zofiakatoliczka 30.08.12, 20:49 Belzebup z Bilgoraja miesza wam w waszeh jusz i tak empty muzgach glosujta sobie dalej na jego sodomitow to zabaczytsa prenego day jak tam u was wcale children nima. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marbor1 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 21:37 Zofio, mylisz się "belzebup" pochodzi z Olkusza, nie z Biłgoraja. Zobacz jak pięknie wygląda: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Os_rydzyk.jpg Masz rację, on miesza w mózgach starych ludzi i co gorzej, wyłudza od nich pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 21:45 Ciekawe kto ze stałych forumowiczów przekształca się w zośkę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 22:13 Nie, Zosia to osobny wynalazek. Wałęsa się po różnych dziwnych forach, z dużych uznaje tylko Krajówkę, nie wiem, co tu robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 22:34 yoma napisała: > Nie, Zosia to osobny wynalazek. Wałęsa się po różnych dziwnych forach, z dużych > uznaje tylko Krajówkę, nie wiem, co tu robi. Znaczy sie łajza patologiczna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 23:40 To ze twoja mom byla lajza to nie znaczy ze kazda older kobieta taka jest ja have 87 years i wypraszams sobie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 08:59 Zosiu, ranisz moje uszy, mówi się: ja am 87... Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:35 Ja uciekla do the USA w 56 rok i nie znam tak good English jak muj syn Jan Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:37 A nie uwarza, rze pszes ponat puł wieku mogła sie naóczyć głomp? Qrde, jak można tak pisać, toż to trzeba poważnie brains wysilić :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:12 Starseh od siebie sie nie wyzywa Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:35 A dziękuję za komplement :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:39 Jestes prostaczka Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 15:57 I ładnie to tak wyzywać starszych? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 17:55 I am 87 years i nie zycze tego zebys to ty mnie wyzywala ja sie only bronie jak chrzescijanie na calem world Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 19:49 yoma napisała: > I ładnie to tak wyzywać starszych? Ale masz uczte z pania Zofią---burza muzgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:08 Brejnsa, Vox, brejnsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:19 yoma napisała: > Brejnsa, Vox, brejnsa :) A co to za słowo,ta brerja ? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:10 Jak mozna napisac niepoprawnie slowo brain? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:22 zofiakatoliczka napisała: > Jak mozna napisac niepoprawnie slowo brain? bądź uprzejma na polskim forum pisać po polsku:)nie znam twojego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 07:49 ja jus po tyle years w The USA ze lepiej mnie po English co nie co pisac gdybys ty chlopcze widzial tyle swiata co ja to bys nie patsyl na ortografie czy jak to tam w POland nazywajo Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 09:16 I coś ty, Zośka, widziała? Sklep z pierogis na Jackowie? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 15:43 Taka prosta dziewczyna jak ty to ji w Czikago nie byla wyjazd na Mazurian lakes to ni jest big podroz Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:16 > dziewczyna Ponownie dziękuję za komplement :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 23:39 I jestem na krajowem usuwana bo tam moderancja jest jak komuchy tu jest better moderancja Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 01:51 Poczekaj, Zosiu cierpliwie ;) Oszołek się wyśpi to sobie jutro pogadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:36 Kto to ten oszołek Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:38 Tutejsza gwiazda. Tępi zapamiętale Kościół i Prezesa, za to z uporem lansuje Nergala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.uznam.net.pl 31.08.12, 02:34 Gdzie to mają takich profesorów-analfabetów? Zosiu, napisz proszę! Naprawdę wierzysz, że jakiś brodaty bożek zrobił Kosmos i Ziemię w sześć dni? Jaja sobie robisz prawda? Nie można być aż tak gupim, NIKT przecież w to nie wierzy. Katolików są dwa rodzaje: bezmyśli wytresowani i cyniczni manipulatorzy. Zechciej też zauważyć, że przyrost natualny zmalał dramatycznie, kiedy nasz kraj dostał się pod but Watykanu - wszędzie msze, kapelani, programy katolickie, pielgrzymki, pokropki. Jak tu w tym świętym otoczeniu myśleć o brudnym seksie? No to i go nie uprawiają! Chcesz większego przyrostu? Ogranicz wpływ religii. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 09:01 Ja tam uprawiam. Ale moja religia nie zagląda ludziom w majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:38 Ja uprawiala seks only 8 razy i miala 9 children ale troje zmarlo w niemowlenctwie i mam 6 jedno sie do mnie nie odzywa ale potem mi husband zabili pod Czikago Murzyni i jestem wdowa i na wieki wiekow ja dobrze wyhowala swoje children oprucz tego jednego bo on za Obama mam nadzieje ze mi Bog wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:31 Bog ci wybaczy. Dziadek Obamy wyzwolil Oswiecim. Tak przynajmniej twierdzi jego wnuk, Mr. President. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Zofijo 31.08.12, 19:46 Jestes lepsza od wszystkich innych trolli---lubie czytac jak piszesz w tym swoim dziwnym języku. Brawo,areszcie jakas rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Zofijo 31.08.12, 20:12 Jestem glownie better than takie wysmiewcy od palikota jak ty ateuszu kalwinie koserny Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:41 Z ciekawości: husband miał drugą rodzinę w Filadelfii, oficjalną kochankę w Chicago czy po prostu chodził na dziwki? To by wyjaśniało tę gwałtowną śmierć, porachunki mafijne. Uuuu, Zocha. Tylko nie mów, że o niczym nie wiedziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:13 On pracowal pod Czikago przy wodociongach Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:36 Praca drugiego życia nie wyklucza, a nie ma ludzkiej siły, żeby zdrowy dorosły chłop uprawiał seks tylko 8 razy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:38 Moze u ciebie ladacznico Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 15:58 Ale co u mnie, chłop czy seks? Oba mają się dobrze, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 17:56 Takie jak ty to only obcem rodzo children take nowoczesne Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:09 Obcem, czyli tym ze Stanów? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:13 Muj husband to byl Polak mieszkajoncy w The USA. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:24 zofiakatoliczka napisała: > Muj husband to byl Polak mieszkajoncy w The USA. Wyrazy szczerego wspólczucia dla twojego hasbenda składam. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 07:49 dobze sie nam zylo i po bozemu nie tak jak wy slugusy tuskopalikota Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 09:57 Jak ten świat ma byc nowoczesny, jak takich* dziwnych* mamy profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 15:45 Dla ciebie nowoczesnosc is zabijanie nienarodzonech children i malzenstwa sodomituw Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:17 Zosia, a powiedz ty mi proszę, po coś ty założyła ten wątek? Bo chyba nie po to, żeby poopowiadać o swoim bogatym życiu erotycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:20 To przeciez babcia Oszolka. Przyszla sprawdzic jak sie wnusio sprawuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 22:36 Co wy tak s tem oszolkem ja don't know kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 22:35 Ja nawet jak opowiadam o tem co robila w mlodosci to daje WAM SWIADECTWO JAK ZYC I POSTEMPOWAC CALE SWOJE LIFE Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 04:43 Nie ma takiego człowieka który wie jak zyć---tylko dążymy do ideału :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voxknox Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.pools.arcor-ip.net 02.09.12, 11:12 A skad ta bezczelna pewnosc;) Jakis guru z gory synaj moze tak sie wypowiadac:( Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:12 Prawdziwie wierzoncy Katolik wie rze jego waira jest silna i sluszna i ze zyje good Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:11 Ja zyje zgodnie z regulami WIARY i moje zycie zawiezone BOGU jest najbardziej wartosciowe Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:19 Milł Zofio----pier.dzielisz jak pogryziona.......przez muchę tse-tse,słyszałam że w czikago sie takie pojawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 15:26 voxave napisała: > ... pier.dzielisz jak pogryziona... No wreszcie, voxi, a juz myslalem ze nigdy na cos takiego sie nie zdobedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 16:58 Burakow--to mnie jeszcze nie znasz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 17:52 to prostak od tuskopaligota Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 17:51 Maybe u ciebie w kanalach dzie mieszkasz prostaku z POland Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 23:42 zofiakatoliczka napisała: > My w Czikago.... Rob tak dalej, Zosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 03.09.12, 20:50 To ze ty live w jakiejs pupidowie bialoleka albo inny sieradz to nie znaczy ze ja tes ja mam beautiful home w Czikago podlog kturego twoj jest jak karton menela pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 17:40 Białołenka to Warsiawa! W sensie masz podług z kartonu? Ech ta Hameryka, domy ze sklejki, podłogi z kartonu, a lasy deszczowe giną. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 19:08 Do siebie to ty mie nie rownaj polaku z tuskolandu Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 19:13 Ten zespół to jakaś przybudówka PO? Poważnie pytam bo już wielokrotnie spotkałem się z tym zespołem w necie i jedyne co mi przychodzi do głowy to to że komuś zależy na tym by wyborców pisu przedstawić jako totalnych przygłupów. Cholera ale ten tusk ma szatańskie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 22:18 Nasz zespol team jest niejednorodny mamy profesorow jak ja, we have tehnikow jak my syn Janek mamy geologow jak zlota20 i mamy mlodech przebojowech students jak bartoszzzambrowa Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 13:35 A gdzieżbym śmiała. Ja się nie dorobiłam podług z kartonu, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 16:36 Odwracasz cat ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 16:52 Odwracać catu ogona, się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 21:15 Nie umiesz w jezyki obce to sie nie kompromituj dziewczynisko pyskate Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 21:28 Ty mnie musisz bardzo lubić, już trzeci komplement. Tylko proszę nie łaź za mną po forach jak niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 22:29 Ja laze only po teh forach dzie mnie cenzura komusza nie zbanowac i nie usunonc Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 03.09.12, 22:45 Niech się Pani, Pani Zofia nie przejmuje paligłupem. On już w następnych wyborach będzie gorszy od Ozjasza Goldberga. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakatoliczka Re: kocham cię zofjo 05.09.12, 16:37 Jesli you jestes praktykujoncy katolik to mozemy polonczyc nasze souls w modlitwie Odpowiedz Link Zgłoś