Dodaj do ulubionych

Internista - przychodni na czumy

17.06.04, 08:04
chciałabym zmmienić mojego lekarza rodzinnego w przychodni na Czumy.
teraz chodzę do pani P, ale nie jestem zbyt zadowolona. może ktoś poleci mi
jakiegoś miłego i dobrego internistę w tej przychodni. bedę wdzięczna:)
Obserwuj wątek
    • umfana nie polecam interny z Powst. Slaskich! 17.06.04, 23:47
      Nie polecam lekarzy i personelu z Pozwstncow Slaskich przy Hali Wola.
      Omijaj ta przychodnie szerokim lukiem, tak jak ja to robie po przykrych
      doswiadczeniach!
      • Gość: zzzytkaaa Re: nie polecam interny z Powst. Slaskich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:20
        mi akurat chodzi o przychodnię na Czumy...
        • Gość: lolka Re: nie polecam interny z Powst. Slaskich! IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 19:52
          w przychodni na czumy to ogolnie same oszolomy a nie lekarze. w wiekszosci sa
          to juz lekarze ktorzy powinni byc na emeryturze. ja wczesniej chodzilam do
          Kawki, byla spoko, ale odeszla z czumy. teraz na jej miejsce jest nowa lekarka,
          raz u niej bylam wiec nie wiem jaka jest, po jednej wizycie trudno to okreslic.
          ale wole ja niz tych pozostalych, mam wrazenie ze jak ide do lekarza ktory jest
          w wieku ok 60 lat, to nie jestem przez niego traktowana powaznie z racji mojego
          mlodego wieku. doswiadczylam tego u jednej z lekarek na czumy, a przciez
          czlowiek w wieku 20 lat tez moze byc chory. poza tym nie mam przekonania do
          takich ok 60 letnich lekarzy, bo wydaja mi sie niereformowalni i z niechecia
          przyjmuja wszelkie nowosci.
          • Gość: tr Nowa przychodnia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.06.04, 21:40
            Slyszalem, ze od sierpnia rusza zupelnie nowa przychodnia "Medycyny Rodzinnej"
            rog Wroclawskiej i Radiowej, bedzie mozna sie zapisac w ramach NFZ
            • umfana Re: Nowa przychodnia 22.06.04, 23:55
              Dzieki..ale ja mieszkam w okolicach hali Wola.
              Przychodnie z Czumy znam i wiem, ze jest gorsza od mojej z Powstancow
              Slaskich...
              Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka