Dodaj do ulubionych

Szkola na Anieli Krzywon

IP: *.acn.waw.pl 16.12.02, 19:42
Szyszko nadal prowadzi alarmy przeciwpozarowe, pan Kiryluk, odszedl wlasnie ze szkoly, natomiasy zamiast niego uczy pani ukrainska, nazywa sie Muzyka.
Czy ktos uczeszcza do tej szkoly i moze sie podzielic refleksja na temat tej szkoly.
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 195.187.84.* 18.12.02, 12:51
      Chodzi o szkołę 329? Chodziłam tam, ale to było wieki temu.
      • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 29.05.03, 10:08
        Jak wieki temu to moze sie znamy;-) Ktory rocznik? PZDR
    • Gość: max Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 22.12.02, 07:35
      Pan Kiryluk odzszedł:((Czyli już nie bedzie wyjazdów na strzelnice:)))
    • Gość: non Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.crowley.pl 23.12.02, 08:41
      konczylem tam podstawowke
      szkola jak kazda
      zaangazowanie i inwencja mniejszosci kadry zmieszane z niekompetencja i
      gnusnoscia wiekszosci
      • Gość: *** Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 157.25.119.* 17.02.03, 12:41
        skończyłam te szkołe (chodzi o liceum) w 98 roku i bardzi milo wspominam
        spedzony tam czes. szkoda, ze Pan Kiryluk odszedl, fajnie uczyl. A Pan Szyszko
        zawsze pod koniec klasówki krzyczal "rece do gory". to byly czasy.
        • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 29.05.03, 10:13
          a pamietasz "remisy"? 1:1 czyli dzida z pracy i od razu dzida z odp. Wspominam
          Szyche zaraz po Słowińskim, ktorego nigdy nie odzaluje. No i jeszcze maliniak,
          surmaczowa (cudowna byla historia;-) jesli wiesz o czym mowie;-))) ) i pare
          innych. W sumie kiedys przeklinalem ta szkola ale czym wiecej czasu uplywa od
          ukonczenia tym milej ja wspominam. PZDR.
          • Gość: *** Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 157.25.119.* 11.06.03, 07:02
            nie bardzo wiem o czym mowisz. "remisy" malo mi mowia, moze cos wiecej. w
            ktorym roku skonczyles szkole i kto byl wychowawcva?
            • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 11.06.03, 07:41
              Remis u Szychy to dwie takie same oceny. Najczesciej 1 z pracy i 1 z
              odpowiedzie, ktorej nawet nie musiales udzielac poniewaz z zalozenia mial byc
              remis;-))) Oj widze, ez po slubie lmodziez juz miala z nim lzej;-))) PZDR
    • ziomal_z_yelonek Re: Szkola na Anieli Krzywon 12.03.03, 20:34
      Nie chodziłem nigdy na Anieli ale miałem pare lekcji z Muzyka i wiem że jest
      zajebiście tępa.
      • Gość: Tępak Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 29.05.03, 01:35
        ziomal_z_yelonek napisał:

> Nie chodziłem nigdy na Anieli ale miałem pare lekcji z Muzyka i wiem że jest
        > zajebiście tępa.

ALE JESTEŚ ZAJEBEŚCIAK
      • Gość: KRZYWONIAK Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 11.06.03, 00:23
        ALE JESTEŚ TEPAK
    • ada_ada Re: Szkola na Anieli Krzywon 30.05.03, 10:19
      Chodziłam do tej szkoły przez cztery lata 4-8 klasa (od początku szkoły: 87-91)
      Moją wychowawczynią była Dytkowska. Wspominam średnio. A raczej w ogóle nie
      wspominam.
      • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 30.05.03, 12:05
        A pamietas zmoze Wieckowskiego? To chyba ten sam rocznik. PZDR.
        • Gość: ada_ada Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.chello.pl 30.05.03, 13:17
          Oczywiście, pamiętam. Szczerze mówiąc jest jedną z pierwszych osób, które
          przychodzą mi do głowy, gdy myślę o tej szkole. Był jedną z najciekawszych
          postaci jaką pamiętam. Ciekawa jestem co u niego (co nieco słyszałam... )
          To ty? :)
          • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 30.05.03, 14:42
            Nie. Ja to nie on;-) Ciekawe co slyszalas. Przypuszczam jednak, ze nic
            dobrego. Niestety... Szkoda bo to byl dobry dzieciak w sumie tylko cisnienia
            nie wytrzymal. A swoja droga to kiedy mialas jakies ostatnie wiesci o nim.
            Wybacz ciekawosc ale ja ostatni raz mialem znim kontakt tak dawno, ze
            najstarsi gorale nie pamietaj;-)
            • Gość: ada_ada Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:29
              Ja go nie widziałam od czasów skończenia szkoły. Wiem od mojego brata (który
              wie od kolegi, itd :), że MW był b.dobry na rolkach (na desce?), był nawet
              jednym z najlepszych w Polsce, ale wpadł w narkotyki i źle się z nim potem
              działo. Ale to tyle. jak widzisz mało, mętnie i nie wiadomo, czy prawda. mam
              nadzieje że nie. albo że teraz juz jest ok. życze mu tego.
              • zmarta Re: Szkola na Anieli Krzywon 11.06.03, 00:08
                Ja jestem z równoległej klasy. Już niewiele pamiętam ale wspominany Więckowski
                był moim sąsiadem . Teraz już tam nie mieszkam dlatego wielu rzeczy nie wiem,
                ale to że wpadł w narkotyki to prawda. Kiedyś rozmawiałam z jego mamą. Podobno
                jest cały czas w jakimś ośrodku zamknietym.
                • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 11.06.03, 07:42
                  Czeski film. Nikt nic nie wie co sie z nim dzieje. Za duzo osob chce go
                  odnalzezc zeby sie mogl swobodnie poruszac po ulicach.
                  Przynajmniej na Jelonkach;-)))
        • Gość: KRZYWONIAK Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 11.06.03, 00:24
          Gość portalu: Y napisał(a):

> A pamietas zmoze Wieckowskiego? To chyba ten sam rocznik. PZDR.

OJ PLTKARY, PLOTKARY
          • Gość: ada_ada Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.chello.pl 11.06.03, 11:54
            Gość portalu: KRZYWONIAK napisał(a):

> OJ PLTKARY, PLOTKARY

mnie masz na myśli? to chyba sie pomyliłeś/łaś- sprawdź w słowniku znaczenie
            słowa, którego używasz!
            My nie plotkujemy, ale wspominamy kolegę ze szkoły. Nie mówimy źle na jego
            temat, ale martwimy się (czy ja się martwię) jego losem. I tyle.
            Rozumiem, że ty nigdy tego nie robisz. I nigdy nie rozmawisz o swoich
            znajomych? musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem... (to nie jest ocena,
            ale przypuszczenie).
            • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 11.06.03, 12:00
              Alez sie pani uniosla moja droga;-))) he he Male sprostowaie: K-plotkarka M-
              plotkarz. Wiec wypraszam sobie;-)))
              • Gość: ada_ada Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.chello.pl 13.06.03, 09:16

> Alez sie pani uniosla moja droga;-)))
                A co, niesłusznie? :)

> Male sprostowaie: K-plotkarka M- plotkarz. Wiec wypraszam sobie;-)))
                a więc ciebie zarzut nie dotyczył... szczęściarzu! ;)
                • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 13.06.03, 12:35
                  Slusznie, moja droga kumo;-))) Calkiem slusznie;-))) he he w sumie to moge
                  jedynie zostac plotkarzem czyli inaczej mowiac biegac na 110m z przeszkodami;-
                  ))) w zwiazku brakiem font'ow;-) Ale mi dzis glupoty bo kalafiorze lataja;-)
                  ojojoj PZDR
            • Gość: KRZYWONIAK Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 18.06.03, 20:50
              Gość portalu: ada_ada napisała m.inn.:

musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem...

ADA, TO NIE WYPADA
    • Gość: uczennica SPUNDY Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.chello.pl 17.06.03, 12:04
      CZY TU UCZY NIEJAKA P SPUNDA?
      Szukam jej po calej Warszawie, kiedys byla wychowawczynia w szkole podstawowej
      im Komarowa na Płockiej a potem przeniosla sie własnie do szkoły na Anieli
      Krzywoń.
      MAM Z NIĄ DO POGADANIA. Nie chciała ze mna gadać, twierdząc, ze mnie nie
      pamięta. Ale ja ją popamiętałam.
      JAKA ONA JEST? FAJNA, CZY NIE? Czego uczy?
      KTOKOLWIEK WIE, proszę o info

Z góry dziękuję
      MP
      • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 17.06.03, 14:59
        He he masz z nia do pogadania ale nie wiesz jaka jest? Oj cos krecisz
        zlociutka;-))) Lepiej sie przyznaj czym Ci tak za skore zalazla;-)
    • Gość: matfiz Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 17.06.03, 18:45
      Liceum na Anieli Krzywon. Piekne czasy...
      Pamietam MROWKE, nauczyciela matematyki. Na nasze 'do widzenia' odpowiadal 'do wiezienia'. Szkoda, ze gosc odszedl juz z tego swiata...
      Bardzo czesto zmieniali sie nauczyciele fizyki. Ciarki przechodza na mysl o PIWONSKIM- okropnie wygladajacy dziadek uczacy fizyki- swoim grymasem twarzy i nieuprzejmoscia bil wszystkich na glowe w szkole. Potem przyszedl KRUCZEK i bylo spokojniej. A jak pojawil sie JASKOLOWSKI (mam nadzieje ze nie przekrecilem nazwiska) to w ogole nauka fizyki stala sie przyjemnoscia. Fajny czlowiek.
      Czy ktos wspominal o panu SZYSZKO? hehe, pamietam jak podczas cwiczen w pobliskim lasku zgubilismy granat :) Szukalismy go pozniej jeszcze dluuuugo i nic. Granat przepadl...
      SURMACZ i historia.. brr.. te odpytywania.. ciezka sprawa. W mojej klasie doszlo do tego ze na pytanie pani profesor 'czy ktos zglasza nieprzygotowanie?' wszyscy zgodnie przytakiwali.
      SPUNDY nie kojarze, nie uczyla mnie. Rozne opinie chodzily na jej temat. Za to chyba dlugo nie zapomne KRAJEWSKIEJ, nauczycielki geografii. Jeeezu, to byly ciezkie 2 lata. Zwlaszcza ze to byla moja wychowawczyni. Tyle zarozumialosci w jednej osobie, kto by to pomiescil? No, biorac pod uwage gabaryty pani profesor nie stanowilo to chyba az takiego problemu.
      Szkoda, ze KIRYLUK odszedl. Kiedys wpisal kumplowi 1 do dziennika za klocenie sie z nim na przerwie. To byla pierwsza taka ocena u chlopaka- stypendysty prezesa rady ministrow. Na szczescie ocena sie nie liczyla bo obaj sie lubili i takie droczenie sie bylo norma u nich.
      • Gość: *** Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 157.25.119.* 18.06.03, 07:45
        Pan Mrówka był moim wychowawca. Bylismy jego pierwsza klasa, fajny facet byl,
        szkoda, ze juz go nie ma...
        W jakich latach chodziles do szkoly, moze sie znamy? Ja chodzilam 95 - 98. Ta
        Krajewska to stara rura, nikt jej nie lubil, mnie na szczescie nie uczyla, ale
        na maturze w mojej klasie byly tylko dwie 3 reszta mierne i jedna 1. ta krowa
        byla rzeczywiscie strasznie zarozumiala, nie wiem kto ja dopuscil do nauczania.
        to chyba jedyna nauczycielka kt nie lubilam. A pamietasz P Klucznik, Gierycz ?
        te byly sympatyczne o i jeszcze Łukasik - nie wiem czy nie przekrwecilam.
        pozdr.
        • Gość: Y Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: 62.233.175.* 18.06.03, 09:10
          Czy ta jedyna "1" to przypadkiem nie byl Smulo?;-)))
          • Gość: matfiz Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 18.06.03, 17:07

> Czy ta jedyna "1" to przypadkiem nie byl Smulo?;-)))

nie :)
        • Gość: matfiz Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.acn.pl 18.06.03, 17:06
          czesc ***,
          ja chodzilem do a.krzywon w latach 98-2001 wiec niestety minelismy sie. klucznik pamietam, wg mnie super kobieta. surowo oceniala przy odpytywaniu ale byly takie lekcje kiedy nie prowadzilismy rutynowych zajec tylko rozmawialismy na rozne 'zyciowe' tematy i bylo bardzo ciekawie. chcielismy nawet jako klasa zeby zostala nasza wychowawczynia (w zastepstwie krajewskiej) ale coz... pobozne zyczenia.
          lukasiuk kojarze, nauczycielka chemii, bardzo sympatyczna osoba chociaz za sama chemia nie przepadalem. kazdy kto dostal 1 ze sprawdzianu albo nawet zwyklej klasowki mogl ja poprawiac. tak wiec kobieta bardzo szla na reke uczniom. ciekawe czy nadal jest w-ce dyrektorem tej szkoly.
          a propos krajewskiej - na maturze na moim roczniku byla tylko jedna osoba ktora nie zdala z pewnego przedmiotu. to byla dziewczyna z klasy rownoleglej a przedmiotem ktory oblala byla... geografia :)
          pozdrawiam
    • Gość: aniela Re: Szkola na Anieli Krzywon IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 07:04
      to moja szkoła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka