basidlak 02.12.08, 13:20 Szukam dobrego logopedy - najlepiej na Stegnach. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.centertel.pl 08.04.09, 23:45 Witam. Ja znam bardzo dobrego logopedę Agatę Skwierawską - Kwaśny na Targówku. Naprawdę pomogła mojemu dziecku i takie zdanie ma sporo osób, które również korzystają z pomocy logopedy. Mój syn ma 5 lat i mówi coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
barprz5 Re: dobry logopeda? kogo polecacie 13.04.13, 15:25 Nie na Stegnach, ale dość blisko - w Miasteczku Wilanów. Nowy, cichy i przyjemny gabinet - tu więcej info dada.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.13, 20:52 Moi znajomi maja fajną panią. Dziecko bardzo ją lubi. Może spróbuj 606 954 567. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.01.14, 18:04 Polecam Panią Angelikę, z tego co wiem dojeżdża do domu dziecka! Bardzo miła, solidna a przede wszystkim skuteczna. Moje dziecko zaczęło błyskawicznie pięknie mówić. Nr do Pani Angeliki dostałam również z polecenia. tel. 509898625 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.05.14, 13:17 W Wilanowie. Mój syn do tej pani chodzi. Pani ma stronę logopeda-wilanow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.06.14, 21:25 Super logopeda jest w Wilanowie. Wiem, że jeździ po całej Warszawie. Bardzo trudno się do tej pani dostać, ale spróbuj. 606 954 567 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka321 Re: dobry logopeda? kogo polecacie 09.07.14, 07:34 pani monika narozna z baby med (na ursynowie). ciesze sie, ze do niej trafilismy, bo juz powoli tracilam nadzieje, na szczescie po zaledwie kilku wizytach u tej pani moje dziecko zrobilo duze postepy, jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zgagula3 Re: dobry logopeda? kogo polecacie 04.08.14, 15:24 Agnieszka Stefaniak tel 600 923 353 wizyty domowe Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejskalski83 Re: dobry logopeda? kogo polecacie 05.02.16, 21:42 Polecam Panią Martynę Jóźwiak z mowiedobrze na Wilanowie. Bardzo szybkie efekty w porównaniu z tym co przechodziliśmy wcześniej na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
1313gucio Re: dobry logopeda? kogo polecacie 20.04.16, 16:50 JA Ci moge polecić Aleksandreb jastrzebską przyjmuje na ul. bukowinskiej 12 lik 103 koszt 120 zł /1h lub 100zl/45 naprawde dobra babeczka tu masz namiary www.nzoz-expert.pl/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama213245 Re: dobry logopeda? kogo polecacie 09.08.16, 13:11 adverbum.net.pl/ bardzo polecam, dobry logopeda na ursynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaursynow Re: dobry logopeda? kogo polecacie IP: *.dynamic.mm.pl 15.05.17, 23:00 Córka na ursynowie przy metrze chodzi do Julii z zajecialogopedyczne.pl i nie zamieniłabym ją na żadną inną. Początkowo wiadomo nie było łatwo bo się wstydziła ale po drugich zajęciach przyzwyczaiła się i aktywnie uczestniczy w zajęciach. Córka chodzi do szkoły na konecertowej także do logopedki ma bardzo blisko. Z naszej klasy w sumie 3 dzieci chodzi do Pani Julii. Polecam tego logopedę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanntermania Re: dobry logopeda? kogo polecacie 16.05.17, 12:23 Teraz z lekarzami to jest fajnie bo na portalu znany lekarz można sobie o wszystkich poczytać, kiedyś szło się w ciemno. Oczywiście też na tym portalu zdarzają się opinie pół na pół albo zero opinii ale zazwyczaj można wyciągnąć szybko wnioski o danym lekarzu, no i potem samemu skomentować jak coś pójdzie nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
fankamaroonka Re: dobry logopeda? kogo polecacie 15.09.17, 16:32 Ja teraz to szukam lekarzy tylko na znanym lekarzu oczywiście jak akurat lekarz ma mało opinii to jest problem :-( Odpowiedz Link Zgłoś