zzzytkaaa 17.06.04, 08:04 chciałabym zmmienić mojego lekarza rodzinnego w przychodni na Czumy. teraz chodzę do pani P, ale nie jestem zbyt zadowolona. może ktoś poleci mi jakiegoś miłego i dobrego internistę w tej przychodni. bedę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana nie polecam interny z Powst. Slaskich! 17.06.04, 23:47 Nie polecam lekarzy i personelu z Pozwstncow Slaskich przy Hali Wola. Omijaj ta przychodnie szerokim lukiem, tak jak ja to robie po przykrych doswiadczeniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzytkaaa Re: nie polecam interny z Powst. Slaskich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:20 mi akurat chodzi o przychodnię na Czumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: nie polecam interny z Powst. Slaskich! IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 19:52 w przychodni na czumy to ogolnie same oszolomy a nie lekarze. w wiekszosci sa to juz lekarze ktorzy powinni byc na emeryturze. ja wczesniej chodzilam do Kawki, byla spoko, ale odeszla z czumy. teraz na jej miejsce jest nowa lekarka, raz u niej bylam wiec nie wiem jaka jest, po jednej wizycie trudno to okreslic. ale wole ja niz tych pozostalych, mam wrazenie ze jak ide do lekarza ktory jest w wieku ok 60 lat, to nie jestem przez niego traktowana powaznie z racji mojego mlodego wieku. doswiadczylam tego u jednej z lekarek na czumy, a przciez czlowiek w wieku 20 lat tez moze byc chory. poza tym nie mam przekonania do takich ok 60 letnich lekarzy, bo wydaja mi sie niereformowalni i z niechecia przyjmuja wszelkie nowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Nowa przychodnia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.06.04, 21:40 Slyszalem, ze od sierpnia rusza zupelnie nowa przychodnia "Medycyny Rodzinnej" rog Wroclawskiej i Radiowej, bedzie mozna sie zapisac w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Nowa przychodnia 22.06.04, 23:55 Dzieki..ale ja mieszkam w okolicach hali Wola. Przychodnie z Czumy znam i wiem, ze jest gorsza od mojej z Powstancow Slaskich... Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś