15.10.05, 12:44
Nie ma mnie od dłuższego czasu na forum, bo opiekuję się chorą teściową. W
związku z tym powinienem zmienić nick na Sęp, bo jak widziałem na westernach,
przy każdym chorym, lub rannym siedział na prerii chociaż jeden sęp.
Tubylec
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: Sęp 15.10.05, 14:49
      Skoro sie OPIEKUJES, Tubylecku, to zgodnie z westernowom konwencjom nie jesteś
      zaden sęp, ino kawaleria, ftóra przybywa z odsiecom. Ocywiście i Tobie, i
      Teściowej zycymy, coby to była odsiec skutecna. Hau!
      • rak-pustelnik Re: Sęp 15.10.05, 15:38
        Może i z tą kawalerią masz Owcarku rację? Bo tak między nami mówiąc nie mam
        ślubu kościelnego i z punktu widzenia Kościoła jestem kawalerem! Więc do
        kawalerii mi blisko, bo to i żyję w grzechu z panienką, co było ulubionym
        zajęciem wszelkich kwalarzy, kawalerzystów i szwoleżerów, którzy dodatkowo
        lubili wino.!
        Tubylec
        • owcarek_podhalanski Re: Sęp 15.10.05, 15:43
          Ino skoro juz jesteś, Tubylecku, dzikozachodnim kawalerzystom, to niek Cie ręka
          Pona Bócka broni, cobyś nie zbłądził w okolice Little Big Horn. Hau!
          • rak-pustelnik Re: Sęp 15.10.05, 16:08
            Samotnemu kawalerowi, czy kawalerzyście trudno jest przyprawić horns! I little
            i big!
            Tubylec
            • owcarek_podhalanski Re: Sęp 15.10.05, 16:14
              To samotny kawalerzysta nimo narzeconej na kazdej stacji dylizansów jako
              marynorz w kazdym porcie? Bo jeśli tak - to znacy ze mo on tyk rogów więcej niz
              syćkie bizony wybite bez Buffalo Billa rozem wzięte. Hau!
              • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 08:59
                Lepiej chyba jest mieć więcej rogów niż stado bizonów, niż być poczciwą
                nierogacizną! Ale najlepiej jest być jednorożcem, bo do polowania na jednorożce
                potrzebne są dziewice! I ten jednorożec musi chyba jakoś sprawdzać dziewiczość
                dziewic, bo nie-dziewice są nieskuteczne w polowaniu na jednorożce!
                Tubylec
                • owcarek_podhalanski Re: Sęp 16.10.05, 10:42
                  Osobiście byk nie radził. Po jednorozcak zostało telo co po dinozaurak. Hau!
                  • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 12:02
                    Wszystko przez to, że zabrakło dziewic!
                    Tubylec
                    • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 12:04
                      PS. Po dinozaurach jednak zostały znaczące pamiątki: kamienne jaja i sama kość!
                      Tubylec
      • mysha_b Re: Sęp 15.10.05, 20:21
        owcarek_podhalanski napisał:

> Ocywiście i Tobie, i
        > Teściowej zycymy, coby to była odsiec skutecna. Hau!

Calym sercem przylaczam sie do tych zyczen!
    • mysha_b Re: Sęp 15.10.05, 20:18
      E tam Sep :( Ja proponuje nick - "siostra_milosierdzia" :)))
      • annah11 Re: Sęp 16.10.05, 01:06
        Zycze zdrowia Tesciowej, a nick dla Tubylca to moze raczej milosierny
        pielegniarz, albo dobry felczer, albo moze cos innego, tylko mi konceptu zabraklo.
        • owcarek_podhalanski Re: Sęp 16.10.05, 10:42
          No i, Mysecko i Anecko, wyglądo na to, ze nase zycenia powrotu do zdrowia
          odniosły skutek :-)))))))))))))
          Hau!
    • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 09:02
      Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu teściowej i z radością zawiadamiam, że ma
      się ona już dużo lepiej! Oddycha i rusza okiem! W związku z powyższym uważam,
      że zasłużyłem na zaszczytny tytuł Doktor Mengele!
      Tubylec
      • owcarek_podhalanski Re: Sęp 16.10.05, 10:43
        A cemu nie doktor Quinn abo doktor Ewa?
        Hau!
        • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 12:01
          Z powodu pci nastojaszczej!
          Tubylec
        • owcarek_podhalanski Re: Sęp 16.10.05, 12:13
          No to był jesce doktor Watson, chociaz nie przybocuje se, cy on kogokolwiek
          wylecył. Hau!
          • annah11 Re: Sęp 16.10.05, 12:15
            Tubylec i my to caly Szpital na Peryferiach, pamietacie taki serial czeski?
            • rak-pustelnik Re: Sęp 16.10.05, 13:06
              Pamiętam! Pamiętam! Był tam doktor Strosmajer! I pamętam też serial "Doktor
              Kildare" i serial "Żena za pultem" w którym mąż przekonał żonę, że napis
              ZAWAZADLA na czeskich dworcach oznacza poczekalnię dla małżonek!
              Tubylec
    • bryza102 Re: Sęp 04.11.05, 18:48
      A dr.Jeckyll
      e
      /dobrze napisałam?/
      już był?
      • mysha_b Re: Sęp 04.11.05, 19:22
        No i jeszcze doktor Dolittle, co mialoby o tyle sens, ze w domu u Tubylca jest
        prawie cale ZOO: Kawka, Dziobak, Kruczek i pies. No i nie mozemy zapominac o
        Raku :)))
        • owcarek_podhalanski Re: Sęp 05.11.05, 08:44
          A był jesce doktor Murek, co to przed wojnom była powieść pona Dołęgi-
          Mostowicza, a po wojnie był serial. Hau!
          • annah11 Re: Sęp 05.11.05, 09:11
            Oh nazbieralo nam sie dobrych starych filmow i seriali. Poogladala bym sobie.
            • owcarek_podhalanski Re: Sęp 05.11.05, 10:37
              A podobno jo, kie byłek sceniakiem, pod wpływem pewnego serialu całymi nocami
              wyśpiewywołek "W śtepie sielokim", co uniemozliwiało zaśnięcie pozostałym
              domownikom i jednoceśnie wzbudzało ik niechęć do Bogu ducha winnego pona
              Łomnickiego. Hau!
              • annah11 Re: Sęp 05.11.05, 10:42
                Mialam nawet strone z ballada sciagnieta do kompa ale mi "wywialo" jak znajde to
                podam, bo warto sobie przypomniec.
                • owcarek_podhalanski Re: Sęp 05.11.05, 11:23
                  Tak w ogóle - kruca! - to zdarzo sie, ze nie bocymy tytułu piosnki i nie bocymy
                  słów, bocymy ino melodie. Powinien więc wreście jakiś informatycny mędrol siąść
                  i napisać taki program, co by znalozł piosnke, kieby ftoś komputrowi zanucił
                  muzycke. Ocywiście taki program powinien umieć brać poprawke na fałsowanie
                  takiego owcarka jako jo! Hau!
                  • mysha_b Re: Sęp 05.11.05, 15:52
                    Dobrze mowisz Owcarku, ja czesto mam ten problem, ze cos po glowie sie placze i
                    meczy i meczy i dojsc nie mozna co i kto?

Tylko taktownie mi tu nie imputujcie, ze to starcza demencja :)))))
                    • owcarek_podhalanski Re: Sęp 06.11.05, 11:42
                      No, kieby zabocenie piosnki było dowodem demencji starcej, to by znacyło, ze
                      syćka ludzie opróc pona Mozarta na niom cierpieli. Hau!
                      • mysha_b Re: Sęp 06.11.05, 16:09
                        Wiedzialam Owcarku, ze na Ciebie zawsze mozna liczyc :)))
                      • owcarek_podhalanski Re: Sęp 07.11.05, 11:47
                        A Mozart bez to, ze nie mioł demencji, to sie śmioł jak jaki sietniok.
                        Widziołek to na filmie "Amadeusz". Hau!
                        • mysha_b Re: Sęp 07.11.05, 14:23
                          Faktycznie, jego smiech byl jedyny w swoim rodzaju. A demencji nie mial, bo nie
                          zdazyl :(
                          • owcarek_podhalanski Re: Sęp 07.11.05, 14:45
                            Za to Salieri mioł. Abo co inksego mu odbiło. Hau!
                            • mysha_b Re: Sęp 07.11.05, 14:56
                              Jemu odbila zazdrosc i zawisc - dla niepoznaki podszyta obludna zyczliwoscia i
                              przyjaznia - cechy ktore zzeraja nosiciela, a nie szkodza obiektom w strone
                              ktorych sa skierowane. No chyba, ze w gre wchodza "stolki" i "plecy" - wtedy
                              obiekt zawisci i zazdrosci mozna zniszczyc, co tez w tym wypadku mialo poniekad
                              miejsce :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka