Gość: mnk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 08:56 ... jak sie patrze na glowne forum Warszawa... Droga Gazeto! Moze jednak mala cenzura? :-((( tego sie nie da czytac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Rzygac mi sie chce 21.02.02, 09:49 Robalu, czy wiesz jak mnie zwyzywali na forum Wrocka ? Nie uwierzysz, póki nie sprawdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Rzygac mi sie chce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:03 ech... ten kretynski wyscig, ktore forum bedzie mialo wiecej postow spowodowal tylko obnizenie poziomu dyskusji na obu forach... Po co ten caly wyscig? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattik Re: Rzygac mi sie chce IP: *.polcard.com.pl 22.02.02, 16:21 Bo teraz wszystko musi byc w tempie wyscigowym. Szybko jemy, pijemy, kochamy i zyjemy ... Wyscig szczorow ... a przez to sami sobie grabumi, sztucznie podnosimy cisnienie i wykanczamy na zawal ... swiecie zwolnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Rzygac mi sie chce IP: 195.187.84.* 21.02.02, 10:15 Sloggi, nie masz wyjścia - musisz wyzwać Pana Lagę na pojedynek, może być na szpady, rewolwery, szpilki. Teren do uzgodnienia - najlepiej na własnym podforum "Sloggi vs Laga" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Rzygac mi sie chce IP: *.chello.pl 21.02.02, 10:33 Może by tak przy okazji unieszkodliwić Rolanda...x.bo też śmieciarz straszny? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Rzygac mi sie chce 21.02.02, 11:35 Nie rozumiem celu działania takiego mobilnego, rolanda i gucwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Rzygac mi sie chce 25.02.02, 07:15 Popatrz na forum Ochoty - jeden wielki SYF... :-( Mam nadzieje, ze do nas tutaj nie zajrza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Rzygac mi sie chce IP: 195.187.84.* 21.02.02, 10:09 Fakt, straszny tam syf. Niektóre wątki miałyby na 100% złoty medal olimpijski w kategorii "głupota roku". Chyba niektórych zaślepiła chęć dogonienia Wrocka za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś