fajny-lol 24.06.11, 22:08 To forum pada nie dlatego, że przepłoszył religiantów swoimi "argumentami", tylko dlatego, że klimat na Ziemi się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Sam się mylisz! 24.06.11, 22:13 fajny-lol napisała: > To forum pada nie dlatego, że [kolter] przepłoszył religiantów swoimi "argumentami", tyl > ko dlatego, że klimat na Ziemi się zmienia. Nie! To klimat się zmienia, bo koltusiowi wydaje się, że używa argumentów i ze kogokolwiek jest w stanie przepłoszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Sam się mylisz! 24.06.11, 23:40 supaari napisał: > fajny-lol napisała: > > > To forum pada nie dlatego, że [kolter] przepłoszył religiantów swoimi "ar > gumentami", tyl > > ko dlatego, że klimat na Ziemi się zmienia. > > Nie! To klimat się zmienia, bo koltusiowi wydaje się, że używa argumentów i ze > kogokolwiek jest w stanie przepłoszyć. Antoś napisz nam tu o trójcy , tej pogańskiej nauce katolickiej ??? No ale użyj solidnych argumentów a najlepiej takich Biblijnych !! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A właśnie, że nie!!! 24.06.11, 22:17 Forum troche podupadało ostatnio gdyz pewne tematy i dyskusje juz sie przejadły, na szczęście zjawił sie Kłosiu który tchnał troche nowego ducha, co byc moze irytuje koltera czemu to zrobił Kłosiu a nie On. Teraz Kłosia troche brakuje i lekko zdechło, ale mam nadzieje szybko wróci z tej Majorki czy innej Ibizy i znowu się z nami posprzecza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: A właśnie, że nie!!! 24.06.11, 23:41 qqazz napisał: > Forum troche podupadało ostatnio gdyz pewne tematy i dyskusje juz sie przejadły > , na szczęście zjawił sie Kłosiu który tchnał troche nowego ducha, co byc moze > irytuje koltera czemu to zrobił Kłosiu a nie On. Kochanie mam mało wspólnych tematów z kłosiem ,wiec nie jest mi tu konkurencją Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: kolter się myli! 24.06.11, 23:38 fajny-lol napisała: > To forum pada nie dlatego, że przepłoszył religiantów swoimi "argumentami" Lola a jak twierdziłem ze durnie uciekli prze zemnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: kolter się myli! 25.06.11, 08:16 kolter-xxl napisał: > Lola a jak twierdziłem ze durnie uciekli prze zemnie ?? No ...nie przez Ciebie.Wracam,bo mam trochę czasu dla siebie. Tak jak sobie życzysz Kolterku.No...chyba że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Wycieczki osobiste? 25.06.11, 01:07 Kondycja każdego forum jest wprost proporcjonalna do aktywności i zaskoku uczestników. Niebagatelną rolę pełni też przypływ świeżej krwi i przychylność administracji. Wpływ koltusia na kształt forum nie jest większy niż oddziaływanie pełni Księżyca na lunatykowanie imć kłoska..... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Wycieczki osobiste? 25.06.11, 14:57 Może chłopak musi się dowartościować? Nie badź zbyt brutalna, moze znowu po raz enty nie dostał promocji do następnej klasy? Tobie nie byłoby przykro gdybyś zostawała na kolejny rok nauki znowu w tej samej klasie którą 40 lat temu skończyła twoja zona, 20 lat temu skończył twój syn z synową a w tym roku twój wnuk? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 130 kropek Sto trzydzieści kopek IP: 66.90.73.* 25.06.11, 13:03 .................................................................................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś