28.04.11, 11:02
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/prof-dudek-wielu-ludzi-na-dzwiek-slowa-kaczynski-w,2,4255365,wiadomosc.html
"W Polsce istnieje zjawisko fobii antypisowskiej, a ściślej: anty-kaczystowskiej. To czasem przybiera formy chorobowe. Wielu ludzi na dźwięk słowa "Kaczyński" wpada w amok, tracąc po prostu zdolność trzeźwego osądu. "

Wy też tak macie ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kalka Re: Amok IP: *.range86-135.btcentralplus.com 28.04.11, 11:15
      no mnie od jakiego czasu kojarzy sie z piesnia przedszkolna, w ktorej " (...) w helmie pogiete kaczence..." jako Kaczenko.
      ale to stara sentymentalna piosenka nucona pod nosem i z czasow kiedy on jeszcze marzyl, a nie odlecial byl z powodu pychy, na ksiezyc.
    • matylda1001 Re: Amok 28.04.11, 11:24
      No cóż... coś w tym jest. Każdy ma jakiegoś "anty idola", na widok którego adrenalina mu szaleje. Do niedawna miałam dwóch, teraz jednego, musi mi wystarczyć, ale Ty masz wielu: Całe PO, całe SLD, Żydzi z całego świata, geje, lesbijki, komuniści, masoni, cykliści... no i oczywiście Putin na czele swojego narodu;)
      • Gość: ka_p_pa Re: Amok IP: *.lukman.pl 28.04.11, 11:33
        > Każdy ma jakiegoś "anty idola", na widok którego adre
        > nalina mu szaleje. Do niedawna miałam dwóch, teraz jednego, musi mi wystarczyć,

Ja najbardziej na tym zostałem poszkodowany:)
        • gucio712 Re: Amok 28.04.11, 11:44
          przepraszam bardzo, tak przez moment przeleciał mi przed oczami widok mg obiektywnie patrzącego na tuska, napieralskiego i biedronia, tak bez amoku, aż się spociłem.
          a co do samego artykułu to najbardziej podoba mi się fragment gdzie pada że kaczor raczej przeciętnym prezydentem był
        • matylda1001 Re: Amok 28.04.11, 12:25
          Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Ja najbardziej na tym zostałem poszkodowany:)<

:) Kaczor zabrał do sarkofagu całkiem spory kawałek Twojej forumowej przeszłości...
    • obraza.uczuc.religijnych Kaczyński zastąpił Michnika 28.04.11, 11:49
      choć mimo wszystko Ziemkiewicz nie przestaje żyć w amoku względem Michnika.
      • Gość: karbat Re: Kaczyński zastąpił Michnika IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.11, 12:09
        jaki amok ... ? ,
        widzialem Kacznskiego miernote , pajaca , - to nazywalem go mirnota , pajacem
        widze Kaczynskiego manika ,permamentnego politycznego zalobnika - jest maniakiem, prostakiem
        widze, slysze durni z partii piss, nazywam ich durniami ... w czym problem ... jaki amok ... ?

**Kaczyński zastąpił Michnika ** sorry ,ale kto to jest ten Michnik ?
        jest to jakas postac publiczna , ma wplyw na polityke rzadu ... opozycji
        gdzies sie go na swiecie cytuje .... nie kojarze o kim mowa...
        • matylda1001 Re: Kaczyński zastąpił Michnika 28.04.11, 12:19
          Gość portalu: karbat napisał(a):

> sorry ,ale kto to jest ten Michnik ?<

Michnik to ten facet, który tkwi w oku Miligrama jak kawałek szkła.
    • strikemaster Re: Amok 28.04.11, 14:01
      Amok, o to ci chodziło? I tak wolę kilt, jakos za wyczynami projektatnów mody podążać mi się nie chce.
    • Gość: DSD Re: Amok IP: *.231.8.229.koba.pl 28.04.11, 19:51
      > j. To czasem przybiera formy chorobowe. Wielu ludzi na dźwięk słowa "Kaczyński"
      > wpada w amok, tracąc po prostu zdolność trzeźwego osądu. "
      >
      > Wy też tak macie ? :)

Ależ skądże, konsekwentne głosowanie przeciwko Kaczyńskiemu w wyborach jest niezaprzeczalnym przejawem 'trzeźwego osądu'.
    • Gość: rossdarty My... IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 20:45
      mg2005 napisał:

...też tak sądzimy.
    • mjot1 Re: Amok 28.04.11, 20:51
      Zależy od siedzenia, bo książę tak to postrzega:
      „Wielu zwolenników PiS prezentuje pewien rodzaj olśnienia, który graniczy z obłędem”
      Reszta też niczego sobie
      wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Upominanie-sie-o-pomniki-Lecha-i-Marii-Kaczynskich-budzi-smiech,wid,13352217,komentarz.html?ticaid=1c35c
      tylko, że link się nie otwiera ;-)
      • ka_p_pa Re: Amok 28.04.11, 21:00
        To wypowiedź zakamuflowanej opcji i TW

> rel="nofollow">wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Upominanie-sie-o-pomniki-Lecha-i-Marii-Kaczynskich-budzi-smiech,wid,13352217,komentarz.html?ticaid=1c35c
        > tylko, że link się nie otwiera ;-)
        E, jak się kliknie, to się otwiera:)
        • voxave Re: Amok 29.04.11, 07:59
          Ja od lat dostaje zapaści jak sie natkne na wypowiedz pewnego skoczka styropianowego---omawiany w wątku drób jest z tej samej fermy.
          • nehsa Re: Ich hasła wyborcze! 29.04.11, 09:13
            "PO POLSCE!"
            "W PiS-du z Polską!"
    • pocoo Re: Amok 29.04.11, 10:06
      mg2005 napisał:

Wielu ludzi na dźwięk słowa "Kaczyński"
      > wpada w amok, tracąc po prostu zdolność trzeźwego osądu. "
      >

E tam..."Menda też stworzenie boże,że inaczej życ nie może i że czasem w jajo utnie, nie gubże jej tak okrutnie".
      • voxave Re: Amok 29.04.11, 14:13
        Pocoo --to je pikne :)
    • piwi77 Re: Amok 29.04.11, 14:37
      mg2005 napisał:

U Kaczyńskiego najbardziej denerwuje mnie to, że wszystkie baby szarpie za rękę i sprawdza językiem czy mają słone dłonie. Nie wiem, o co mu się rozchodzi i troche wygląda to niesmacznie, poza tym w ogóle mnie nie rusza. Przynajmniej od czasu gdy stracił zdolność bilokacji.
    • paco_lopez Re: Amok 29.04.11, 20:12
      szczerze w parze z bratem mi nie przeszkadzali, a pojedynczo nie mogę strawić gościa. tymbradziej kiedy uzmysłowie sobie kto się z nim solidaryzuje. cała masa prowokatorów i confidentów z satrapą na czele. satrapa tez mnie męczy swoim antysemityzmem. cała ta rusofobiczna i zawracająca kijem wisłe głośna chałastra, przekonana, ze to był zamach a tusk to zdrajca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka