kinste 19.01.11, 17:45 Czy są dojazdy do Pruszkowa z tej trasy ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8972054,Trasa_ekspresowa_S8_wreszcie_otwarta__Mozna_jechac.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mm Re: S 8 19.01.11, 19:34 zjezdzasz z trasy na wezle Konotopa, wjezdzasz na poznanska trase - w Ozarowie na pierwszych duzych swiatlach (przy BP) skrecasz w lewo i po 20 minutach jestes w Pruszkowie mnie interesuje - czy ktos wie jak wjechac na ta trase (w ktorym miejscu sa wjazdy w kazdym kierunku)?? mapka wogole tego na Bemowie nie pokazuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm errata 19.01.11, 19:36 oczywiscie nie na wezle Konotopa = tam nie dojedziesz bo jeszcze zamknięty ten odcinek - zjezdzasz na wysokości Połczyńskiej (trasa poznańska) Odpowiedz Link Zgłoś
kinste Re: errata 19.01.11, 20:17 To z Bemowa na Pruszków będzie szybciej i prościej niż przez Al. Jerozolimskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: errata IP: 194.11.24.* 19.01.11, 20:40 tak będzie zdecydowanie szybciej ale za Duchnicami, są bardzo wielkie dziury w tej chwili i trzeba bardzo uważać żeby felgi i opony nie stracić, nie jest to długi odcinek ale bardzo dziurawy. Wczoraj tam tędy jechałem, tam zawsze były dziury ale teraz to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: S 8 IP: 194.11.24.* 19.01.11, 20:42 Z tego co widziałem to jeden zjazd i wjazd masz w Blizne Łaszczyńskiego a drugi na Lazurowej nie daleko Narwik, to są te o których wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: S 8 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 00:40 Nawierzchnia która jest położona na trasie to jakaś pomyłka, posiadam samochód który ma lekko utwardzone zawieszenia, efekt jest taki ze czuć jakieś wgłębienia na jezdni itd. Nie jest to lustro a na pewno nie na odcinku od prymasa do Bemowa. Jedyny plus lub minus ze można przycisnąć na prostych i ta zwrotka na końcu dodaje czaru ahhh :D Odpowiedz Link Zgłoś