zyleta31 02.10.06, 15:46 CHODZI MI O PRZYCHODNIE ZOZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: Pilnie Dobry Pediatra z Wroclawskiej 02.10.06, 16:41 My chodzimy do dr Kilian. Nie panikuje, nie daje zbyt wielu antybiotyków (właściwie przez 3 lata ani razu), miła dla dziecka; nie mieliśmy żadnych poważnych chorób, ale do tej pory się sprawdza. W razie nagłej potrzeby przyjmowała nas również mimo braku numerków. Ze wszystkich lekarzy tam ona najbardziej mi przypadła do gustu - lepsze wrażenie niż dr Palińska a na pewno o niebo sympatyczniejsza od dr Szarek. A Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa Re: Pilnie Dobry Pediatra z Wroclawskiej 09.10.06, 16:43 Zdecydowanie dr.Kilian- znamy ją z córką od blisko 10 lat. Jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
martoosek Re: Pilnie Dobry Pediatra z Wroclawskiej 11.10.06, 16:51 Tylko dr Kilian - chodzimy do niej od prawie 7 lat, bez potrzeby nie daje antybiotyków, jak jest potrzeba wysyła na badania. Gdy synek był malutki, przy okazji poważnego zapalenia oskrzeli sprawdziliśmy wszystkich lekarzy w tej przychodni i jednak dr Kilian była najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
30mama Dr Kilian 14.10.06, 16:34 Moje dzieci są do niej zapisane-nie narzekam. Zgadzam się z wcześniejszymi postami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anesia11 Tylko nie dr Palińska IP: *.aster.pl 14.10.06, 17:10 Byłam dzisjaj z dzieckiem na dyżurze i trafiłam na dr Palińską .Moje wrażenie pani z niechęcią zbadała dziecko i tłumaczyła że ona jest tylko od nagłych przypadków a nie tak jak komuś się nie chce iść do własnej lekarki.Mała kaszle od tygodnia byłyśmy w rejonie w środę ale od wczoraj kaszel się nasilił więc dzisjaj się wybrałyśmy po osłuchanie czy nie rozwija się coś gorszego(wczoraj nie dostałam sie do naszej lekarki ponieważ przyjmowała tylko godz.)Pani dr Palińska na moje stwierdzenie ze nie dostałam się do własnego lekarza odpowiedziala że "trzeba mieć czas dla własnego dziecka " .Więc jej słowa świadczą sporo o tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Tylko nie dr Palińska IP: *.aster.pl 16.10.06, 15:21 A moi synowie są zapisani do doktor Wośko i też nie narzekam, wręcz przeciwnie jestem zadowolona z opieki nami podczas wizyt. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Zwracam honor dr Szarek 09.08.07, 11:31 Byliśmy z Olą u Dr Szarek i była super miła, delikatna, komptentna, szczegółowo badała, wspaniała Pani doktor. I w ogóle nigdy wcześniej u niej nie byłam, pomyliłam osoby, to nie doktor Szarek miałam na myśli pisząc kiedyś posta o lekarzach z Wrocławskiej. Po roku prostuję. Byłam mile zaskoczona ciepłem z jakim zwracała się do dziecka. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Zwracam honor dr Szarek IP: *.chello.pl 09.08.07, 12:06 Dobrze, że zwracasz honor, bo było przykro dowiedzieć się, że dla kogoś była niemiła. Znam ja od lat i mam najlepsze zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tylko nie dr Palińska IP: *.chello.pl 09.08.07, 12:07 Spotkanie z tą panią kosztowało mnie bardzo dużo nerwów. Nie polecam, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
imp9 Re: Pilnie Dobry Pediatra z Wroclawskiej 10.08.07, 14:02 Ja już dzięki Bogu nie chodzę do Kilian. Może przy drobnych przeziębieniach się sprawdza, przy poważniejszych kłopotach jest do bani. 1. Nie zauważyła zbyt dużego napięcia mięśniowego u niemowlaka ( teraz musimy to naprawiać) 2. Kompletnie nie ma pojęcia o alergii ale chętnie się za to bierze. 3. Lecząc nas uporczywie mucosolvanem przedłużający się kaszel była bardzo niezadowolona jak poprosiłam o skierowanie na prześwietlenie płuc. Okazało się, że córka ma zapalenie. I to przeważyło szalę, nigdy więcej tej baby. Odpowiedz Link Zgłoś