Dodaj do ulubionych

Młoda kobieta zamordowana na Woli

19.08.05, 00:18
Prawdopodobnie zginęła niewinna dziewczyna, którą jakis zwyrodnialec
zamordował dla chęci zysku lub z pobudek seksualnych.
[']
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KARA! 19.08.05, 07:10
      Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KARA!

Wydaje się, że w świecie umysłów zdegradowanych przez lewicę tych przypomnień
      nigdy za wiele...
      • Gość: jestem Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: 192.249.39.* 19.08.05, 07:45
        Gdyby Bóg istniał, to głupota by bolała pndzelku. Ty na temat, to ja też.
        • Gość: ma Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 21:08
          Gość portalu: jestem napisał(a):

> Gdyby Bóg istniał, to głupota by bolała pndzelku. Ty na temat, to ja też.

głupie przemądrzałe mazgajskie gadanie, uczciwie pracującej dziewczyny już nie
          ma, a ja degenerata mam do końca jego marniuteńkiego zasraniuteńkiego życia
          utrzymywać, kosztem swoich dzieci, swojego zdrowia, swojego czasu...
      • Gość: Antyfredzel Re: Przypomnijmy: KARA ŚMIERCI TO SPRAWIEDLIWA KA IP: *.chello.pl 19.08.05, 22:34
        > Wydaje się, że w świecie umysłów zdegradowanych przez lewicę tych przypomnień
        > nigdy za wiele...

a co ma tu do tego lewica? Akurat ta formacja dość chętnie szafowała takimi
        wyrokami... Od Lenina począwszy...

Umysły są zdegradowane, to prawda, ale nic do tego nie mają poglądy... Raczej
        ich brak. I brak własnego, choćby szczątkowego myślenia...
    • umfana Re: Młoda kobieta zamordowana na Woli 19.08.05, 07:24
      [`]
    • Gość: Paula [`] TO BYKLA MOJA KOLEZANKA IP: 217.98.64.* 21.08.05, 00:57
      MONIKE ZNALAM ;(
      BRAK MI SLOW...
      MOZE W KONCU LUDZIE SIE OBEJRZA, DO CZEGO DAZA W TYM DZIWNYM SWIECIE
      POKOJ Z WAMI
      KTH
    • Gość: bsb Re: Młoda kobieta zamordowana na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:20
      była moja kolezanką!jak mogło to sie stac!kto to zrobił?była taka
      młoda,niewinna...dlaczego?
    • Gość: cezar Re: Młoda kobieta zamordowana na Woli IP: *.range86-133.btcentralplus.com 28.08.05, 18:40
      znalem ja.byla pelna zycia,zawsze usmiechnieta i odwazna.chcialbym miec tego
      sku..syna w zasiegu reki.dlugo by zdychal.Moniko dziekuje za wszystkie
      wspaniale chwile.odpoczywaj w pokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka