Dodaj do ulubionych

Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt

08.10.04, 20:56

Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:17
      nie chcę cię załamywać, ale zostałaś olana ;)
      nikomu nie jest smutno bez ciebie
      no chyba, że to było strategicznie posunięcie, kręci cię piss i chciałać być
      olana ? :>
      • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:19
        ;)) Nie wiem, kto tu jest lepszym psychologiem... ;))
        • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:21
          no już mi nie słodź <czerwienie się> ;)))
          • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:23
            <rotfl> jestem glupia ale nie az tak, zeby uwierzyc... ;P
            • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:23
              qrwa, czego nikt mi już nie wierzy.... <czerwienie się - ze złości>
              • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:25
                Noooo... teraz jak Ci powiem, ze Ci wierze to sie dopiero wq*sz, prawda?? ;))
                • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:27
                  wierzy, wierzy, a tak się zaklinała, że ateistka i w nic nie wierzy ;P
                  • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:29
                    :)) Mroczna Pani - raczylas mnie chyba z kims pomylic... :P
                    • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:31
                      Jasne.
                      teraz tak tylko gadasz, bo wiesz, że święta nie długo i chcesz od księdza
                      obrazek dostać <ha ha ha przejrzałam cię>
                      • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:35
                        Jak mozesz?? Tak mnie oczerniac przy ludziach... do mnie ksiadz nie przychodzi :P
                        hahaha....
                        • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:36
                          aaa!!! i tu cię mam !!!
                          ty przychodzisz do księdza... ;))) ... po obrazki ma się rozumieć ;P
                          • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:37
                            Ojej... alez jestes przenikliwa...
                            Mroczna Pani - jam niegodna obuwia Twego ogladac... ;P
                            • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:38
                              he, chyba ci miaućka brakuje :D :D :D
                              • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:42
                                Alesz skad... lubie dominujace kobiety... ;D ;D ;D
                                • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:43
                                  A znasz jakieś ??? :>
                                  ;)))
                                  • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:45
                                    Tusze, ze wlasnie z taka rozmawiam.... ;D
                                    • czaroffnica24 Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:46
                                      to poza ;)))
                                      Ja jestem bardzo uległą dziewczynką i bardzo kłamliwą istotką ;P
                                      • vivern Re: Smutno Ci beze mnie, co?? ;))/nt 08.10.04, 21:47
                                        To, ze klamiesz, to wiem... ;P
                                        ale robisz to tak pieknie.... ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka