Dodaj do ulubionych

przedszkole na Jelonkach

29.09.04, 13:18
Witam! Chciałabym się poradzić rodziców przedszkolaków na Jelonkach. Czy
jesteście zadowoleni z wybranego przedszkola i które są warte polecenia. A
może na wstępie trzeba koniecznie zwrócić na coś uwagę. Proszę o opinie i
rady, bo moje dziecko w przyszłym roku stanie się przedszkolakiem, m.in. od
Was zależy, którego przedszkola
Obserwuj wątek
    • konkubinka Re: przedszkole na Jelonkach 30.09.04, 14:30
      polecam z calego serca przedszkole przy ulicy Rezyserskiej 19.Z tylu Puszczy
      Solskiej
      • Gość: Lelis Re: przedszkole na Jelonkach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 12:43
        czesc, moja Mama jest metodyczka przedszkolna na cala gmine bemowo :) czyli wie
        wszystko o wszystkich przedszkolach z tego rejonu i nauczycielkach/dyrektorkach
        w nich pracujacych. zapytaj o cos konkretnego to chetnie sie Jej poradze i Ci
        odpowiem. Ona sama pracuje w PP 319 i jest to jedno z najbardziej chwalonych
        przez rodzicow przedszkoli. moj e-mail : apolonia@go2.pl
        • konkubinka Re: przedszkole na Jelonkach 04.10.04, 14:27
          czyli wlasnie na Rezyserskiej:)
        • konkubinka Re: przedszkole na Jelonkach 04.10.04, 14:28
          ach, nie.To chyba 337 nie 319:)
        • jolal4 Re: przedszkole na Jelonkach 17.11.04, 15:53
          a co sądzi Twoja mama o przedszkolu na Czumy?
    • Gość: prayboy Re: przedszkole na Jelonkach IP: *.murator.com.pl 19.11.04, 10:03
      Absolutnie, bezdyskusyjnie, najlepsze przedszkole jest przy ulicy Legendy (kolo
      malego parku miedzy Muszlowa i Krysztalowa). Robilismy dokladne rozeznanie,
      znajoma kolezanki jest tam dyrektorka. Zona jest lekarzem dzieciecym wiec miala
      "fiola" na punkcie dobrego przedszkola ( w pozytywnym sensie rzecz jasna).
      Mieszkamy dalej a posylamy dziecko wlasnie tam, na pewno nie nalezy kierowac
      sie odlegloscia, ze pod domem jest przedszkole i dla wygody posylamy dziecko
      tam. Jesli chodzi o Czumy to bym nie polecal, Irzykowskiego-dzieci z ogrodka
      beda patrzyly z jednej strony na palacych uczniow Liceum a z drugiej na
      klnacych dresiarzy na boisku. Stanowczo odradzam- wiem bo tam mieszkam! Nasz
      jest najmlodszym przedszkolakiem (w grudniu 3 lata) dlatego nam zalezalo aby
      bylo naprawde dobre. Jest swietne. Otwarte na wspolprace z rodzicami, dziala
      przy nim kurs dla rodzicow. Sa teatzryki, spotkania ze zwierzatkami i
      weterynarzem, mnostwo zajec dodatkowych. No po prostu rewelacja. To jest
      najlepsze przedszkole w tym rejonie. Jesli masz mozliwosc to koniecznie tam
      poslij dziecko. Przed rozpoczeciem przedszkola sa spotkania integracyjne dla
      rodzicow i dzieci - mozna zapoznac sie ze soba i z przedszkolem, dzieci
      wszystko ogladaja i potem nikt nie placze. Kosztuje ze wszystkim niecale 300
      zl. miesiecznie. Sluze w razie pytan.
      • Gość: magda Re: przedszkole na Jelonkach IP: 195.116.250.* 04.05.05, 16:36
        Przedszkole na legendy-REWELACJA.moje dziecko konczy tam zerowke i smialo
        polecam:)swietne wychowawczynie, wspaniala dyrektorka,jedzenie bardzo dobre i
        cudowny pan od dodatkowych zajec z plastyki.
        pozdrawiam.
        • Gość: aneczka Re: przedszkole na Jelonkach IP: 213.17.170.* 06.05.05, 14:37
          moje dziecię też kończy tam zerówkę. może chodzimy do tej samej grupy? mój syn
          to Tomek a twoje dziecię to kobieta czy facet?
    • Gość: Prayboy Re: przedszkole na Jelonkach IP: *.murator.com.pl 19.11.04, 10:09
      Oto stronka o przedszkolu na Legendy:
      www.przedszkolenr98.pl/info.asp
      • Gość: ciocia-babcia Re: przedszkole na Jelonkach IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 22:52
        ciocia-babcia odbierze z przedszkola i zapewni opiekę do powrotu rodziców
        665-15-28
        • Gość: johana Re: przedszkole na Jelonkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:44
          W 100% zgadzam się z opiniami o przedszkolu na Legendy. Z dyrektorką można
          porozmawiać, nikt rodziców nie spławia, nauczycielki są super, pan Robert
          również, atmosfera jest świetna. Czuć przez skórę, że tam na prawdę ważne są
          dzieci i ich prawidłowy rozwój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka