Dodaj do ulubionych

czarna lista -Bemowo-handel/usługi

17.08.04, 10:32
proponuję stworzyć czarną listę bamowskich sklepóow czy też punktóow
usługowych:)
może kogoś ustrzeżemy przed kiepską obsługą, źle wykonaną usługą czy coś w
tym stylu
no i ... może to forum się ożywi:)
na początek - czarna pralnia czyli pralnia w Tesco na Górczewskiej (nie
dopierają plam i oszukują z terminami)
czekam na resztę
Obserwuj wątek
    • Gość: Ludka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 5.3.1R2D* / 212.38.128.* 17.08.04, 11:49
      chetnie ozywie to forum, co prawda marzy mi sie opuszczenie bemowa raz na
      zawsze ale zanim tego dokonam, a potrwa to co najmniej 5 lat, to moge sie
      poudzielac :)

2. zaklad fryzjerski Happy Days czy cos w tym rodzaju - wola park
      • Gość: ludka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 5.3.1R2D* / 212.38.128.* 17.08.04, 11:51
        moze dodam uzasadnienie. o ile jeszcze mojemu chlopakowi nic sie nie stalo tzn.
        wygladal dobrze, to mi pani miala "wyrownac odrobine" koncowki a zrobila mi
        ordynarne schodki - takie jak niegdys miala pomocnica drozdy w smiechu warte,
        nie wiem czy teraz takie ma i czy ten program istnieje ale fakt faktem, ze
        wlosy mialam tragiczne
        • Gość: Agnieszka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.inetia.pl 18.08.04, 09:32
          Nie wiem, czy to ten sam salon fryzjerski, ale w Wola Park, na parterze, vis a
          vis Auchan, też chciałam delikatnie ścieniować na dole, wyszły z tego dwa
          schody, jeden krótszy o jakieś 10 cm. To się nazywa "delikatnie" i w
          ogóle "ścieniować" :(
        • Gość: ktos Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:59
          Mnie najbajdziej wpieniają panie w kasach Hala Wola, udzielne
          ksiezniczki,ostatnio zwróciłam uwagę ,że cena jest inna niz na półce to
          załatwiano mnie prawie pół godziny.
          • magdalena268 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 20.07.05, 14:29
            unikac fryzjera na Rosy Bailly 1b czy jakos tak w takiej malej budce (bemowo 4)
            tam mi fryzjerka po zrobieniu trwalej nie powiedziala ze mam 38 ran na glowie
            (spalona skora glowy jakims cholernym,przeterminowanym plynem).leczylam sie na
            to u dermatologa, wydalam mase kasy a ta fryzjerka nawet nie powiedziala mi po
            wykonaniu trwalej ondulacji ze mam takie żywe, krwawe rany na
            glowie...zaczesala mi wlosy i myslala tepa ze nie zauwaze 38 czy 40 ran.potem
            balam sie ze na bliznach mi wlosy nie odrosna. bylam wtedy w 6 tyg. ciazy
            • Gość: Ania Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 23:46
              Witam
              Superdelikatesy BOMI z superwysokimi cenami,długo przeterminowanymi produktami
              i nadąsanymi ekspedientkami.
              Szczególnie tymi z kas oraz z wędlin....tragedia,taki niby extra sklep,a te
              Panie robią łaskę że Cię obsługują i są ciągle posępne.Przydałoby się im
              szkolenie od szefa.Natomiast chodzą po sklepie Panowie pilnowaczę i
              obserwatorzy,robią to tak po chamsku że czujesz się jak złodziej...Obsługa
              denna za wielkie pieniądze.Odradzam!!!
      • Gość: zytka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:40
        a gdzie byś chciała mieszkać?
        ja sama zastanawiam się nad przeprowadzką, ale jednak na Bemowie jest dosyć
        tanio. wczesniej myslałam o Kabatach, ale odkąd tam często bywam u znajomych,
        to mi się odechciało.
        blok na bloku, drożyzna i ciągle coś budują, nie wiem co to bedzie za kilka
        lat...
        • Gość: ludka Re: ? IP: 193.219.192.* 18.08.04, 13:54
          zoliborz albo saska kepa :)
          za ok 5 lat moi rodzice przejda na emeryture i przeniosa sie do swego
          wymarzonego i niedawno wybudowanego domku z piernika - serio, tak wyglada :) a
          ja sprzedam mieszkanie :) jesli moj chlopak wytrzasnie skads podobna sume to
          moze cos tyciego na mariensztacie... marzenia :)
      • Gość: cleo Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 217.8.186.* 18.08.04, 11:24
        W Happy Days niezła jest fryzjarka-pani Gosia i manikiurzystka ( nie znam
        imienia). Natomiast najgorszy zakład fryzjerski - to ten naprzeciwko kas Auchan
        (brr!!!). Proste podcięcie włosów (wyszło w ząbki_ skończyło sie trzykrotnym
        poprawianiem - bez efektu. Fryzurę uratowała mi dopiero p.Gosia Z Happy Days.
      • Gość: megi Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:18
        popieram, równiez jestem niezadowolona z wykonanej uslugi w tym salonie. cena
        absolutnie nieadekwatna do jakości.
        • majja39 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 28.08.15, 10:15
          To po co chodzisz do marketów a potem narzekasz?Market jak sama nazwa wskazuje szybko i drogo .A mało to salonów na mieście ? Ja tam chodzę do Happy Days i jestem zawsze zadowolona ,szybka i profesjonalna i miła obsługa Jesli ktos jest marudny to ze wszystkiego będzie nie zadowolony i pewnie paskuda a chce z siebie zrobic gwiazdę .Z małpy nie zrobi sie lalki!
      • wiollaa39 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 11.08.15, 10:11
        Taaak... popieram salon Happy Days zszedł na psy . Obsługa nie profesjonalna ,
      • wiollaa39 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 11.08.15, 10:17
        Salon Happy Days w Wola Parku proponuje wam usługi w stylu .,,UTOP PIENIĄDZE U MNIE ,,!!!! Nie polecam
        • majja39 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 28.08.15, 10:06
          A ja tam chodzę od lat i bardzo jestem zadowolony z obsługi ,widocznie wam Panie i pies nie dogodzi !
    • cert1 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 17.08.04, 11:58
      Tak więc ja dodaję sklep obuwniczy Ryłko/ troche inna nazwa(obok McDonald i
      BOMI / róg Powstańców Śl. i Wrocławskiej....najgorsza obsługa jak dla mnie...no
      i walczę od 2 miesięcy z reklamacją butów..
      • Gość: zytka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:35
        o tak zgadzam się bardzo niemila obsługa.
        klapki reklamowałam dwa razy, po za drugim razem okazało się,że producent
        skleił tylko częściowo, trwało to koło 1,5 miesiąca (pół lipca i cały sirpień -
        akurat wakacje a buzty kupione jakoś vI/VII 2003) i jescze były babska obrażone
        że śmię się wykłócać.
        jedynie właścicielka jest miła ( ale dawno jej juz nie widziałam, o ile to
        właścocoelka)
        fatalna obsługa jest też w Big Starze w Carfourze na Bemowie - szczególnie taka
        szczupła blondyna o wrednej buzi...(a dotego mdłej i bez wyrazu)
        jak mi się coś jescze nasunie na klawiaturę:)to dopiszę
        pozdrawiam
        • magdalena268 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 20.07.05, 14:20
          pracowalam w tym sklepie i juz nie pracuje...za sprawa tych ekspedientek
          przemilutkich, ktore sa tak mile do klienta jak do nowo zatrudnionych osob. a
          szlo mi swietnie...mialam dobry kontakt z klientem ale dziwki zaczely mi
          zazdroscic...a to, ze mam blisko, a to ze nie wynajmuje mieszkanka, ze jestem z
          wwa...(one wszystkie przyjechaly do warszawy za praca po srednim niepelnym z
          wadami wymowy i chlopska gwara mówily np. LUBIALA).Ich intrygi spowodowaly ze
          pozegnalam sie z ta praca po tygodniu...szkoda ze mila szefowa ( naprawde jest
          spoko) nie poznala sie na swoich pracownicach, ktore jej tez tylek obrabiaja i
          szczyca sie ze pracuja u nie po kilka lat.
    • Gość: aga Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 5.5R2D* / *.pg.com 17.08.04, 15:01
      wstretne sa babice na stoisku cukierniczo-lodziarskim w Tesco-Hicie
      • enautka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 17.08.04, 18:48
        Odradzam zaklad fryzjerski w Tesco
        • Gość: zytka Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 07:19
          w tym na Połczyńskiej???
          jakiś czas temu też tak mnie tam oskubała jedna pani... i z kasy i z włosów:)
          • Gość: ppp Stoisko cukiernicze w Albercie na Wolskiej/Karolk IP: *.centertel.pl 19.08.04, 03:18
            gruba dziewczyna dłubie w nosie i kręci kulki ... fuj !!
    • zzzytkaaa Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! 10.12.04, 09:20
      troszkę odświeżę wątek, bo mnie wczoraj w Douglasie w Wola Park wkurzyli....
      chciałam sobie kremik pod oczy kupić jakiś lepszy no i poprosilam o próbkę,żeby
      nie wydawać kasy na coś co mi nie odpowiada. Pani powiedziała,że nie maja
      próbek... ok, ale stałam do kasy(bo coś tak jednak kupowałam, o ja głupia!) i
      babeczce przede mną dali!!! :(
      dziwne, chyba osądzają ludzi po wyglądzie... ja na sportowo(nie w dresie!!!)
      kobieta przede mna elegancko, więc chyba to jest kryterium wydawania próbek!
      tak więc, omijajcie!!!
      • Gość: Andrew Sklep rowerowy! IP: 81.210.86.* 10.12.04, 11:48
        W pawilonach miedzy Radiowa a Seceminska k/Biedronki. Wyjatkowo nie symaptyczny
        wlasciciel. Zawodowiec za dyche. Jak nie wydasz u niego 10 tys. na rower to nie
        chce nawet z Toba rozmawiac. Podobnie na Powstancow Slaskich na przeciwko
        stacji BP, ceny kosmiczne za akcesoria i uslugi, udaja ze sie znaja na rzeczy.
        Odradzam! Zdecydowanie lepiej jest na Jelonkach k/strazy pozarnej i na
        przeciwko Hali Wola. Mili ludzie dobre ceny, mozna negocjowac. Polecam
        • Gość: p Re: Sklep rowerowy! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 15:38
          andrewka to ty?
        • Gość: Hirek Re: Sklep rowerowy! IP: *.aster.pl 29.07.05, 16:35
          No nie wiem ja tam często u nich jestem (naprzeciwko stacji BP) i jestem bardzo
          dobrze załatwiony. Tak że może mieli zły dzień ja nigdy na nich nie narzekałem.
      • Gość: olo Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:13
        Ubierz się jak człowiek,a będziesz traktowana jak człowiek.Często kupuje
        kosmetyki żonie i sobie w tym sklepie.Połowa mojej reklamówki to próbki.I wcale
        o nie nie proszę.
        pozdrawiam
        • umfana Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! 10.12.04, 21:17
          ROTFL...olo a jak ubierają się ludzie według ciebie?
          • Gość: Andrew Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! IP: 81.210.86.* 14.12.04, 11:16
            Łysa głowa, dresy z trzema paskami z boku a w ręku kij, sami dają nawet nie
            trzeba prosić:-)
            • zzzytkaaa Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! 15.12.04, 09:39
              kurcze, a ja bojówki zalozylam i o kiju zapomnialam...to nie dali
              no i wlosow mi szkoda, ale czego nie robi sie dla kremu pod oczy:)
              • Gość: Andrew Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! IP: 81.210.86.* 21.12.04, 13:49
                Bojówki! To znaczy, że byłaś bojowo nastawiona już od wejścia :-)
                • Gość: ja Re: Douglas -wola park- omijać albo się kłócić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:45
                  Nie uważam że jest tam zła obsługa. Kiedy ostatnio tam byłam potraktowali mnie
                  bardzo miło. Kiedy ostatni raz byłem bylibardzo mili kiedy już kupiłem, pani
                  pomyślała że innny krem byłby lepszy - bez problemu mi wymienili.
    • Gość: pb Sklep komputerowy OXIDIUM w Geancie Połczyńska IP: *.idea.pl 12.12.04, 18:57
      Całkowity brak zainteresowania klientem.
      • zazdrosny_maz Re: Sklep komputerowy OXIDIUM w Geancie Połczyńsk 16.12.04, 12:32
        wiem cos na ten temat
        juz w Media bardziej sie toba zainteresują
    • Gość: Rysiek Champion na Powstańców IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 17:06
      Kiedyś ten sklep był na akceptowalnym poziomie ale od kiedy jest nowa nazwa to,
      szczerze mówiąc, odechciało mi się tam kupować. Wędliny wyglądają jakby miały
      pół roku (nie próbowałem bo chce jeszcze pożyć) wybór prawie żaden a to co
      dominuje to produkty z jedynką – tak tanie że aż producenci nie chcą się do
      nich przyznać
      • Gość: magia Re:Euroshop przy Sołtana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 11:20
        generalnie nie jest żle, ale zniesmaczyłam się jak pani sprzedająca mięso
        mówiła do koleżanki przejmującej zmianę, że "te "(czyt.nieświeże)piersi z
        kurczaka to już sprzedała ,wyraziła też obawę o wątróbki, ale zaraz sama sie
        uspokoiła,że też pewnie "pójdą".

Dodatkowo panie najpierw rozpakowują towar, a póżniej nie myjąc rąk biorą sie
        za krojenie wędliny.Brrrr.
    • Gość: Czarna Mamba Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 193.41.113.* 12.05.05, 08:06
      Naprawa RTV na Sołtana 16. Nie wiedziałam jak ustawic telewizor, bo nie miałam
      instrukcji. Facet za naciśnięcie dwóch guziczków w pilocie wziął 50 zł
      (mieszkam w bloku obok).Potem naprawił mi pilota (15 zł)- działał dwa tygodnie.
      Nowy pilot kosztuje 40 zł.Kiedy przyszłam z reklamacją powiedział, że to jest
      urządzenie mechaniczne i ma prawo znów się zepsuć po 2 tygodniach. Z łaską i
      gadaniem naprawił ponownie (lutowanie scieżek). Jest nieprzyjemny i ma
      podejście, "a co wy to znowu ode mnie chcecie". W zakładzie jest nakopcone
      papierochami, a on ma od progu pretensje. Wygląda na to, że się męczy w tej
      pracy. Więcej tam nie pójdę.
    • paniwanna fryzjer w wola park, parter 12.05.05, 09:32
      poszłam obciąć włosy, półdługie wg cennika na szybce 53 zeta,
      zdziwka do zapłaty prawie 60, bo zastosowano odrzywkę za 6 zeta
      nikt nie zapytał, czy mam więcej....
      ja juz wielu fryzjerów zaliczyłam, zawsze wiedziałam ile mam zapłacić i tyle
      płaciłam.
      już tam nie pójdę!!! a panienka napiwku nie dostała!!!!
    • Gość: Ladislao Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 193.59.91.* 16.05.05, 14:38
      Mnie najbardziej wk...wia jak musze czekac na galerii tesco na stoisku z lodami
      z godzine na Pania zeby raczyla wyjsc z zaplecza i obsluzyc klientow. Teraz
      moze sie troche poprawilo jak zwolnili taka gruba czarna dosc mloda babe,
      strasznie niemila, caly czas naburmuszona, pewnie z ciaglymi pretensjami do
      zycia i wiecznym trybem roszczeniowym.
      • Gość: ktoś Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:56
        trzeba byc tolerancyjnym może musi dojeżdzać do pracy długie godziny ,wstaje o
        3.30. sniadanie je wieczorem i dlatego jest taka niezadowolona.
    • Gość: klient MARCPOL na Postańców Śl. IP: 157.25.31.* 24.05.05, 08:18
      Czy ktoś robił tam zakupy ??? Nawet jak jestem sam w tym sklepie i kupuję
      jedną rzecz to czekam na zapłacenie pół godziny !!!!!!!!!! SKANDAL !!!!!
      Najgorsza i najbardziej anemiczna obsługa jaką znam !!!!! QU..
      MAĆ !!!!!!!!!!!!!
      • ligia76 Re: MARCPOL na Postańców Śl. 24.05.05, 17:55
        Robię tam zakupy codziennie.
        Od początku istnienia tego sklepu.
        Nie mam pojęcia dlaczego czekałeś tak długo.
        Jeśli zdarzają sie tam problemy, to raczej nie z winy obsługi. Zazwyczaj w
        komputerze brakuje cen niektórych towarów, a to niestety działka pracowników
        zaplecza.
        Czasami trzeba się zastanowić co dokładnie jest problemem, a później się złościć
        - na odpowiednią osobę oczywiście.

Pozdrowienia
        Ligia
      • zzzytkaaa Re: MARCPOL na Postańców Śl. 25.05.05, 09:33
        robiłam tam zakupy tylko raz, to był środek dnia b.mało ludzi ... na podejscie
        pani od wędlin czekałam i czekałam,bo ona sobie rozmawiała z jakąś babeczką...
        • Gość: vectra Re: MARCPOL na Postańców Śl. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 23:04
          to chyba bolączka wiekszości Marcpoli - w "moim" osiedlowym na Sołtana jest
          dokładnie to samo - doczekać się czasmai nie można na panie z działu z mięsem,
          wędliny wiecznie obeschnięte i nieświeże a do kasy ZAWSZE trzeba swoje odstać,
          nawet jeśli jest przed Tobą tylko 1- 2 osoby... porażka...
    • Gość: fan Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.05, 16:58
      za to w biedronce na uniejowskiej jest szybka obsługa szczegolnie tacy 2
      kasjerzy wogole lubie tam chodzic spoko sklep
      • Gość: Nel Fryzjer - Górczewska 97 IP: *.aster.pl 05.07.05, 18:21
        Zaklad fryzjerski - z naciskiem na "zakład" - przy Górczewskiej 97 - ten blizej
        Olbrachta (bo są w tym pasazu 2.)
        Najbardziej beznadziejny zakład w jakim dotąd byłam - fryzjerka kazała mi czekać
        na siebie - OK. raptem 5 minut, bo chyba konczyla jesc ;) OK to jeszcze moge
        zrozumiec, bo moge chwilke poczekac i nic mi sie nie stanie.
        Ale potem... nie dosc, ze od pani pachnialo jedzeniem, dokladniej cebula ;), nie
        dosc, ze zamiast zajmowac sie mna, gadala z kolezanka, wygladala co chwile poza
        drzwi i przypiekala mi wlosy suszarka, nie dosc, ze odbierala komore podczas
        strzyżenia - to jeszcze - kazala mi zaplacic 50 zł za baaaaardzo przecietne
        obciecie i strasznie kiepskie ulozenie, ktore musialam w domu po prostu poddac
        zabiegowi pod tytulem "myje wlosy i ukladam od nowa".
        A cena na drzwiach - ok. 30 zł...
        Nigdy nie bede juz chciala zaoszczedzic u nieznajomego fryzjera. Tlumaczy mnie
        tylko to, ze mieszkam na Woli bardzo krotko i jeszcze nie mam swoich
        sprawdzonych miejsc.
        • frania_bania cd wątku fryzjerskiego - Hair Coif Wola Park 06.07.05, 11:44
          na szybie trzyżenie damskie włosy półdługie około 53 zeta (nie pamiętam
          dokładnie) wszytsko cacy, ale jak przyszło do płacenia okazało się, że wychodzi
          troszkę więcej, bo dziewczyna nałożyła mi odrzywkę za ok 7-8 zeta. nawet nie
          zapytała czy mam wiecej kasy. za karę nie dostała napiwku!
      • Gość: Miju kupuj dalej u zlodziei i wyzyskiwaczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:23
        personelu
    • Gość: Agnieszka z Bemowa Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 212.160.138.* 07.07.05, 13:31
      proponuje całe TESCO na tą listę - takiej beznadzjnej obsługi i jakości towarów
      dawno nie wiedziałam
      • h108 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 23.07.05, 18:03
        Carefour Bemowo. Od momentu powstania ciagly spadek roznorodnosci asortymentu.
        Powierzchnia wielka, a 4m polki na cala wysokosc zapchane jednym rodzajem kawy
        czy sokow. A do wyboru wlasna marka Carefour lub "jedynka".

Poza tym czesto zdarza sie, ze platki mozesz kupic rozne, ale tylko firmy Nestle.

Za maly wybor.
      • Gość: bemowiak Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:23
        no moze bez przesady! tam sa jescze fajne sklepy w pasazu
    • Gość: a up IP: 194.246.107.* 11.08.05, 14:28
      • Gość: down Re: up IP: 193.17.14.* 11.08.05, 18:47
        up je..nij sie w czółko
        • Gość: a Re: up IP: 194.246.107.* 12.08.05, 13:09
          tak jest, już się robi
    • Gość: gość Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:54
      dla ciebie na czarną listę a dla mnie na białą, ja jestem super zadowolona, za
      to do czarnej - top matket ul. legendy
    • Gość: Rosiu Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 195.117.230.* 18.08.05, 18:15
      A ja akurat nie narzekam na tę pralnię. Garnitur zaplamiony na tłusto doprali
      idealnie, suknię ślubną mojej żony też prawie idealnie, bo biorąc pod uwagę jak
      wyglądała ;), to nie dałoby się doprać do końca...
      • Gość: czarno-biała Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi IP: 194.246.107.* 19.08.05, 15:45
        Notorycznie plamione krawaty dopierali tylko w pralni w okolicach wyki - taki
        stary zakład. Z pralni w Tesco niestety nie jesteśmy zadowoleni. Po tym jak
        trzeba bylo doplacac za pranie kurtki, bo okazalo sie ze to inny material niz
        mysleli zniechecam wszystkich znajomych do korzystania z uslug tej pralni. Ktoś
        przyjął opłatę za usługę i koniec - pranie i zwrot, a oni nie chcieli oddać
        kurtki. Dodam, ze to byly drobne zabrudzenia po normalnym użytkowaniu.
    • wiollaa39 Re: czarna lista -Bemowo-handel/usługi 01.01.16, 16:43
      Uważajcie na salon happy days fryzjerski na parterze Wola Parku .NIBY SZEFOWA A WLASCIWIE ZŁODZIEJKA I KU... PROWADZI TAM BURDEL POD PRZYKRYWKA SALONU SPROWADZA FACETÓW NA GÓRE NA KOSMETYKE I TAM ZA KASE PIEPSZY SIE Z NIMI .W salonie fryzjerskim nie mam farb do włosów ,środków do dezynfekcji ,szampony przelewane ,,joanny ,,w butelki loreala ,w butelki po dezynfekcji wlewa sie wode zamiast płynu dezyfekujacego ,szczotki ,maszynki ,nożyczki w życiu fryzjer ich tam nie dezynfekował .kosmtyki ,kremy przeterminowane .lakiery do paznokci geste wieki pamietaja ,uwazajcie na ten salon bo zarazicie sie grzybicą .Właścicielka niby salonu nie używa igieł jednorazowych do ostrzykiwania ,wszystko jest robione bez stylizacji i higieny .włascicielka z córka okradaja pracowników z kasy nie wypłacajac im pensji .jak nie pilnujesz nie wpisze klienta ,kieszonkowe zabiera sobie jak klient zostawi przy kasie .zATRUDNIA BEZ REJESTRACJI PRACOWNIKÓW RĘCZNIKI JEDNORAZOWE SUSZY I WIELOKROTNIE PODAJE KLIENTOWI ,ZAŁOGA ODESZŁA BO TO BURDEL TAM JEST NIE SALON UWAŻAJCIE LUDZIE Z DALEKA OD SYFU!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka