nelsonek 19.10.07, 23:42 Zostal do niej nieco ponad kwadrans. Tylko czy taka cisza jest potrzebna? Czy tez moze warto ja zniesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xtrin Re: Cisza wyborcza 19.10.07, 23:46 Osobiście nie widzę w niej sensu specjalnego. W sam dzień wyborów mogłaby być, ale w przeddzień? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Cisza wyborcza 19.10.07, 23:47 Chociaż... miałaby sens pod jednym warunkiem: przed nią musiałyby zniknąć wszelakie plakaty wyborcze, ulotki, etc. Przynajmniej mielibyśmy pewność, że poznikają szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Cisza wyborcza 20.10.07, 11:21 xtrin napisała: > Osobiście nie widzę w niej sensu specjalnego. W sam dzień wyborów mogłaby być, > ale w przeddzień? Po co? Sobota jest na sprostowania i przeprosiny sądem nakazane (?). A dalej - ciiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
ursonate Re: Cisza wyborcza 20.10.07, 00:29 Cisza wyborcza jest dla zachowania pozorow demokracji. Swoje zrobily sondaże. :/ To nie "lud" wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Cisza wyborcza 20.10.07, 02:02 Ja już jakiś czas temu podjęłam decyzję, na kogo zagłosuję, więc nie potrzebuję dodatkowego czasu na zastanowienie. Ale całkiem możliwe, że niektórzy potrzebują. Inna sprawa, że to podnosi napięcie, najpierw jest kampania, codziennie sondaże, nowe wypowiedzi polityków, debaty, afery.. potem 2 dni ciszy.. i powyborcze sondaże, liczenie, dowiadujemy się kto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Cisza wyborcza IP: 83.136.224.* 20.10.07, 11:41 Jest potrzebna, w przeciwnym razie ABW stałoby przy urnach i wyprowadzało tych co nie głosują na pewną partię!!!! Odpowiedz Link Zgłoś