Dodaj do ulubionych

Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 18:59
Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów?
Bo tu, jak jeden na dziesięciu coś napisze poprawnie to już jest wielkie coś.
A jak ktos napisze mądrze, to zaraz są bluzgi. Nie mówiąc o tym, że jest
ogólny brak sensu,nic tylko bloki, dresy, piiiiiiwo, puby

Obserwuj wątek
    • umfana Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 26.12.04, 19:14
      Było jedno normalne o Jelonkach!Niestety prawie nikt na nim nie pisał, więc
      zamknęłam to forum ku uciesze bocianoidów...
      • Gość: think Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 20:38
        Jest coś takiego www.bemowa.pl/forum/, jest ciekawie, ale nie mma
        ruchu. Bocianoidy? What is this?
        • umfana Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 26.12.04, 20:47
          Taka 'perełka' bemowskich forów :
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23726
          • umfana Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 26.12.04, 20:50
            'forumy' nie mylić z forami ;o)
            • Gość: think Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 10:55
              Bocianoid opisany w linku to albo całkiem skrajny i ciężki przypadek, albo
              zgrywa.Przypomnę jeszcze raz adres na bemowskie forum, bo omyłkowo wkleił mi sę
              przecinek :-). Przepraszam i pozdrawiam. www.bemowa.pl/forum/
              • Gość: think Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 11:02
                Bocianoid opisany w linku to albo całkiem skrajny i ciężki przypadek, albo
                zgrywa.
                Przypomnę jeszcze raz adres na bemowskie forum, bo omyłkowo wkleił mi sę
                przecinek :-). Przepraszam i pozdrawiam. www.bemowa.pl/forum/
                • umfana Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 31.12.04, 15:38
                  Dzięki i szcześliwego Nowego Roku!
                  :o)
                  • Gość: ppp Oj droga Umfano .... IP: *.centertel.pl 02.01.05, 18:37
                    Poniżej to co znalazłem pod Twoim linkiem:

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
                    in /home2/bemowa/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource
                    in /home2/bemowa/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
                    phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Szczęśliwego Nowego roku i mniej bocianoidów na tym forum!!!
                    • umfana Re: PPP to chwilowe problemy z serwerem Bemowa! 02.01.05, 19:47
                      Hejka PPP!
                      To nie mój link tylko Thinka.
                      Ja jestem gościem na tamtym forum.
                      W ciągu tygodnia działało Oki.Od dwóch dni są jakieś problemy z serwerem.
                      Poczekaj chwilkę, bo chyba warto!
                      Forum Thinka jest normalne(nawet krytykują gazetowe forum za "dziwny" poziom).
                      Pozdr!
                      • umfana Internetowa Republika Bemowo 02.01.05, 19:52
                        Można próbować wejść przez tę stronę:
                        www.bemowa.pl/
                        • umfana dlaczego Forum Bemowa nie działa --- 04.01.05, 19:01
                          INTERNETOWA REPUBLIKA BEMOWO
                          AKTUALNOŚCI
                          -->
                          03.01.2005
                          Komunikat techniczny
                          W związku z migracją strony na nowy serwer mogą wystąpić przerwy w działaniu
                          naszego Forum - przepraszamy.
    • Gość: biir Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 20:50
      odwal się od browaru. natymforum drętwo, trzeba sie logowac ale o tym lidlu
      chlewni całkiem fajne
    • adibar1 Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 16.01.05, 23:09
      Forum "Zielone Mieszkanko" bemowa.pl/forum/viewtopic.php?t=115
      • Gość: majski Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 22:49
        Rzeczywiście na bemowa.pl/forum/ nie ma przekleństw, a jest trochę
        ciekawych tekstów.
    • szatan_666 Re: Czy są jakieś fora o Bemowie, ale bez bluzgów 03.02.05, 09:28
      bemowo.glt.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka