wij_drewniak 17.03.06, 00:40 to stary kapeć, który wciąż przynudza o pederastach i pisuarach. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 00:48 Czemu mnie zaczepiasz? Jestem młody i śliczny a Ty stara i brzydka:)))) PiS jest ok a przynudzają pederaści:) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 00:56 Zaczepiam cie bo siedze na tym forum długo. W tej czy innej postaci :) I wiem jakie bzdury wypisujesz, chłopie. Nudzi ci sie najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:05 E tam yoma. Nie zgadniesz. I nie pytaj. :) Wątek dotyczy twoich fobii. Nie odbiegaj od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:06 A o jakie fobie chodzi? Lubisz dominować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:09 > A o jakie fobie chodzi? Lęk przed wydymaniem przez faceta. ;D > Lubisz dominować?:) tak, trzeba mi służyć jak pies i całować po stopach. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:13 Równie dobrze mogłabyś napisać, że mam lęk przed przyjmowaniem pokarmu przez odbyt:) A od dymania jestem ja:)))) Nie pasujemy do siebie niestety, wolę uległe z czułym jezyczkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:16 > Nie pasujemy do siebie niestety, wolę uległe z czułym jezyczkiem:)) Cóż za konstatacja. :DD Nie przypominam, sobie żebym składała ci jakieś propozycje :D Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:20 No widzisz, uniknęłaś rozczarowania, nie ma to jak ustalenie preferencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:22 Czyli to gadanie o pederastach to taka zasłona dymna? Bo tak naprawdę szukasz panienki na forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:26 Tak, strasznie mnie przycisnęło, jesteś panienką?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:28 Taa, jeszcze jestem. Młodą panienką. Ale mnie nic nie ciśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:34 To niedobrze, ale podobno jest już Wiagra dla kobiet:) Jak jesteś młoda, to jeszcze mogłabyś się do mnie dopasować, nad stopami mógłbym jeszcze pomyśleć, jeśli je myjesz i masz zadbane;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:37 > Jak jesteś młoda, to jeszcze mogłabyś się do mnie dopasować, nad stopami mógłby > m jeszcze pomyśleć, jeśli je myjesz i masz zadbane;))) No prosze, ale łaskawy jesteś.;D Powinnam docenić i podziękować. ;DDDDD Ile masz lat, chłopcze? :> Gimnazjum skończone? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:43 O widzę, że już łapiesz powinności;) Ladies first, najpierw fotki, w tym ujecie ze stopami:) a później prośby o okazanie dyplomu ukończenia gimnazjum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:47 Taaa jasne. :)) moją fotkę możesz se obejrzeć... w mojej wizytówce. ;DDDD Nota bene, ty na forum nic innego nie robisz tylko każesz laskom fotki pokazywać. ;))) A tera to ide spać, bo wcześnie musze wstać. Dobranoc. :c) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:51 W wizytówce tylko jakiś futrzak, to napewno Ty?:))) Kolorowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:09 Chyba zgadłem, jesteś kitekusem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: | pink.freud | 17.03.06, 01:11 nie kurde, i nie zgaduj! w ciuciubabke sie bedzie bawił, no.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: | pink.freud | 17.03.06, 10:54 nie ściemniaj!Czyżby cos sie zmienilo od czasu,kiedy pokazywales zdjecia?;) Odpowiedz Link Zgłoś