sloggi 19.08.05, 00:18 Prawdopodobnie zginęła niewinna dziewczyna, którą jakis zwyrodnialec zamordował dla chęci zysku lub z pobudek seksualnych. ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KARA! 19.08.05, 07:10 Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KARA! Wydaje się, że w świecie umysłów zdegradowanych przez lewicę tych przypomnień nigdy za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: 192.249.39.* 19.08.05, 07:45 Gdyby Bóg istniał, to głupota by bolała pndzelku. Ty na temat, to ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 21:08 Gość portalu: jestem napisał(a): > Gdyby Bóg istniał, to głupota by bolała pndzelku. Ty na temat, to ja też. głupie przemądrzałe mazgajskie gadanie, uczciwie pracującej dziewczyny już nie ma, a ja degenerata mam do końca jego marniuteńkiego zasraniuteńkiego życia utrzymywać, kosztem swoich dzieci, swojego zdrowia, swojego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfredzel Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: *.chello.pl 19.08.05, 22:34 > Wydaje się, że w świecie umysłów zdegradowanych przez lewicę tych przypomnień > nigdy za wiele... a co ma tu do tego lewica? Akurat ta formacja dość chętnie szafowała takimi wyrokami... Od Lenina począwszy... Umysły są zdegradowane, to prawda, ale nic do tego nie mają poglądy... Raczej ich brak. I brak własnego, choćby szczątkowego myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula [`] TO BYKLA MOJA KOLEZANKA IP: 217.98.64.* 21.08.05, 00:57 MONIKE ZNALAM ;( BRAK MI SLOW... MOZE W KONCU LUDZIE SIE OBEJRZA, DO CZEGO DAZA W TYM DZIWNYM SWIECIE POKOJ Z WAMI KTH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsb Re: Młoda kobieta zamordowana na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:20 była moja kolezanką!jak mogło to sie stac!kto to zrobił?była taka młoda,niewinna...dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Młoda kobieta zamordowana na Woli IP: *.range86-133.btcentralplus.com 28.08.05, 18:40 znalem ja.byla pelna zycia,zawsze usmiechnieta i odwazna.chcialbym miec tego sku..syna w zasiegu reki.dlugo by zdychal.Moniko dziekuje za wszystkie wspaniale chwile.odpoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś