09.03.06, 11:45
Co sądzicie o imieniu Barnaba?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jezus Chytrus Re: Barnaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:27
      Dobre dla kozła. Chyba taką dobranockę kiedyś oglądałem z kozłem czy baranem o tym imieniu z roli głównej, ale nie pamiętam dokładnie.
      • babaribka Re: lis Barnaba 09.03.06, 13:41
        lis, lis Barnaba "Szelmostwa lisa Witalisa"
        • Gość: Dantejka Barnaba IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.03.06, 15:23
          To chyba był bajkowy niedżwiedż.A co ,chcesz tak nazwać dziecko?
          Nie rób mu krzywdy.Jak słyszę te Kacpry - koziołki i żydki Dawidki na podwórku
          to mnie coś skręca.Nazwij tego dzieciaka jakoś
          normalnie:Piotruś,Paweł,Michał.Jest tyle NORMALNYCH i ładnych imion .Nie wiem
          dlaczego chcecie tym dzieciakom na progu życia wyrządzać krzywdę?
          • p.s.j Re: Barnaba 10.03.06, 22:06
            "Michał" to normalne imię? Wiadomo że "Michał co cię ch.... popychał" i dziecko
            już nie ma zycia, napiętnowane przez bezlitosnych rówieśników. Zresztą wszystkie
            Michały poza Michałem Aniołem to czereśniaki. "Paweł" zgadzam sie, to imię
            nadawane osobom, których uroda jaśnieje jak słońce, ale i tak nie jest w stanie
            przyćmić ich niebywałej inteligencji.
    • yoma Re: Barnaba 09.03.06, 19:29
      Bonawentura?
    • sutra Re: Barnaba 10.03.06, 21:45
      Bardzo ładne!
    • dr.lepper Re: Barnaba 10.03.06, 22:02
      Co to za imie jest? Wsiowe jakieź. Najładniejszym imieniem menskim jest Andrzej,
      a drugim najładniejszym imieniem menskim jest Jędruś. A Balcerowicz, Leszek
      balcerowicz, co za gupie imie, musi odejść!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka