Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia bemowo

21.04.11, 10:35
Witam, poszukuje prywatnego żłobka/klubu malucha na Bemowie dla rocznego dziecka. Może ktoś zna lub słyszał o jakimś dobrym. Może być też na Woli w okolicach Wola Parku. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b IP: *.cpartners.pl 21.04.11, 11:55
      witaj,
      chata skrzata, na zgrupowania żmija - co prawda nie bemowo ale bliziutko :)

gorąco POLECAM!
      • aurita Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b 21.04.11, 12:24
        Male Zuchy na Osiedlu Lesnym (adres Obronców Tobruku), 3 znajome mamy maja tam dzieci i bardzo chwala
        • rbucko Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b 01.05.11, 17:52
          aurita napisała:

> Male Zuchy na Osiedlu Lesnym (adres Obronców Tobruku), 3 znajome mamy maja tam
          > dzieci i bardzo chwala

Też polecam bardzo - chodzi tam teraz mój syn.
      • kamakszi Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b 23.04.11, 08:35
        Ja też gorąco polecam Chatę Skrzata, to bliziutko, a placówka jest rewelacyjna. Moja córa tam chodziła, a ja dalej wspominam to miejsce z sentymentem :).
    • Gość: gość Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b IP: *.aster.pl 23.04.11, 12:23
      zdecydowanie polecam przedszkole kandurek hop
      - przestronnie, sympatyczne panie, do tego własny ogród
      - po doświadczeniach z klubem zabucha i smerfna kraina -
      uwazam ze mam doswiadczenie w tym zakresie
      • Gość: gość Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b IP: *.aster.pl 23.04.11, 12:25
        przepraszam za literówkę - oczywiście powinno byc Kangurek Hop -
        przy starej Górczewskiej zatem od Wola Parku rzut beretem
    • gosiad80 Akademia Malucha 26.04.11, 10:34
      Zapraszam do odwiedzenia Akademii Malucha "Ele Mele Dutki" w godz.7.00-18.00 (także 24h).
      Nasz kameralny żłobek (i przedszkole do 4 lat) mieści się na Bemowie Jelonkach Pd., ul. Szczotkarska (przy skrzyżowaniu ulic Powstańców Śląskich i Połczyńskiej, na tyłach McDonald's, na osiedlu domków jednorodzinnych). Warunki jakie oferujemy są naprawdę b.dobre a ceny już od 6zł/h.
      pozdrawiam, Małgosia - nr tel. 505 511 593

Akademia Malucha "Ele Mele Dutki"
      Warszawa Bemowo - Jelonki Pd.
      ul. Szczotkarska 37

telefon: 695 664 195, 505 511 593
      email: emdkontakt@gmail.com
      www.elemeledutki.c0.pl

• Gość: ewa Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b IP: 217.8.168.* 28.04.11, 14:30
      ja też polecam Chatę Skrzata :)
    • golek25 Re: Proszę o pomoc-złobek pryw. godny polecenia b 04.05.11, 11:03
      a ja polecam Ele mele dutki przy Szczotkarskiej, dziecko chodzi już pół roku i wszystko jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka