water7 09.03.06, 11:45 Co sądzicie o imieniu Barnaba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jezus Chytrus Re: Barnaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:27 Dobre dla kozła. Chyba taką dobranockę kiedyś oglądałem z kozłem czy baranem o tym imieniu z roli głównej, ale nie pamiętam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
babaribka Re: lis Barnaba 09.03.06, 13:41 lis, lis Barnaba "Szelmostwa lisa Witalisa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dantejka Barnaba IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.03.06, 15:23 To chyba był bajkowy niedżwiedż.A co ,chcesz tak nazwać dziecko? Nie rób mu krzywdy.Jak słyszę te Kacpry - koziołki i żydki Dawidki na podwórku to mnie coś skręca.Nazwij tego dzieciaka jakoś normalnie:Piotruś,Paweł,Michał.Jest tyle NORMALNYCH i ładnych imion .Nie wiem dlaczego chcecie tym dzieciakom na progu życia wyrządzać krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Barnaba 10.03.06, 22:06 "Michał" to normalne imię? Wiadomo że "Michał co cię ch.... popychał" i dziecko już nie ma zycia, napiętnowane przez bezlitosnych rówieśników. Zresztą wszystkie Michały poza Michałem Aniołem to czereśniaki. "Paweł" zgadzam sie, to imię nadawane osobom, których uroda jaśnieje jak słońce, ale i tak nie jest w stanie przyćmić ich niebywałej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: Barnaba 10.03.06, 22:02 Co to za imie jest? Wsiowe jakieź. Najładniejszym imieniem menskim jest Andrzej, a drugim najładniejszym imieniem menskim jest Jędruś. A Balcerowicz, Leszek balcerowicz, co za gupie imie, musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś