annah11 18.07.06, 00:19 Mozemy sprawdzic jakim jestesmy "numerkiem" Ja jestem 8, ale czy to prawda? Troche tak, troche nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_breeze Re: NUMEROLOGIA :) 18.07.06, 00:44 Witaj Anka !!!!Miło wiedzieć że jesteś po drugiej stronie łącza.Jak pogoda? Jak widzisz tu lato w pełni,gorącoooooooooooo,temp.podchodzi pod 40C.W Gdyni to samo,chociaż w tej chwili trochę powiewa wiaterek. A co z tą numerologią,jak sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: NUMEROLOGIA :) 18.07.06, 08:51 Bryzeczko zajrzyj na ta strone, wypisz swoja date urodzenia w odpowiednich okienkach i potem asz odpowiedz. Tutaj jak by pierwsze objawy wiosny, Morwa ma zieloniutkie male listeczki. Rano bylo plus 8 stopni C. Popaduje od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 18.07.06, 09:44 annah11 napisała: > Bryzeczko zajrzyj na ta strone, Ale na ftórom? Bo jo tyz fce poznać swój numerek. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :) 19.07.06, 11:22 Ja tam bez sprawdzania wiem, ze jestem dobry numer! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 19.07.06, 11:41 Myślis, Tubylecku, ze Brunerem takie numery, jakim Ty jesteś? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: NUMEROLOGIA :)Adres 19.07.06, 23:50 Widocznie mam skleroze, albo co ,,,,? www.horoskop.wp.pl/kat,15079,hnumerologia.html?ticaid=11fdf Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :)Adres 20.07.06, 08:16 Sprawdziłem i okazało się, ze jestem na szóstkę! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :)Adres 20.07.06, 16:55 Jo tyz sprawdziłek i okazało sie, ze jestem owcarkiem jaze od dziewięciu boleści! Hauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :)Adres 20.07.06, 17:19 A może to jest od takiego górskeigo ostu, który nazywa się dziewięćsił? W takim przypadku jesteś pod ochroną i żona nie może bić Cię wałkiem! Czego i sobie życzę. Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :)Adres 20.07.06, 17:36 Tubylecku! Trafiłeś jeśli nie w dziesiątke, to przynajmniej w dziewiątke! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :)Adres 21.07.06, 12:44 No widzisz? Trzymaj ze mną, to najlepiej na tym wyjdziesz! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :)Adres 21.07.06, 13:25 Jezeli, Tubylecku, jesteś jesce w stanie numerologie totolotkowom rozpracować, to jak najbardziej moge z Tobom trzymać. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 01:55 Sprawdziłam,ale nie zgadzam się z z zawartością cyferki mi przynależnej :) Przecież jestem aniołem! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 08:17 A ogon masz? Bo ogon jest aniołom niezbędny do sterowania w locie. iem coś o tym! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 16:57 A włosy janielskie nie mogom takiego ogona zastąpić? Hau? Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 17:17 I to TY, Owcarek, chcesz zastepować ogon anielskimi włosami??!! Jak Ty będziesz wyglądał?! Jak psi gej!!! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 17:38 Gej? Nie. Juz na inksym forum wyjaśniłek, ze w ostatecności moge być lesbijkom - wte przynajmniej nadal bede mógł baby lubić. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :) 20.07.06, 18:09 I tu jest krzycząca niesprawiedliwość! Bo jako owcarek możesz lubić i chłopów i baby, ale Ciebie nie mogą lubić ani baby, ani chłopy, bo będą ZOOFILAMI! Dlatego Cie nie lubie! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: NUMEROLOGIA :) 21.07.06, 00:38 Oj Raku protestuje. Owcarek da sie lubic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 21.07.06, 09:21 Mom takom nadzieje, bo inacej nifto nie fciołby mnie kiełbasom jałowcowom cęstować. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: NUMEROLOGIA :) 21.07.06, 12:42 Musisz tak Owcarku postępować, żeby polubiła Cię kiełbasa jałowcowa, a nie ludzie. Z ludźmi to nigdy nie wiadomo. Ponoć Koreańczycy jedzą psy, tak je lubią! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 21.07.06, 13:29 No a na Karaibak to ludzie ludzi tak lubiom! Nie mówiąc juz o tym, jak barzo Filipińcyki polubiły pona Magellana! Hauuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: NUMEROLOGIA :) 23.07.06, 13:05 A ja lubię psich gejów.Pies jest psem,choćby był lesbijką :) A ogona nie mam!Do latania mi nie potrzebny.Sama jestem sobie sterem i okrętem! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: NUMEROLOGIA :) 24.07.06, 12:42 Buuu! Buuu! Bryzecka mnie nie lubi, bo jo wole być lesbijkom niz gejeeeem. Buuu! Hauuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś