annah11 07.10.06, 00:53 Trudno mi sie chwalic, czy reklamowac, ale moze Was zainteresuja moje wspomnienia z mojej wycieczki do Nowej Zelandii dwa lata temu. Dlatego pozwalam sobie wsadzic to tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_breeze Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 07.10.06, 09:52 Aniu,jest co czytać!Bardzo ciekawie piszesz,napewno poczytam w wolnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 07.10.06, 12:13 Milo mi Bryzeczko. Uprzedzam ze nie jest to "codziennik", wiec notatka od czasu do czasu bedzie, obiecuje tez zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 09.10.06, 03:08 Zdjecia sa, obejrzec mozna, zapraszam tinyurl.com/s6ljl Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 09.10.06, 04:51 Znalazlam tez forum Nowa Zelandia i odnoge tego Forum w postaci zdjec forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=729 Mozliwe, ze mozna zrobic tego rodzaju "odnoge" ze zdjeciami i u nas w Schronisku Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 10.10.06, 02:18 dokleiłam do blogowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 10.10.06, 09:08 Widzialam dziekuje Bryzeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 21.10.06, 02:47 Nowe notatki sa o podrozy tamze - oczywiscie to wspomnienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 09.11.06, 00:44 Znowu swieza notatka plus zdjecia, Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Popodrozujmy po Nowej Zelandii 11.11.06, 12:41 Chyba już kiedyś powiedziałam Aniu,że podziwiam Cię za Twoje zorganizowanie.Masz czas na wszystko,na życie codzienne,zajmowanie sie domem,podróże,gości i....pisanie blogów.To ostatnie przecież zajmuje mnóstwo czasu i wymaga systematyczności.Jak to robisz?Może ja mam za dużo zajęć?Może wzięłam zbyt wiele na siebie?Kiedyś nawet zaczęłam spisywać wrażenia z moich podróży,ale nie nadążam,robię notatki i owszem,ale kto mi je uporządkuje?Często jest tak,że wracam do domu tylko się przepakować,kilka dni i dalej w drogę.Zimą ,no...jeszcze jeszcze,ale wtedy z kolei mam dosyć wrażeń i rozstawiam sztalugi.....W międzyczasie jeszcze sprawy mojej Organizacji,które są równie absorbujące,a to jakieś tam majsterkowanie w domu,i patrzę,a tu znowu wiosna i czas wyfrunąć.......A pisanie? Kiedy? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś