mawe1 30.11.06, 09:12 Dzień dobry, Czy możecie mi polecić fajną siłownie na woli ewentualnie bemowo okolice górczewskiej.dziekuje.miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotkaa1 Re: Siłownia wola 30.11.06, 13:34 Polecam Aplauz na Radiowej www.aplauz.pl sama tam chodzę i jest super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mawe1 Re: Siłownia wola 30.11.06, 19:33 :) dzieki,a wlasnie znalazłam w internecie namiar na siłownie na inflanckiej troche dalej niż wola,ale maja atrakcyjną cenę, bo 70 zl za 8 wejść.Czy korzystaliście może z tej siłowni?Jak sprzęt i natężenie chętnych?Bo znalazłam jeszcze na miedzienej pro activ (andrzej supron) ale tam wołają 120 zl za 8 wejsc.:( :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Siłownia wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:55 Wola Park !20-150 bez limitu + dwa razy w tyg. aeroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Siłownia wola IP: *.eranet.pl 01.12.06, 10:41 w aplazuie jako student płace 100pln i wejść bez ograniczeń, do tego dostępna sauna, prysznice- gdzie czysto jest... fakt, ze sporo ludzi :/ ale jest na kozaczku i zdazaja sie ciekawe dziewczynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: Siłownia wola IP: *.aster.pl 08.12.06, 00:13 Super Linia na Skwerze Kardynała Wyszyńkiego (obok Żytniej) - 10 wejść 110zł, miesiąc 130 zł. Niezły sprzęt i miła atmosfera, mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawe1 Re: Siłownia wola 08.12.06, 10:26 :)) To ciekawa informacja,muszę sprawdzić jak to wyglada.Na razie zapisalam sie na inflancka-8 wejsc 70zl.Silownia raczej mala, dziwne towarzystwo,ale w zasadzie mozna sobie pociwczyc spokojnie,a o to glownie mi chodzi.No i jest basen gratis i to jest bardzo fajne.Wykorzystam te wejscia a potem zobacze. Dzieki za informacje.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś