teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:24 Ja tam ich nie zaluje. :) Nekrokampania sie nie powiodla. Teraz jeszcze trza kaczyzm w parlamentarnych u...walic :) Szampan juz otwarty :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:26 Teraz ich wszystkich uwalą :) nic sie niestao ojejej PIS nic sie nie stao :D:D:D \_/* :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:42 antyrybiarz napisał: > Teraz ich wszystkich uwalą :) > > nic sie niestao ojejej PIS nic sie nie stao :D:D:D heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:27 teletoobis napisał: > Teraz jeszcze trza kaczyzm w parlamentarnych u...walic Jaroslaw juz rozpoczal nowa kampanie, tylko go posluchajcie... > Szampan juz otwarty :) Nie zapominaj o 25% odmow w exit polls. Ja tem jeszcze nie swietuje, bo to nie wyborcy Komorowskiego sie wstydza swojego idola... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:31 Jestem przekonany, ze jednak Kaczorek moze sobie teraz tylko pomarzyc. Z jego przemowy zastanawia mnie jedno: trza rozliczyc meczenska smierc mego brata i innych- sprawe ktora na czas kampanii zawiesilismy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:37 jarkacz chyba zapomina, ze oprócz jego brat i kilku członków PiS-u w tej samej katastrofie zginęli też inni. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:40 Przeciez to co on uskutecznial to byla nekrokampania poparta martyrologia. Ja naprawde mam dosyc takiego podejscia do uprawiania polityki przez prawych i sprawiedliwych Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:43 ewa9717 napisała: > jarkacz chyba zapomina, ze oprócz jego brat i kilku członków PiS-u w > tej samej katastrofie zginęli też inni. On nie zapomina ,on to ma w dupie !! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:48 Przeciez to Palikot obwiescil kilka dni temu, ze nareszcie koniec z zaloba i mozna sie napie...c jak przedtem.To on ma ofiary gleboko gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:55 magnusg napisał: > Przeciez to Palikot obwiescil kilka dni temu, ze nareszcie koniec z zaloba i > mozna sie napie...c jak przedtem.To on ma ofiary gleboko gdzies. Żałoba trwa rok czy tyle ile zal się odczuwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Sorry PIS :))) 06.07.10, 14:42 Zaloba narodowa trwa rok? Stalin znowu zmarl? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 07.07.10, 16:55 lepian4 napisał: > Zaloba narodowa trwa rok? Stalin znowu zmarl? Ano trwa wodzuś zamilkł i nie udziela komentarzy dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:43 lUDZIE nie mieszajmy tej tragedii . To on jest burakiem i jego elektorat co chcą rozliczać ,skłócić polaków a niech im sie niebo na łby zawali . Licze na lata spokoju i rozwoju, bele do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:56 magnusg napisał: > Polakow sie pisze z duzej glabie. Jak mówisz głąbie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:43 teletoobis napisał: > Jestem przekonany, ze jednak Kaczorek moze sobie teraz tylko >pomarzyc. Mam nadzieje, ze masz racje, aczkolwiek roznica miedzy nimi jest powalajaco mala. > Z jego przemowy zastanawia mnie jedno: trza rozliczyc meczenska smierc mego brata i innych No nowa martyrologia, ale pamietasz zlota mysl o ciemnym ludzie...? A swoja droga to jedno Jarkowi trzeba przyznac - gadane ma jak malo kto - prawdopodobnie przegral, ale wypowiedz Komorowskiego to przy mowie Jaroslawa normalnie wierszyk deklamowany przez przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:50 wilma.flintstone napisała: > teletoobis napisał: > > > Jestem przekonany, ze jednak Kaczorek moze sobie teraz tylko > >pomarzyc. > > Mam nadzieje, ze masz racje, aczkolwiek roznica miedzy nimi jest > powalajaco mala. Sondaż zrobiony dla TVP to 6 % dla Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:00 Racja 53-47- ale znow Wawka i Krakowek za Jarkaczem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:10 teletoobis napisał: > Racja 53-47- ale znow Wawka i Krakowek za Jarkaczem Kaczka wygrał na wichurze 57,8 wsioków na niego głosowało Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:12 To tam, gdzie ze wzgledu na powodz jeszcze pradu nie doprowadzono i nie ogladano go w TV Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:47 wilma.flintstone napisała: > Nie zapominaj o 25% odmow w exit polls. Sondażownie to przeliczyły na punkty procentowe i jeżeli tym razem kogoś niedoszacowały to Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Sorry PIS :))) IP: *.internetia.net.pl 06.07.10, 12:12 > Nie zapominaj o 25% odmow w exit polls. Ja tem jeszcze nie swietuje, > bo to nie wyborcy Komorowskiego sie wstydza swojego idola... No i wyszlo jednak na to, ze zwolennicy Komorowskiego sa wstydliwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 06.07.10, 14:11 Gość portalu: lol napisał(a): > > Nie zapominaj o 25% odmow w exit polls. Ja tem jeszcze nie swietuje, > > bo to nie wyborcy Komorowskiego sie wstydza swojego idola... > > No i wyszlo jednak na to, ze zwolennicy Komorowskiego sa wstydliwi ;) Nie prawda pierwszy sondaż z godziny 20 zrobiony dla TVP dawał Bronkowi 6 % przewagi czyli dokładnie tyle ile faktycznie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Sorry PIS :))) IP: *.internetia.net.pl 06.07.10, 14:32 > Nie prawda pierwszy sondaż z godziny 20 zrobiony dla TVP dawał Bronkowi 6 % > przewagi czyli dokładnie tyle ile faktycznie było. Tutaj chodzilo o wypowiedz, ze bylo 25% odmow i to w sondazu, ktory dawal dwuprocentowe zwyciestwo Komorowskiemu. Stad prosty wniosek, ze wyborcy Komara wstydza sie swojego kandydata. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 07.07.10, 16:54 Gość portalu: lol napisał(a): > Tutaj chodzilo o wypowiedz, ze bylo 25% odmow i to w sondazu, ktory dawal dwupr > ocentowe zwyciestwo Komorowskiemu. Stad prosty wniosek, ze wyborcy Komara wstyd > za sie swojego kandydata. ;) Ciekawe Lolek ze ty wiesz ze akurat odmawiali ci od Bronka !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:41 teletoobis napisał: > Ja tam ich nie zaluje. :) > > Nekrokampania sie nie powiodla. Teraz jeszcze trza kaczyzm w parlamentarnych > u...walic :) > > Szampan juz otwarty :) Sorry za to ze PIS-klakom szampan dziś n ie zasmakuje :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:44 jak ja sie ciesze że nie bede musiał tej mordy ogladać mlaskającej co 2 słowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:51 antyrybiarz napisał: > jak ja sie ciesze że nie bede musiał tej mordy ogladać mlaskającej > co 2 słowo :D No chyba ze konferencje z nim pooglądasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:46 I z czego ty sie cieszysz??Po pierwsze wynik jeszcze nie pewny, po drugie o 48% to twoi komunisci z SLD moga tylko pomarzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:49 magnusg napisał: > I z czego ty sie cieszysz?? Że koniec uwalanek i wracamy do normalnego życia. No oczywiście, kto ma ochotę do powrotu, bo mamy wolność. > to twoi komunisci z SLD moga tylko pomarzyc:) Mniej słuchał pierdół z ambony o rzekomych komunistach w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:51 Mniej sluchaj GW o rzekomych przemowieniach w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:57 magnusg napisał: > Mniej sluchaj GW o rzekomych przemowieniach w kosciele. Pewno wszystkich kazań wysłuchałeś w tym np tygodniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:00 nawet nie masz pojecia jak sie mylisz.Zyj dalej GW-propaganda, ze wszyscy zwolennicy PiS to oddani Rydzykowi fanatycy.:))Rydzyk wiec jak widac zgodnie z twoja logika ma rzesze 48% zwolennikow??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:05 magnusg napisał: > nawet nie masz pojecia jak sie mylisz.Zyj dalej GW-propaganda, ze wszyscy > zwolennicy PiS to oddani Rydzykowi fanatycy.:))Rydzyk wiec jak widac zgodnie z twoja logika ma rzesze 48% zwolennikow??? Nie ma znaczenia rydzyk to wasz aliant i normalnym ludziom to wystarczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:10 A waszym Palikot i Michnik.A oni niczym od Rydzyka sie nie roznia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:20 magnusg napisał: > A waszym Palikot i Michnik. Nasz ? czyli czyj ? >A oni niczym od Rydzyka sie nie roznia. No poza tym ze tato jest małomowny kiedy widzi kamery konkurencji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Sorry PIS :))) IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.10, 21:27 Nasz ? czyli czyj ? Przeciwnikow Kaczora i PiS.No bo przeciez wielu z was zwolennikami Komorowskiego nie jest,bo zwolennicy glosowali na niego tez w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:29 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Przeciwnikow Kaczora i PiS.No bo przeciez wielu z was zwolennikami Komorowskiego > nie jest,bo zwolennicy glosowali na niego tez w I turze. Ja nie jestem zachwycony Bronkiem ,ale Kaczor mnie brzydzi nade wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Sorry PIS :))) IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.10, 21:31 No wiec o tobie tez pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:04 magnusg napisał: > Mniej sluchaj GW o rzekomych przemowieniach w kosciele. Po kościelnemu mówi się na to homilia. Tego już się nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:50 powtórze że morda zniknie a przynajmniej bedzie jej mniej ! jacy komuniści :D o czym prawisz :)? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:54 No i co z tego, ze Kaczor moze sie usunie w drugi szereg?PiS ma garde ludzi, jak n.p. szefowa sztabu, ktorzy ta polowe glosujacych Polakow beda potrafili zagospodarowac.A dla PO skonczyly sie wymowki, ze Prezydent im biedaczkom caly czas cos blokowal.PO-Nieroby zostana teraz ze swojego lenistwa rozliczone. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:58 magnusg napisał: > No i co z tego, ze Kaczor moze sie usunie w drugi szereg?PiS ma garde ludzi, > jak n.p. szefowa sztabu, ktorzy ta polowe glosujacych Polakow beda potrafili > zagospodarowac. Akurat ci co głosowali to i tak sa z Polski B czyli oddani PISowi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:04 Nie ma Polski A,B i Z.Durna arogancja niektorych z tej rzekomej Polski A(sam z niej pochodze) jest porazajaca.Za kilka lat to jednak ta rzekoma Polska B moze byc bogatsza od tej A.Pamietaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:15 magnusg napisał: > Nie ma Polski A,B i Z.Durna arogancja niektorych z tej rzekomej Polski A(sam z > niej pochodze) jest porazajaca.Za kilka lat to jednak ta rzekoma Polska B moze > byc bogatsza od tej A.Pamietaj o tym. Jak to nie ma skoro jaro niedawno udowadniał ze jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:15 magnusg napisał: >PO-Nieroby zostana teraz ze swojego lenistwa rozliczone. I w kolejnych wyborach zastopione PiS-pracusiami, ktorzy juz raz zrobili dla Polski tyle dobrego, ze narod z wdziecznosci tak ruszyl ich odsuwac od wladzy, jakby okregowe komisje wyborcze laptopy sprzedawaly z 70% rabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:26 No, nawet mi się wtedy zachciało głosować:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:53 magnusg napisał: > I z czego ty sie cieszysz??Po pierwsze wynik jeszcze nie pewny, po drugie o 48% > to twoi komunisci z SLD moga tylko pomarzyc:) Niunia, Komuchy to PIS i jego kundelki to raz ,a dwa Kwaśniewski zawsze miał powyżej 60-70 % poparcia , Kaczyński tylko raz miał jako prezydent 46 %. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:58 Kwasniewski??Przypomnij mi-czy to ten Pseudomagister-pijaczek, co sie nawet na grobach zatacza?? Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 20:59 magnus masz jakiś kompleks ? idz sie napić Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:03 antyrybiarz napisał: > magnus masz jakiś kompleks ? idz sie napić Sorry do niego tez skierowałem bo dziś im alkohol smakować nie będzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:02 magnusg napisał: > Kwasniewski??Przypomnij mi-czy to ten Pseudomagister-pijaczek, co sie nawet na > grobach zatacza?? Tak dokładnie ten , który zawsze bił Kaczyńskiego o co najmniej 30 % poparcia . Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:06 Tak?To wspierane przez niego SLD w 2007 roku mialo 30% wiecej poparcia niz PiS Kaczynskiego??Podaj link:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:17 magnusg napisał: > Tak?To wspierane przez niego SLD w 2007 roku mialo 30% wiecej poparcia niz PiS > Kaczynskiego??Podaj link:)) Mowa o poparciu dla prezydentów to raz a dwa w 2001 roku SLD dostało ponad 41 % a ile PIS dostał w 2005 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Sorry PIS :))) IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.10, 21:29 i z jakim poparciem Miller i SLD skonczylo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:33 Gość portalu: Magnus napisał(a): > i z jakim poparciem Miller i SLD skonczylo?:) Trzy razy wyższym niż AWS :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:03 To ten, ktory u schylku swej prezydentury mial poparcie 70% Lechkacz w grudniu mial 11% Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:06 chyba tam, gdzie Bronek ma 75%-w wiezieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:11 A co to? Negujesz prawo wyborcze w Polsce? W/g ciebie glos powinni miec tylko biskupi, ksieza i ludzie ochrzczeni? O nie! Mam nadzieje, ze w koncu powoli bedziemy sie przesuwac w strone normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:13 Zebys wiedzial, ze neguje prawo wyborcze dla ludzi odsiadujacych wyroki.No ale to tak oddany elektorat PO, ze Tusk i Komorowski beda im dalej bardzo wdzieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:25 teletoobis napisał: > A co to? Negujesz prawo wyborcze w Polsce? W/g ciebie glos powinni miec tylko > biskupi, ksieza i ludzie ochrzczeni? > O nie! Mam nadzieje, ze w koncu powoli bedziemy sie przesuwac w strone normalno > sci. Ochrzczonych jest dużo a on chciałby pewno zaświadczenie od proboszcza ze u spowiedzi był :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:18 magnusg napisał: > chyba tam, gdzie Bronek ma 75%-w wiezieniach. Jaro w Tworkach znokautuje Bronka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Sorry PIS :))) IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.10, 21:32 Tak?W 2007 PO w zakladach psychiatrycznych wygrala.Przestan w koncu stosowac metody Goebbelsa i powtarzac klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 22:37 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Tak?W 2007 PO w zakladach psychiatrycznych wygrala.Przestan w koncu stosowac > metody Goebbelsa i powtarzac klamstwa. Tylko wy możecie tą starą metodę stosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Sorry PIS :))) IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.10, 09:13 Ja nie powtarzam klamst,tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 05.07.10, 12:20 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Ja nie powtarzam klamst,tak jak ty. Możesz mi choć jedno udowodnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:11 teletoobis napisał: > To ten, ktory u schylku swej prezydentury mial poparcie 70% > Lechkacz w grudniu mial 11% Tak to ten sam Kwaśniewski który tylko raz spadł w poparciu do ponad 50% ,a nie ten Lech który tylko raz miał 46 % w miesiąc po wybraniu . Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:03 magnusg napisał: > Kwasniewski??Przypomnij mi-czy to ten Pseudomagister-pijaczek, co sie nawet na > grobach zatacza?? 2 razy go wybrali , zrobił wiele , wiec o czyms to świadczy, on przynajmniej stał na nogach a ty nie raz pewnie lezysz pod lawką . Idź opłakuj przegraną :D a nie wyciągaj drobnostek mało istotnych Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz widzieliscie tych ludzi w sztabach ? 04.07.10, 20:58 PO samych twarzach pisuarow idzie wyczytać ich ułomność i zacofanie . Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: widzieliscie tych ludzi w sztabach ? 04.07.10, 21:08 Wow-co za analiza:)))Wasaty typek o wygladze Soltysa co nam mowi z twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek widzieliscie tych ludzi w sztabach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 21:10 jak w sztabie Szambobrony przed laty Lombroso mialby co analizowac Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: widzieliscie tych ludzi w sztabach ? 04.07.10, 21:23 Gość portalu: jacek napisał(a): > jak w sztabie Szambobrony przed laty Pamiętam ten sztab :))) Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: widzieliscie tych ludzi w sztabach ? 04.07.10, 21:23 antyrybiarz napisał: > PO samych twarzach pisuarow idzie wyczytać ich ułomność i zacofanie . masz rację, Jan Pietrzak np bo widziałam do w sztabie PIS na gebie ma wypisane , ze jest burakiem he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek widzieliscie tych ludzi w sztabach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 22:17 > masz rację, Jan Pietrzak np bo widziałam do w sztabie PIS na gebie ma wypisane > , > ze jest burakiem he he he he a kto tak twierdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porewit Re: Sorry PIS :))) IP: 83.1.53.* 04.07.10, 21:27 61% osób z wykształceniem podstawowym głosowało na Jarka, 66% osób z wykształceniem wyższym głosowało na Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:29 Gość portalu: porewit napisał(a): > 61% osób z wykształceniem podstawowym głosowało na Jarka, > 66% osób z wykształceniem wyższym głosowało na Bronka. he he he a ile % z nich pokonczyło prywatne , płatne ,zaoczne uczelnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:34 smutek20 napisała: > he he he a ile % z nich pokonczyło prywatne , płatne ,zaoczne >uczelnie?? Uwazasz, ze ktos po prywatnej czy platnej uczelni niczym sie nie rozni od kogos po podstawowce? Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 22:38 wilma.flintstone napisała: > Uwazasz, ze ktos po prywatnej czy platnej uczelni niczym sie nie > rozni od kogos po podstawowce? > > uważam, ze mało się rózni o maturzysty po dobrym liceum Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 22:40 smutek20 napisała: > wilma.flintstone napisała: > > > > Uwazasz, ze ktos po prywatnej czy platnej uczelni niczym sie nie > > rozni od kogos po podstawowce? > > > > uważam, ze mało się rózni o maturzysty po dobrym liceum Piszesz o wyborcach PIS U? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 22:46 smutek20 napisała: > > uważam, ze mało się rózni o maturzysty po dobrym liceum Po pierwsze to na polskim rynku edukacyjnym oferta szkol platnych jest dosc zroznicowana i mimo ze, fakt, istnieje sporo Wyzszych Szkol Tego i Owego, to jednak czesc tych uczelni o poziom dba. To po pierwsze. A po drugie nawet ktos po dobrym liceum to jednak troche inna osoba niz absolwent podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 22:50 wilma.flintstone napisała: > smutek20 napisała: > > > > uważam, ze mało się rózni o maturzysty po dobrym liceum > > Po pierwsze to na polskim rynku edukacyjnym oferta szkol platnych > jest dosc zroznicowana i mimo ze, fakt, istnieje sporo Wyzszych > Szkol Tego i Owego, to jednak czesc tych uczelni o poziom dba. To po > pierwsze. A po drugie nawet ktos po dobrym liceum to jednak troche > inna osoba niz absolwent podstawowki. > co nie zmienia faktu, że szkolnictwo wyzsze przezywa kryzys w kwestii poziomu nauczania moze i są dobre prywatne uczelnie ale powstała cała masa uczelni, gdzie nie kształci się a masowo produkuje licencjaty i mgr Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Sorry PIS :))) 04.07.10, 21:29 Z PiSem na prawdę jest coś nie tak. Wygląda na to, ze przegrali mimo tego, że PO wystawiła najgorszego kandydata, jakiego miała. I jeszcze do tego duża frekwencja, teraz widać, do jak irracjonalnych decyzji może doprowadzić panika tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz wg wykształcenia proszę : 05.07.10, 08:25 wybory.wp.pl/wynikidrugatura.html?ticaid=1a778 Ciemnogród :D dowidzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wg wykształcenia proszę : 05.07.10, 08:28 antyrybiarz napisał: > Ciemnogród :D dowidzenia :D Chłopki małorolne na plebaniach otumanione :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agt_bond Re: Sorry PIS :))) 06.07.10, 13:44 ja się tylko zastanawiam, kiedy Kaczyński wróci do swojego normalnego stanu i skończy z polityką wielkiej miłości (lansowanej mocno podczas wyborów) do wszystkich opcji politycznych i wszystkich obywateli (niezależnie od ich przekonań). Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Bo to oszust 07.07.10, 14:56 www.youtube.com/watch?v=s14s8ky8tU8 Odpowiedz Link Zgłoś