Dodaj do ulubionych

krąży plotka po mieście...

IP: 79.162.251.* 19.09.12, 19:26
Plotka krąży, że parę dni temu, któryś z burmistrzów za dużo wypił i udowadniał straży miejskiej swoje rację, ale chyba nie skutecznie bo przespał się na kolskiej. Ciekawe czy to burmistrz z woli czy ze śródmieścia ? Może ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.12, 08:01
      Przypuszczam, że z Woli jak jest informacja na tym forum.
    • Gość: Gość Re: krąży plotka po mieście... IP: 83.238.118.* 20.09.12, 22:21
      Oj to nie chyba nie pierwszy występ burmistrza.
      W pracy to on często odpoczywa :-)
      A wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.....
    • Gość: gosc Re: krąży plotka po mieście... IP: *.centertel.pl 21.09.12, 18:43
      Ale wstyd
    • Gość: Pijus Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 00:43
      Na Woli mamy panią burmistrz i wstyd się przyznać....niepijącą! A ty kto? paparatczyk, czy szukasz kompana do kieliszka? Jakby co to pisz...na Berdyczów.
      • Gość: żelazna/zytnia Re: krąży plotka po mieście... IP: 79.162.254.* 22.09.12, 07:44
        nasza rządząca HGW strzela sobie w kolano, zatrudniając takie elementy, ale ten rysio to chyba wogóle ma problem z ogarnięciem, zapytajcie ludzi z bielan

• Gość: Nema Re: krąży plotka po mieście... IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.09.12, 19:35
          też słyszałem o tym "asie" podobno nieźle wywijał na Bielanach i jak się go pozbyli to aż w Wawrze było słychać jak odetchnęli, wcześniej był też na Śródmieściu i w jakimś Biurze Miejskim, wszędzie się szybko na nim poznali, wcisnęli go na Wole i teraz inny burmistrz się z ogonem HGW się buja ... współczucie.
          Z moim kolegą też się kiedyś pobił - burak nad buraki
      • Gość: ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 13:10
        Z tego co piszesz, pijusie, wynika, że zarząd dzielnicy wola jest jednoosobowy. zaczynasz tu bronić pani burmistrz, której tu nikt nie zarzuca pijaństwa. Pani burmistrz ma jeszcze czterech zastępców i cały czas tu piszą o burmistrzu mężczyźnie, więc nie wiem o co ci chodzi?!
        Zarządy Woli zawsze słynęły z tego, że wrzucano tu najgorszych pijaków, dziwkarzy itp. Wystarczy wspomnieć poprzednich burmistrzów, którzy nie dość, że zrobili z urzędu gminy melinę pijacką i bur..l to jeszcze wyprowadzili pieniądze i do dnia dzisiejszego nie rozliczyli się z tego. Za to Hanna w nagrodę poobsadzała ich na ciepłych stołkach i my ich nie widzimy i im się krzywda nie dzieje.
    • Gość: edward Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 14:27
      a to ciekawe.... czy za coś takiego dostaje się upomnienie, pouczenie od przełożonego????
      w sumie był chyba po pracy był ....
      • Gość: zelazna/zytnia Re: krąży plotka po mieście... IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.12, 20:46
        Nawet burmistrz ma prawo się zabawić po pracy, ale od niego społeczność lokalna wymaga więcej niż od "kowalskiego", myślę więc, że facet powinien mieć "jaja" i podziękować za współpracę, ale czy nasi rządzący mają "jaja"? Na pewno nie ci z Woli.
    • Gość: ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 19:01
      Czyżby Hajka Grundbaum miała słabość do pijaków, że ich tak lansuje i obsadza na najlepsze ciepłe posadki? A może Hajka miała ojca alkoholika?
      • Gość: do ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.12, 10:27
        Myślę, że mocno przesadzasz. Ludzie są różni, niektórym po prostu odbija władza. Szczególnie jak się nie znają na niczym. Myślę, że tego pana usuną z pracy, kwestia czasu. A tak na marginesie, to jak widać, trzeba zatrudniać więcej kobiet na wyższych stanowiskach. Facet to się zakocha albo pije na stresy. A są tacy głupi i ślepi, że nie widzą jak pracownice kręcą się koło nich, aby tylko mieć większą kasę, stanowisko. Jak go spuszczą, to i one opuszczą. Taka jest niestety prawda.
        • Gość: ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 10:51
          A ja wiem, że go nie usuną, bo jeśliby tak było to poprzedni burmistrz za te wszystkie przekręty i burdy pijackie powinien być dawno z pracy usunięty a w "nagrodę" za to wszystko został prezesem MPT i prezesem zarządu MPWiK. A co do pani z którą tak się po urzędzie prowadzał to ona została nieszczęśliwą matką jego dziecka a po za tym naczelnikiem wydziału spraw lokalowych na Bemowie. Twardo nie odpuściła, choć on już burmistrzem nie jest. Niestety u nas panuje taka tendencja, że nikt nikogo za nic nie rozlicza, nikt nie odpowiada za błędy tylko się robi roszady na stanowiskach i przenosi się badź to z urzędu do urzędu badź jakiejś spółki miasta (których już coraz mniej, niestety) bądź gdzieś indziej na ciepłą posadkę.
          • Gość: gość Re: krąży plotka po mieście... IP: *.centertel.pl 01.10.12, 07:01
            I co dalej ze sprawą? Czy wiadomo co dzieje się z tą nadzieją warszawskiego smorządu?
            Rozliczone czy zamiecione?
            • Gość: gość Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 19:48
              Chyba zamiecione, bo cały czas jest na stronie urzędu
              • Gość: ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 08:58
                Wy chyba żartujecie, jeśli myślicie, że ktoś to rozliczy i wyciągnie jakieś konsekwencje?! Widzieliście, żeby z czegokolwiek rozliczyli poprzednich burmistrzów?! A powinni, bo do tej pory nie rozliczyli pieniądzy, które w dziwny sposób wypłynęły z urzędu i nigdy w żadnej formie nie wróciły, tak samo z wiatrakiem na którego zbudowanie poprzedni burmistrz wydał 100000 a który w częściach zalega w magazynie! I z imprez pijackich w urzędnie i burdelu, który zrobili też nikt ich nie rozliczył! nie liczcie więc, że ktoś Ryśka rozliczy z drobnej burdy pijackiej, która skończyła się na Kolskiej.
                • Gość: żelazna/zytnia Re: krąży plotka po mieście... IP: 79.162.249.* 04.10.12, 20:01
                  Ta pijacka burda, to tylko " kropka nad i" działalności tego samorządowego ignoranta. Jestem tylko zdziwiony, że ludzie tacy jak on nie ponoszą żadnej odpowiedzialności. Widocznie mają ogromne poparcie w swoim ugrupowaniu. Ale co taki mocarz jak on może. Chyba tylko robić własne interesy no i tych co go utrzymują na powierzchni miejskiego oceanu..... Ciekawe czy wypłynie dalej na Woli, czy zaszczyci swoją obecnością innych nieszczęśników.
                  • Gość: hhmm Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.12, 20:57
                    Co Ty chcesz. Pił po pracy, przespał się w nie swoim łóżku, do pracy przyszedł, chyba? Jest dorosły, młody, samotny. Widocznie góra stwierdziła, że to wypadek po pracy. Zmieniają się czasy, oj zmieniają w złym kierunku.
    • Gość: burmistrz Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 18:58
      Ale o co chodzi???
      Za swoje piłem i za hotel na kolskiej też z własnej kieszeni zapłaciłem.
      To była robota moich przeciwników politycznych.

Jednak moich wyborców przepraszam i oznajmiam że już się zaszyłem.

• Gość: czuczu Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.12, 14:39
        Nie za swoje picie i nie za swoje na Kolskiej, tylko z pensyjki wypłaconej przez mieszkańców. Tekst o przeciwnikach politycznych też jakoś znajomy (drugi jest o tym, że "mi na siłę wlali"). Proponuję podwójne zaszycie - we właściwym miejscu na ciele oraz w krzakach, tak żeby nikt inny nie musiał z kimś takim współpracowac.
      • Gość: ewa Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 13:54
        A jednak się rozmyło. Widocznie dobry poplecznik
        • Gość: ewa 2 Re: krąży plotka po mieście... IP: *.wam.com.pl 10.10.12, 08:04
          www.wola.waw.pl/page/8,sesji-rady-dzielnicy.html
          Wszystko to tylko kwestia czasu.
          • Gość: gość Re: krąży plotka po mieście... IP: *.centertel.pl 10.10.12, 20:55
            Nie ma się co dziwić że platformie leci w dół, skoro tak poważne stanowiska zajmują tak "poważni" przedstawiciele tej organizacji.
          • Gość: ivi Re: krąży plotka po mieście... IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.12, 09:10
            To, że będzie to rozpatrywane na sesji rady dzielnicy nie znaczy wcale, że go odwołają, bo niestety ci wszyscy radni to takie słodko pierdzące towarzystwo wzajemnej adoracji.
            Zresztą radnych PO obowiązuje dyscyplina partyjna i jak góra każe głosować przeciw odwołaniu to tak zagłosują. Zresztą możemy postawić zakłady, ja uważam, że go nie odwołają.
            • Gość: gość Re: krąży plotka po mieście... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 10:02
              A ja myślę, że odwołają. Chyba będą chcieli się pozbyć takiej kompromitującej osoby ze swoich struktur. Poczekamy, zobaczymy.
              • Gość: gość Re: krąży plotka po mieście... IP: *.centertel.pl 16.10.12, 20:19
                Jednak odwołali. Chyba się chłopiec poważnie zasłużył. Ale było spokojnie.
                • Gość: zelazna/zytnia Re: krąży plotka po mieście... IP: *.cdma.centertel.pl 16.10.12, 20:51
                  Mam nadzieję, że jego przełożeni nie zaryzykują i nie upchną kolesia w ciepły ku...dołek. Moze powinno się stworzyć taki ranking "zasłużonych" dla warszawskiego samorządu. Myślę, że ten kandydat ma szansę na medalową pozycję. Najpierw pili ze szczęścia w biurze działalności, potem chyba były Bielany, a teraz pewnie Wola popłynie i jutro połowa urzędasów weźmie urlop na żądanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka