agatka_s 23.11.01, 10:26 Chodzilam kiedys do tego Liceum (jeszcze w czasach poznego komunizmu). Bylo super. Jestem ciekawa jaka opinia cieszy sie dzis ta szkola ? Ciekawa jestem opinii obecnych i ciut-bylych Reytaniakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arejtani Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 14:04 Agatko chcialbym cie poznac, chodzilem do liceum w poblizu, ale uwazam , ze dziewczyny z Reytana sa najlepsze. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: LO VI Reytan 23.11.01, 15:51 Gość portalu: arejtani napisał(a): > Agatko chcialbym cie poznac, chodzilem do liceum w poblizu, ale uwazam , ze > dziewczyny z Reytana sa najlepsze. Co Ty na to? No jak ja chodziłam (popatrz do poprzedniego maila kiedy !!!) to one były i lepsze i gorsze. Cieszę się, że teraz mają taką dobrą opinię. A do jakiej szkoły chodziłeś ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arejtani Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 09:18 Witam! Fajnie , ze sie odezwalas Agatko! Chodzilem oczywiscie do Kochanowskiego. Czy lata sa wazne. Wazne sa wspolne zapatrywania na pewne zasadnicze sprawy, a reszta jest do uzgodnienia. Moze jednak wybierzemuy sie na kawe? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: LO VI Reytan 26.11.01, 11:33 Bardzo mi się miło z Tobą rozmawia, proponuje przed kawą abyśmy porozmawiali o tych zasadniczych sprawach, powiedz mi coś o sobie ale napisz bezpośrednio na moje konto agatka_s. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.129.133.* 05.12.01, 19:23 A kiedy dokładnie chodziłaś tzn. który rocznik Matury ? Bo ja też mniej więcej wtedy - matura 91. Może się znaliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: LO VI Reytan 07.12.01, 11:48 Ja byłam z 4.9. pewnie się znamy.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: LO VI Reytan 07.12.01, 13:31 A ja byłam w IV 5, ale jestem rocznik 1967, no to chyba wcześniej (??). Wychowawczyni p Tar od angielskiego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: LO VI Reytan IP: 212.75.99.* 12.12.01, 14:17 Czesc, Ja tez IV 5 tylko 2 lata pozniej. Wychowawca Nowakowski - b. rowny gosc. A Jelesnianska od historii ktos pamieta? Pozdrówka J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.132.129.* 12.12.01, 15:09 Ja IV 6. Z Jeleśmiańską miałem raz zastępstwo - niezapomnianie przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: LO VI Reytan 12.12.01, 15:25 Nowakowski super facet, przejał nas w klasie maturalnej od takiego starszego gościa (nazwisko uleciało), byliśmy głąby a on w pół roku zrobił że wszyscy zdali. Ja dostałam 5 z pisemnego co zwalniało z ustnych i pamiętam że szłam za nim z 15 minut po szkole (a ona jest duża i okragła) zanim mi powiedział co dostałam. Drażnił się ze mną przez całą drogę ale bedę go pamiętać (pozytywnie) do konca życia. Jeleniową (bo tak ja nazywaliśmy) mieliśmy w zastepstwie tez jakos w IV klasie przez 1/2 roku,rąbnęłam ja kiedyś papierową kulką w głowę, bo cała klasa grała tak za jej plecami. Przyznałam sie i musiałam zostać po lekcjach i chyba zamiatać, ale akurat o niej to wspomnienia takie sobie. Polski miałam z p. Gontarewicz, która niezbyt była popularna bo poglady polityczne miała ciut inne niz reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: LO VI Reytan IP: 212.75.99.* 12.12.01, 16:05 Z Jeleniowa mialam zajecia prawie przez rok. W sumie bylo mi jej szkoda. Oczywiscie prawie na kazdej lekcji "ginal" dziennik, a polowa klasy siedziala na lawkach na podworku niedaleko szkoly. A Ladzia Saara ktos pamieta? Albo Krzynowka (obaj PO)? Najwieksze przejscia mialam z niejaka Skarbek (Chemia). Straszna larwa. Nie lubila dziewczyn. Bardzo duzym szacunkiem (i sympatia) darzylam p. Kociencka (biologia). Niestety juz nie zyje.... Ech, to byly czasy... A niektorzy z naszych rocznikow to nawet kariery porobili. Patrz Jarlo (Jaroslaw costam obecnie prezenter TVP 2), Magda M. Obecnie Materna...(to nie byl sarkazm, ani zawisc! Jezeli wyszlo zlosliwie - to nie celowo). Kiedy jakis zjazd absolwentow? My sie czasem spotykamy klasowo na imprezkach wspominkowych, ale fajnie by bylo zobaczyc inne znajome twarze... Pozdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: LO VI Reytan IP: 10.132.129.* 12.12.01, 16:32 Kiedyś Reytan miał stronę, na której była m.in lista absolwentów, ale ostatnio nie mogłem jej (tzn. strony) znaleźć. A pamiętacie uroczo roztrzepaną prof. Napiórkowską ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: LO VI Reytan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:21 Prof. Napiorkowska to jedno z wiekszych przezyc w mojej licealnej karierze. Co pol roku te same stresy i co pol roku pozytywnie zakonczone. 2 na szynach, ale pzynajmniej promocja :) Kobieta o zlotym sercu :) Ze roztrzepana to inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LO VI Reytan IP: *.acn.waw.pl 24.12.01, 00:27 ach zapomnialam dodac ze pani napiorkowska ciagle uczy ( nie mnie) pani skarbek takowoz (wyajtkowo niesprawiedliwa kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: LO VI Reytan 27.12.01, 10:04 Gość portalu: Otto napisał(a): > Kiedyś Reytan miał stronę, na której była m.in lista absolwentów, ale ostatnio > nie mogłem jej (tzn. strony) znaleźć. > > A pamiętacie uroczo roztrzepaną prof. Napiórkowską ? Strona jest pod adresem www.reytan.waw.ids.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: LO VI Reytan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:17 pani Tar od angielskiego... to tak jak moja :) A ja matura 97 aż :) Ciekawe czy to ta sama pani Tar co moja pani Tar :)... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: LO VI Reytan 27.12.01, 10:02 Moja bratanica teraz tam chodzi do 2 klasy i co i rusz zalewa się gorzkimi łzami. Twierdzi, ze dostał jej się profesorski zestaw smierci :)) Odpowiedz Link Zgłoś