Dodaj do ulubionych

Jak rzyć?

27.10.13, 05:30
Skoro nic się w regulaminie nie zmieniło a na PMS to chyba za długo już trwa, wartało by drogi cieciu żebyś wyjaśnił co teraz chamstwo może zamieszczać a co nie. Od kilku dni żaden nowy wątek się nie pojawił, same przypadkowe spady zewsząd i koszenie wszystkiego.
Prosimy do mikrofonu, śmiało, nie gryzie. A jak się wraca to warto się przypomnieć...
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Jak rzyć? 27.10.13, 08:38
      Kretyn rządzi tym forum i raczej nie będzie zdolny wyjaśnić czegokolwiek.
    • karkowiak2plus Re: Jak rzyć? 27.10.13, 12:11
      Ja też straciłem orientację. Radosna twórczość administracji zaprowadziła mnie na manofce.
      Jak można walczyć z własnym forum?
    • dunajec1 Re: Jak rzyć? 27.10.13, 15:02
      "Rzyc" to po goralsku dupa.
    • kropka Re: Jak rzyć? 27.10.13, 18:16
      a to moja wina, że wątków ni ma? Ja mam je zakładac?
      Wyleciały 3 wątki powtórkowe oszołoma i jeden powtórkowy o zmianie czasu. Reszta stoi jak stała. Łykend, prosze panów. jeszcze nie przyzwyczailiście się, że w łykendy posucha?
      Niby tyle lat na forum, a ciemni jak tabaka w rogu.
      A może żal, że nie ma nowych/starych wątków oszołoma? Masochiści?
      Co to jest PMS?
      I na przyszłość - grzeczniej proszę.
      • piwi77.0 Re: Jak rzyć? 27.10.13, 18:26
        Ws2 tu rządzi, Ciebie nie ma na liście kierownictwa, więc nie wiem skąd Twoja reakcja. A głównie chodzi (mnie chodzi) o wątek bling.bling - został skazany na kościół (tytuł z pamięci) - co wyleciał, bo komuś odbiło, bo się ochlał, albo jest na haju.
        • chwila.pl Re: Jak rzyć? 28.10.13, 10:31
          piwi77.0 napisał:

> Ws2 tu rządzi, Ciebie nie ma na liście kierownictwa, więc nie wiem skąd Twoja r
          > eakcja.

No własnie. Też jestem tego ciekawa. I ciekawa tez jestem, czy ktoś wytłumaczy panujący tu chaos informacyjny i kompetencyjny.
          • karkowiak2plus Re: Jak rzyć? 28.10.13, 14:57
            Do porządku,ladu i składu każdy się przyzna. Niekompetencja pozostanie sierotą........
      • massaranduba Re: Jak rzyć? 27.10.13, 18:35
        kropka napisała:

> a to moja wina, że wątków ni ma? Ja mam je zakładac?

Jest w tym troche racji, przyznaje, jako forumowicze nie grzeszymy kreatywnoscia, ale trudno sie przebic przez spam Oszoloma ;-)

> Wyleciały 3 wątki powtórkowe oszołoma i jeden powtórkowy o zmianie czasu.

I wczorajszy watek Blinga, w ktorym trudno sie dopatrzec jakiegokolwiek zlamania regulaminu.

> Co to jest PMS?

Jak na moje, to zespol napiecia przedmiesiaczkowego ;-)
      • karkowiak2plus Re: Jak rzyć? 27.10.13, 21:00
        kropka napisała:

> a to moja wina, że wątków ni ma? Ja mam je zakładac?

Nie ma chyba takiego zakazu.Nieprawdaż?

> Wyleciały 3 wątki powtórkowe oszołoma i jeden powtórkowy o zmianie czasu. Reszt
        > a stoi jak stała.

Nieprawda.

Łykend, prosze panów. jeszcze nie przyzwyczailiście się, że w
        > łykendy posucha?

Pamiętam bardziej płodne łykendy.Rzeczywiście ostatnio nie spisujemy się najlepiej.

> Niby tyle lat na forum, a ciemni jak tabaka w rogu.
        > A może żal, że nie ma nowych/starych wątków oszołoma? Masochiści?

Nie wycieraj się Kropko Oszołkiem.

> Co to jest PMS?

Nie wiesz?
        Postępowa Moderacja Społeczeństwa

> I na przyszłość - grzeczniej proszę.

Czasem słoma w butach czyści atmosferę.
        Kilka męskich słów nie zbruka tego forum.

Trzymaj się Kropko dzielnie.
      • angelfree Re: Jak rzyć? 28.10.13, 13:29
        A dlaczego Oszołom wciaż może zakładać wątki, skoro jest płatnym funkcjonariuszem?
        • kolter-xl Re: Jak rzyć? 30.10.13, 14:51
          angelfree napisała:

> A dlaczego Oszołom wciaż może zakładać wątki, skoro jest płatnym funkcjonariuszem?

Działkę odpala
      • bling.bling Re: Jak rzyć? 30.10.13, 12:30
        chodzi o nową wykładnie co wolno a co nie.
        Bo zaiste nie mam pojęcia dlaczego znów dzisiaj posłałaś mnie na oślą.
        • kropka Re: Jak rzyć? 30.10.13, 15:16
          na Religię Cię posłałam. Na osła sie nie kwalifikujesz :)
          forum.gazeta.pl/forum/w,721,147785174,147785174,ideologia_chrzescijanska_choroba.html
          • aborcjonista Re: Jak rzyć? 30.10.13, 15:40
            Dlaczego oślica nie jest zablokowana ?
          • bling.bling Re: Jak rzyć? 31.10.13, 05:43
            Na religię to idą spory teologiczne. Tezy Frania mają wydźwięk ogólnoludzki podobnie jak pierdzenie w autobusie. Bo chyba do tego tylko ma sprowadzać się dyskusja na FS.
            • karkowiak2plus Ja dostrzegam schematyczność. 01.11.13, 13:14
              A propos pierdzenia.......
              Jeśli adminowi nie spodoba się wątek o pierdzeniu to wyekspediuje wątek na
              -a ) na religię-jeśli bąk został puszczony w kościele
              -b) na motoryzację-jeśli bąk został puszczony w autobusie
              -c) na katastrofę smoleńską -jeśli bąk został puszczony w lesie. Bo w lesie rosną brzozy ....
              -d) na gastronomię-jeśli bąk był nie do wytrzymania
              -e) na forum dla nieśmiałych- jeśli był to podkołdernik jadowity
              -f) na urodę-jeśli był to dwubulgotan kąpielowy.
              Z powyższego bezprzecznie wynika,że admin może wszystko.
              Szkopuł w tym,że tak samo jak my nie lubimy "spadów" z innych forumóf,tak tamci też się wkurzają widząć spady u siebie.
              Przypomina mi się lekcja polskiego na temat: co autor miał na myśli?
              I udręka słuchania jak polonistka pierniczy ,że miał na myśli to i owo,gdy tymczasem ja postrzegałem to zgoła inaczej.
              Nie czytam Mickiewicza,bo ten w moim mniemaniu był mało zdolny,a na dodatek ćpał co mu Towiański kazał.
              Jeśli umieszczam wątek na społeczeństwie to chcę by tu on żył własnym życiem,a nie w formia spadu tonął gdzieś tam indziej.
              Kto się ze mną zgadza?
            • chasyd_z_czerskiej Re: Jak rzyć? 01.11.13, 14:05
              bling.bling napisał:

> Na religię to idą spory teologiczne. Tezy Frania mają wydźwięk ogólnoludzki

Tu Kropka ma rację - wypowiedź Papieża jest wewnątrz-kościelna

--
              Czy rząd Tuska złamał prawo ?...
              www.popler.tv/KonferencjaSmolenska/63037#63037
              • piwi77.0 Re: Jak rzyć? 01.11.13, 14:29
                Jeżeli facet produkuje się na świeżym powietrzu, to taka wypowiedź nie jest wewnątrzkościelna.
          • potwor_z_piccadilly Re: Jak rzyć? 01.11.13, 14:49
            kropka napisała:

> na Religię Cię posłałam.

I prawidłowo.
            Bo tamten wątek zamiast wiązać tematykę religii z tematyką "społeczeństwo" i wpływu czy to pozytywnego, czy negatywnego, na to, czy inne społeczeństwo, ograniczył się do jednostronnego walenia w tylko jeden bęben.
            Konstruktywny ten watek nie był.
            Jeśli szanowna kropko niekonstruktywność tamtego wątku było przyczyną wykopania go z forum, to Twoja racja.
            Jeśli jednak intencją Twoją było/jest w ogóle relegowanie z forum społeczeństwo tematów związanych z religią, to racji Ci nie przyznać nie mogę.
            Religia ma ścisły związek ze społeczeństwem. Tkwi w nim. Wykorzystując wszystkie środki, namolnie drąży je i o ile część społeczeństwa wyraża tego tytułem zadowolenie, bo lubi być prowadzana na sznurku, przyzwala na to, to inna część czuje się zniewolona, nękana, okłamywana, okradana z kasy i prawa do wolności przekonań.
            Pytanie do Ciebie kropko.
            Ma prawo ta druga grupa na tym forum wyrażać swoją dezaprobatę, czy prawa tego im się odmawia ?
            Jeszcze tylko jedno.
            To co wyprawia tu oszoł i jemu podobni, jest straszne i przez nich to forum gnije. Ci ludzie to bezmyślne automaty. Z nimi nie ma dyskusji, no i nie dziwne, bo czy z automatem da się dyskutować ?
            Ktoś powie że nieszkodliwi.
            A ja mu odpowiem że bardzo szkodliwi. Szkodliwi, bo oni nie chcą rozmawiać, oni tylko istnieją po to, by swoje "prawdy" - stosując mantrę, wbijać innym.
            Co ich do tego gna ?
            1 - Dogmat, szanowna kropko.
            2 - Myślą sobie "ja mam kiełbie we łbie, no to kolektywnie niech i inni te kiełbie mają".

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka