gale 21.12.01, 13:11 Od pewnego czasu istnieje internetowy serwis mieszkańców Centrum Natolin. Byłem, widziałem, a nawet jestem w trakcie "przykładania ręki" do jego rozwoju. Zachęcam do odwiedzenia www.natolin.waw.pl gale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ursyn Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 13:58 Gratuluję pomysłu na ten serwis. Mojem zdaniem to pomysł w deseczkie, zrobić stronę o swojej kamienicy - może kiedyś portal? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 14:04 Właśnie dlatego pozwoliłem sobie na ten mały spamik na Forum. Uważam inicjatywę za wielce trafioną, świetny ruch w kierunku zadzierzgnięcia jakichś więzów wśród mieszkańców jednego z największych domów mieszkalnych w Warszawie. To super, że ktoś znalazł czas, energię i chęci, żeby już od początku funkcjonowania tego mrówkowca podjąć się takiej "pracy organicznej", jestem pod wielkim wrażeniem. I ściskam kurczowo kciuki ;-D gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.chello.pl 21.12.01, 19:16 Gale, czy Ty kiedykolwiek sypiasz? Pytam bez zlosliwosci, raczej mnie interesuje jak na to wszystko znajdujesz czas? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 14:01 Ależ sypiam :-) Tym razem to nie ja jestem autorem strony, o której mówimy, to niejaki Tomek. Ja tylko planuję przyłożyć łapę do całego projektu przy pomocy dostarczenia około 10 MB zdjęć z różnych faz budowy chałupy. Sypiam, sypiam, a czasem nawet chadzam na imprezy :-) gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabatt Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 22.12.01, 14:33 Gale, Ty mieszkasz w CN, czy będziesz mieszkał? Rozumiem , ze strona, o której mówimy jest swego rodzaju stroną ogicjalną, która powstaja za wiedzą i przy poparciu spółdzielni?? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 22.12.01, 17:01 Gość portalu: kabatt napisał(a): > Gale, Ty mieszkasz w CN, czy będziesz mieszkał? Bede, niestety jeszcze nie mieszkamy tam. > Rozumiem , ze strona, o której > mówimy jest swego rodzaju stroną ogicjalną, która powstaja za wiedzą i przy > poparciu spółdzielni?? O ile mi wiadomo, jest to inicjatywa calkowicie oddolna, inicjatywa mieszkancow, wiec kwestia poparcia spoldzielni jest zupelnie pomijana. Jesli spoldzielnia sobie zazyczy, moge im polecic dobrego webmastera ;) Ale powaznie: to nie jest serwis spoldzielni, inwestycji czy inwestora. To jest serwis _mieszkancow_. Dlatego wlasnie mi sie podoba i dlatego ja popieram wszystkimi konczynami :) gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:27 Witam pozwole sie wtracic Inicjatorem serwisu, wlascicielem domeny i serwera jestem ja : ) Z konceptem grafiki pomogl troche jeden gosc z Polkomtela. Spoldzielnia, wykonawca i inni im podobni nie maja raczej pojecia o istnieniu serwisu - i dobrze. Moze z czasem serwis bedzie serwisem calego natolina - z okazji Swiat zycze sobie tego : )))) A chetnych do pomocy serdecznie zapraszam. No i wesolych Swiat wszystkim : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 24.12.01, 22:47 Tomek, Jak wiesz, i ja życzę Serwisowi jak najlepszych dni, wielu celowych odwiedzin i dalszego nieskończonego rozwoju. Jeśli pozwolisz, chętnie w miarę skromnych możliwości pomogę trochę w edycji Serwisu, może odrobinkę dhtml-u by się przydało czy coś... W każdym razie dziękuję za stworzenie Serwisu w imieniu mieszkańców i liczę na więcej. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabatt Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 14:27 to moze , skoro to jest inicjatywa zupełnie niezależna od spółdzielni., pójść o krok dalej i zacząć lobbować na temat wylścia CN ze spółdzielni i założenia wspólnoty? Czy koledzy G i T będą mieszkańcami wyższej cześci CN? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Centrum Natolin - Serwis internetowy 28.12.01, 10:14 Tomek już mieszka w "niższej" części, ja jeszcze nie (w tej "wyższej"). Prawdę powiedziawszy, nie mam zdania na temat oddzielenia się od Spółdzielni. Po pierwsze musiałbym się zastanowić, po drugie posłuchać racji za i przeciw. Myślę, że sprawa będzie dyskutowana gdy CeNat się zasiedli. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś