Gość: anna IP: *.swipnet.se 20.06.03, 19:30 mieszkam obecnie za granica, w lipcu przyjezdzam do rodziny do W-wy, czy mozna jeszcze gdzies dostac panska skorke, blagam obiecalam wszystkim znajomym ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kretka Re: panska skorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 19:36 jeśli zostajesz do listopada, to może pod cmentarzem na Wszystkich Świętych? Obok balonów i waty cukrowej. Kiedyś (już w letnich miesiącach) sprzedawali skórkę obok wejścia do Łazienek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers W listopadzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 20:33 W listopadzie przy cmentarzu dostaniesz na 100%, ale teraz w lecie... ciezka sprawa... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: W listopadzie... 21.06.03, 11:27 Gość portalu: Peppers napisał(a): > W listopadzie przy cmentarzu dostaniesz na 100%, ale teraz w lecie... ciezka > sprawa... > > Pozdrawiam! jeju, uwielbiam panska skorke!!!!!! mniammniam:-))) najlepsza taka wyczekana i w dodatku nie ma mowy,zeby sie przejadla, skoro tylko raz w roku mozna ja nabyc:-) aha, kolo lazienek sama wata i obwazanki, zato kiedys widzialam skorke obok zamku krolewskiego. sprobuj moze tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: W listopadzie... IP: *.chello.pl 22.06.03, 16:48 W ubiegłym roku sprzedawali pańską skórkę w okolicach ZOO,a dokładnie musisz iść od wybiegu dla miśków przez park w stronę ogrodu zoologicznego. Ja niestety nie kupuję pańskiej skórki ze względów higienicznych. Czasami udaje mi się kupić cukierki sugusy, one mi przypominają pańską skórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: W listopadzie... 22.06.03, 18:18 Gość portalu: Majka napisał(a): > W ubiegłym roku sprzedawali pańską skórkę w okolicach ZOO,a dokładnie musisz > iść od wybiegu dla miśków przez park w stronę ogrodu zoologicznego. w tym roku w miejscu o ktorym mowisz panskiej skorki niet:-(((( > Ja niestety nie kupuję pańskiej skórki ze względów higienicznych. > Czasami udaje mi się kupić cukierki sugusy, one mi przypominają pańską skórkę. e tam, sugusy sie do panskiej skorki nie umywaja:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: panska skorka IP: *.tnt13.stk3.swe.da.uu.net 22.06.03, 22:36 Dzieki za wszystkie pomysly;zobaczymy czy dostane w lato panska skorke.A propos, moj kolega ze Szczecina nie wie o co chodzi, czy to tylko taki warszawski delikates? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: panska skorka IP: 194.181.108.* 23.06.03, 14:32 Cmentarz na Bródnie oferuje ten specjał w weekendy;-)Ilość zależy od popularności imienim- teraz będzie Pawła i Piotra więc masz szansę. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: panska skorka IP: *.chello.pl 09.07.03, 10:58 juz jestem w Wwie ale bez panskiej skorki :--(((( ale jest czadowo wiec jakos przezyje, chociaz to bylo dla znajomych >() Odpowiedz Link Zgłoś