Dodaj do ulubionych

Ciemnogród...

15.07.10, 12:43
Ja pierdykam gdzie mi przyszło żyć,,,czy o taką wolność walczyli w 1980 roku,elementarny brak poszanowania zdania drugiej osoby,zacofanie,rasizm i SZCZYT NIETOLERANCJI,,,umiejętnie podsycany przez polityków PiSów i rydzków ,,, faktycznie Polska to dziki kraj.

Ten symbol polskości i naszej wiary chce usunąć Żyd Tusk jeszcze przed sobotnią paradą zboczeńców - tak mówią obrońcy drewnianego krzyża przed Pałacem Prezydenckim. Czuwają przy nim całe noce

wyborcza.pl/1,75478,8139133,To_juz_jest_wojna_pod_krzyzem.html
Obserwuj wątek
    • szwagier_z_niemodlina Re: Ciemnogród... 15.07.10, 12:54
      Klimatyzacje bym tam zrobil. Im jest za goraco, po prostu.
      • milleniusz Anie? 15.07.10, 21:27
        szwagier_z_niemodlina napisał:

> Klimatyzacje bym tam zrobil. Im jest za goraco, po prostu.

A nie kanalizację? Wg niektórych doniesień wybiły nieczystości. Sądzę, że tam
        jest ich centrala.
    • twardycukierek Re: Ciemnogród... 15.07.10, 13:19
      Wolność można wywalczyć, głupota jest nieuleczalna i nieskończona. Nie warto się
      podobnymi bezmózgami zajmować, serio.
      • king.james Re: Ciemnogród... 15.07.10, 13:20
        Racja, nie warto ani argumentować, ani przekrzykiwać. Nic to nie da, a zdrowia
        przynajmniej nie ubędzie.
        • twardycukierek Re: Ciemnogród... 15.07.10, 15:38
          Jest pewien poziom dyskusji, poniżej nie schodzimy, to tak jakby gadać z trollem
          tutaj, nigdy tego nie robię :)))
    • king.james Re: Ciemnogród... 15.07.10, 14:05
      Ale tak mi wróciły słowa Bruździńskiego o "ruskiej trumnie". Pogardliwe
      słownictwo i ton wypowiedzi politykowi nie przystoi. Jak tu mieć do takiego
      pawiana minimum szacunku? Mógłby chociaż udawać - jak po tragedii, kiedy mówił o
      "przyjaciołach Rosjanach" - ale już się chyba PiS dusił pod tą kampanijną maską.
      • szwagier_z_niemodlina Re: Ciemnogród... 15.07.10, 14:10
        Tak, tak. Sie mi wyobrazilo jakby tak spadl w Polsce samolot z czymis
        prezydentem i by potem padlo cos o "polackiej trumnie"... Ale to nie jest typ
        argumentu ktory mozesz zastosowac wobec kogos takiego.

Nawiasem mowiac, sa nowe komentarze (Staniszkis) ze ten wybuch uczuc, godny
        poezji romantycznej, jest idiotyzmem celowym.
        • king.james Re: Ciemnogród... 15.07.10, 14:11
          Może jeszcze poezji erotycznej? Bo nagle się Jaruś ekshibicjonistyczny zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka