Dodaj do ulubionych

Centrum Natolin - Serwis internetowy

21.12.01, 13:11
Od pewnego czasu istnieje internetowy serwis mieszkańców Centrum Natolin.
Byłem, widziałem, a nawet jestem w trakcie "przykładania ręki" do jego rozwoju.
Zachęcam do odwiedzenia www.natolin.waw.pl

gale
Obserwuj wątek
    • Gość: Ursyn Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 13:58
      Gratuluję pomysłu na ten serwis. Mojem zdaniem to pomysł w deseczkie, zrobić
      stronę o swojej kamienicy - może kiedyś portal? :)
      • gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 14:04
        Właśnie dlatego pozwoliłem sobie na ten mały spamik na Forum. Uważam inicjatywę
        za wielce trafioną, świetny ruch w kierunku zadzierzgnięcia jakichś więzów
        wśród mieszkańców jednego z największych domów mieszkalnych w Warszawie. To
        super, że ktoś znalazł czas, energię i chęci, żeby już od początku
        funkcjonowania tego mrówkowca podjąć się takiej "pracy organicznej", jestem pod
        wielkim wrażeniem. I ściskam kurczowo kciuki ;-D

gale
        ----
        gale.blog.pl
    • Gość: fanny Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.chello.pl 21.12.01, 19:16
      Gale, czy Ty kiedykolwiek sypiasz? Pytam bez zlosliwosci, raczej mnie
      interesuje jak na to wszystko znajdujesz czas?
      Pozdrawiam
      • gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 14:01
        Ależ sypiam :-)

Tym razem to nie ja jestem autorem strony, o której mówimy, to niejaki Tomek.
        Ja tylko planuję przyłożyć łapę do całego projektu przy pomocy dostarczenia
        około 10 MB zdjęć z różnych faz budowy chałupy.

Sypiam, sypiam, a czasem nawet chadzam na imprezy :-)

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • Gość: kabatt Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 22.12.01, 14:33
          Gale, Ty mieszkasz w CN, czy będziesz mieszkał? Rozumiem , ze strona, o której
          mówimy jest swego rodzaju stroną ogicjalną, która powstaja za wiedzą i przy
          poparciu spółdzielni??
          • gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 17:01
            Gość portalu: kabatt napisał(a):

> Gale, Ty mieszkasz w CN, czy będziesz mieszkał?

Bede, niestety jeszcze nie mieszkamy tam.

> Rozumiem , ze strona, o której
            > mówimy jest swego rodzaju stroną ogicjalną, która powstaja za wiedzą i przy
            > poparciu spółdzielni??

O ile mi wiadomo, jest to inicjatywa calkowicie oddolna, inicjatywa mieszkancow,
            wiec kwestia poparcia spoldzielni jest zupelnie pomijana. Jesli spoldzielnia
            sobie zazyczy, moge im polecic dobrego webmastera ;)
            Ale powaznie: to nie jest serwis spoldzielni, inwestycji czy inwestora. To jest
            serwis _mieszkancow_. Dlatego wlasnie mi sie podoba i dlatego ja popieram
            wszystkimi konczynami :)

gale
            ----
            gale.blog.pl
      • Gość: Tomek Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:27
        Witam
        pozwole sie wtracic
        Inicjatorem serwisu, wlascicielem domeny i serwera jestem ja : ) Z konceptem
        grafiki pomogl troche jeden gosc z Polkomtela.
        Spoldzielnia, wykonawca i inni im podobni nie maja raczej pojecia o istnieniu
        serwisu - i dobrze.
        Moze z czasem serwis bedzie serwisem calego natolina - z okazji Swiat zycze
        sobie tego : ))))
        A chetnych do pomocy serdecznie zapraszam.

No i wesolych Swiat wszystkim : )
        • gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 24.12.01, 22:47
          Tomek,
          Jak wiesz, i ja życzę Serwisowi jak najlepszych dni, wielu celowych odwiedzin i
          dalszego nieskończonego rozwoju.
          Jeśli pozwolisz, chętnie w miarę skromnych możliwości pomogę trochę w edycji
          Serwisu, może odrobinkę dhtml-u by się przydało czy coś...
          W każdym razie dziękuję za stworzenie Serwisu w imieniu mieszkańców i liczę na
          więcej.

gale
          ----
          gale.blog.pl
          • Gość: kabatt Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 14:27
            to moze , skoro to jest inicjatywa zupełnie niezależna od spółdzielni., pójść o
            krok dalej i zacząć lobbować na temat wylścia CN ze spółdzielni i założenia
            wspólnoty? Czy koledzy G i T będą mieszkańcami wyższej cześci CN?
            • gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 28.12.01, 10:14
              Tomek już mieszka w "niższej" części, ja jeszcze nie (w tej "wyższej").

Prawdę powiedziawszy, nie mam zdania na temat oddzielenia się od Spółdzielni.
              Po pierwsze musiałbym się zastanowić, po drugie posłuchać racji za i przeciw.
              Myślę, że sprawa będzie dyskutowana gdy CeNat się zasiedli.

gale
              ----
              gale.blog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka