Dodaj do ulubionych

Nowa ABBA.

12.09.21, 22:12
Na STARS.TV właśnie sobie leci maraton Abby. Chłop smacznie pochrapuje, mrucząc nie wyłączaj, słucham. I poleciał nowy kawałek. "I still have faith in you". No i niby wszystko się zgadza, Björn i Benny dalej w kompozytorskiej formie. A jednak nieszczególnie mi przypadł do gustu. Fakt, że nie jestem wyjątkową fanką. Jestem osiem lat młodsza i to już nie moja muzyczna bajka i wspomnienia też mnie nie dopadają.
A jak emama odebrała powrót?
Obserwuj wątek
    • liliawodna222 Re: Nowa ABBA. 12.09.21, 22:15
      gulcia77 napisała:

> A jak emama odebrała powrót?
      >
      >
      Z dużym zadowoleniem smile
      • ajaksiowa Re: Nowa ABBA. 13.09.21, 07:07
        To już nie TO😴😴
    • krwawy.lolo Re: Nowa ABBA. 13.09.21, 08:02
      Za "moich" czasów Abba była obciachem nie mniejszym, niż nieco później Modern Talking, czy inne sany-of-dżamejka.
      • krwawy.lolo Re: Nowa ABBA. 13.09.21, 08:03
        Później dokonano kanonizacji tego szansonistowskiego ansamblu. Nowe piosenki niczym się od starych nie różną.
      • kochamruskieileniwe Re: Nowa ABBA. 13.09.21, 10:39
        Za moich również big_grin
        ale...
        Po latach się "nawróciłam". Nie, zebym sie stała fanką, ale gdy słucham - lata młodości mi się przypominają (często puszczane to było, i mimo że słuchalam zupełnie innej muzyki, gdzies tam zawsze się usłyszało)...
    • ruscello Re: Nowa ABBA. 13.09.21, 11:12
      Kojarzyłam kilka kawałków, a gdy byłam w liceum, nakręcili Mamma Mia i wraz z koleżankami zostałyśmy fankami. Żałowałam, że nie mam szans na ich koncert.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka