Dodaj do ulubionych

Piosenka może uzalezniać??

24.07.06, 13:28
dojo.fi/~rancid/loituma__.swf
na własną odpowiedzialność;D
Obserwuj wątek
    • svenja1 Re: Piosenka może uzalezniać?? 24.07.06, 17:39
      Ojjj tak :) Ta piosenka może uzależniać!
      Dość długo miałam ją w swojej skrzynce mailowej i traktowałam ją po macoszemu,
      ale kiedy już ją "odpaliłam" - chwyciło na dobre :) Szczególnie polecam rano,
      tuż po przebudzeniu, na miły początek dnia :)
    • Gość: dziewczyna z porem Re: Piosenka może uzalezniać?? IP: *.chello.pl 24.07.06, 17:49
      chyba od porów.
      • Gość: Jola ; Re: Piosenka może uzalezniać?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.07.06, 12:45
        • Gość: Jola ;-) Re: Piosenka może uzalezniać?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.07.06, 12:47
          Jakis czas temu kumpel puscil mi ten utworek- nigdzie potem nie moglam go
          znalezc, a tu prosze- jest! Uwielbiam go- nastawia mnie bardzo optymistycznie
          do swiata.
          Pozdrawiam!
    • goof tego mi było trzeba :) 25.07.06, 21:12
    • goof tego mi było trzeba :) 25.07.06, 21:13
      świetna piosenka wesoła przywarca mi wiare w nowy dzień !!! już ja słucham 3
      godzinę i wogóle mi się nie nudzi :)
      • tonks666 Re: tego mi było trzeba :) 26.07.06, 14:51
        Pełna wersja jest jeszcze lepsza:D
    • obrzydliwe.trollisko Re: Piosenka może uzalezniać?? 26.07.06, 17:01
      W tej wersji tak nie uzależnia:

www.youtube.com/watch?v=97gmBKpLyfc&search=wierzejski
    • agunia_29 Re: Piosenka może uzalezniać?? 26.07.06, 22:42
      całkiem bez sensu jak dla mnie. wkółko to samo.
      piosenka wogóle może uzależniać ale niekoniecznie ta. mam jedną taką ale nie
      znam ani piosenkarza ani tytułu. poznaje tylko jak akurat leci. mam sentyment
      do niej i jak ją słysze serce zaczyna mi mocniej bić. Pierwszy raz ją słuchałam
      i to dość często w samochodzie jak jechałam w pierwszą podróż z moim facetem do
      Krakowa. Ujeła mnie bardzo, przez to kojarzy mi się z Krakowem i podróżami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka