatko chcialbym cie poznac, chodzilem do liceum w poblizu, ale uwazam , ze
      dziewczyny z Reytana sa najlepsze. Co Ty na to?
      • agatka_s Re: LO VI Reytan 23.11.01, 15:51
        Gość portalu: arejtani napisał(a):

> Agatko chcialbym cie poznac, chodzilem do liceum w poblizu, ale uwazam , ze
        > dziewczyny z Reytana sa najlepsze. Co Ty na to?

No jak ja chodziłam (popatrz do poprzedniego maila kiedy !!!) to one były i
        lepsze i gorsze. Cieszę się, że teraz mają taką dobrą opinię. A do jakiej szkoły
        chodziłeś ? Pozdrawiam

• Gość: arejtani Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 09:18
          Witam!
          Fajnie , ze sie odezwalas Agatko!
          Chodzilem oczywiscie do Kochanowskiego. Czy lata sa wazne. Wazne sa wspolne
          zapatrywania na pewne zasadnicze sprawy, a reszta jest do uzgodnienia. Moze
          jednak wybierzemuy sie na kawe?
          pozdrawiam
          • agatka_s Re: LO VI Reytan 26.11.01, 11:33
            Bardzo mi się miło z Tobą rozmawia, proponuje przed kawą abyśmy porozmawiali o
            tych zasadniczych sprawach, powiedz mi coś o sobie ale napisz bezpośrednio na
            moje konto agatka_s. Pozdrawiam
    • Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.129.133.* 05.12.01, 19:23
      A kiedy dokładnie chodziłaś tzn. który rocznik Matury ? Bo ja też mniej więcej
      wtedy - matura 91. Może się znaliśmy ?
      • marseille30 Re: LO VI Reytan 07.12.01, 11:48
        Ja byłam z 4.9. pewnie się znamy.. Pozdrawiam.
        • agatka_s Re: LO VI Reytan 07.12.01, 13:31
          A ja byłam w IV 5, ale jestem rocznik 1967, no to chyba wcześniej (??).
          Wychowawczyni p Tar od angielskiego. pozdr
          • Gość: Józia Re: LO VI Reytan IP: 212.75.99.* 12.12.01, 14:17
            Czesc,

Ja tez IV 5 tylko 2 lata pozniej. Wychowawca Nowakowski - b. rowny gosc. A
            Jelesnianska od historii ktos pamieta?

Pozdrówka

J.
            • Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.132.129.* 12.12.01, 15:09
              Ja IV 6. Z Jeleśmiańską miałem raz zastępstwo - niezapomnianie przeżycie.
            • agatka_s Re: LO VI Reytan 12.12.01, 15:25
              Nowakowski super facet, przejał nas w klasie maturalnej od takiego starszego
              gościa (nazwisko uleciało), byliśmy głąby a on w pół roku zrobił że wszyscy
              zdali. Ja dostałam 5 z pisemnego co zwalniało z ustnych i pamiętam że szłam za
              nim z 15 minut po szkole (a ona jest duża i okragła) zanim mi powiedział co
              dostałam. Drażnił się ze mną przez całą drogę ale bedę go pamiętać
              (pozytywnie) do konca życia. Jeleniową (bo tak ja nazywaliśmy) mieliśmy w
              zastepstwie tez jakos w IV klasie przez 1/2 roku,rąbnęłam ja kiedyś papierową
              kulką w głowę, bo cała klasa grała tak za jej plecami. Przyznałam sie i
              musiałam zostać po lekcjach i chyba zamiatać, ale akurat o niej to wspomnienia
              takie sobie. Polski miałam z p. Gontarewicz, która niezbyt była popularna bo
              poglady polityczne miała ciut inne niz reszta...
              • Gość: Józia Re: LO VI Reytan IP: 212.75.99.* 12.12.01, 16:05
                Z Jeleniowa mialam zajecia prawie przez rok. W sumie bylo mi jej szkoda.
                Oczywiscie prawie na kazdej lekcji "ginal" dziennik, a polowa klasy siedziala
                na lawkach na podworku niedaleko szkoly. A Ladzia Saara ktos pamieta? Albo
                Krzynowka (obaj PO)? Najwieksze przejscia mialam z niejaka Skarbek (Chemia).
                Straszna larwa. Nie lubila dziewczyn. Bardzo duzym szacunkiem (i sympatia)
                darzylam p. Kociencka (biologia). Niestety juz nie zyje.... Ech, to byly
                czasy... A niektorzy z naszych rocznikow to nawet kariery porobili. Patrz Jarlo
                (Jaroslaw costam obecnie prezenter TVP 2), Magda M. Obecnie Materna...(to nie
                byl sarkazm, ani zawisc! Jezeli wyszlo zlosliwie - to nie celowo). Kiedy jakis
                zjazd absolwentow? My sie czasem spotykamy klasowo na imprezkach wspominkowych,
                ale fajnie by bylo zobaczyc inne znajome twarze...

Pozdr.

J.
                • Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.132.129.* 12.12.01, 16:32
                  Kiedyś Reytan miał stronę, na której była m.in lista absolwentów, ale ostatnio
                  nie mogłem jej (tzn. strony) znaleźć.

A pamiętacie uroczo roztrzepaną prof. Napiórkowską ?
                  • Gość: Rayoff Re: LO VI Reytan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:21
                    Prof. Napiorkowska to jedno z wiekszych przezyc w mojej licealnej karierze. Co
                    pol roku te same stresy i co pol roku pozytywnie zakonczone. 2 na szynach, ale
                    pzynajmniej promocja :)
                    Kobieta o zlotym sercu :) Ze roztrzepana to inna sprawa :)
                  • Gość: ja Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 24.12.01, 00:27
                    ach zapomnialam dodac ze pani napiorkowska ciagle uczy ( nie mnie) pani skarbek
                    takowoz (wyajtkowo niesprawiedliwa kobieta)
                  • eela Re: LO VI Reytan 27.12.01, 10:04
                    Gość portalu: Otto napisał(a):

> Kiedyś Reytan miał stronę, na której była m.in lista absolwentów, ale ostatnio
                    > nie mogłem jej (tzn. strony) znaleźć.
                    >
                    > A pamiętacie uroczo roztrzepaną prof. Napiórkowską ?

Strona jest pod adresem www.reytan.waw.ids.pl
          • Gość: Rayoff Re: LO VI Reytan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:17
            pani Tar od angielskiego... to tak jak moja :) A ja matura 97 aż :) Ciekawe czy
            to ta sama pani Tar co moja pani Tar :)...
    • eela Re: LO VI Reytan 27.12.01, 10:02
      Moja bratanica teraz tam chodzi do 2 klasy i co i rusz zalewa się gorzkimi
      łzami. Twierdzi, ze dostał jej się profesorski zestaw smierci :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka