twardycukierek Re: ABBA 07.12.09, 18:04 drzejms-buond napisał: > dancing queen? drzimi, nie daj się prosić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ABBA 07.12.09, 13:03 Oj, tańczyć się chce! :)))) Zagraj coś jeszcze... the name of the game... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ABBA 08.12.09, 13:30 nie wiem czemu zapamiętałem scenę wychodzenia z kina z filmu koncertowego ABBY, ze śpiewem na ustach "thank you for the music" nucę i widzę jak wychodze i idę dodom... musiało to być dla mnie ważne. Ale czemu ? www.youtube.com/watch?v=-wNTTOCWppA Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ABBA 08.12.09, 13:38 już wiem! to straszne co powiem ale to prawda... byłem wtedy gówniarzem z podstawówki. To był jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu. Przez 2 godziny byłem w innym, lepszym świecie . Dzieciństwo miałem naprawdę gówniane... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ABBA 08.12.09, 13:49 Wzruszyłeś się tym, że ABBA się tak wzruszyła swoim śpiewem ;) Pamiętam ten film, dla dzieciaka to było marzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ABBA 08.12.09, 14:40 i ta Australia...ech... ale film "Mamma Mia" mi sie nie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ABBA 08.12.09, 17:24 Tak, Australia, piękna pogoda, koncerty, ABBA ;)))) Nawet nie poszłam, przeczytałam o czym i mnie odrzuciło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ABBA 10.12.09, 08:23 Ech, tańczyć się chce a tu... kaszana forever ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: ABBA 10.12.09, 11:59 i Abbowa Agneta jako muza tamtego okresu:) "you can dance you can jive having the time of your life!" osobiscie,uwielbiam ten kawałek! www.youtube.com/watch?v=-2dK8rj9H7I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś