Dodaj do ulubionych

mozna sie poslizgac ;)))

29.11.01, 00:19
Dzieki drogowcom mozna wreszcie pouzywac sobie na ulicach, poslizgi, altoneny,
itd.;))))
Dziekuje sluzbom oczyszczania miasta za mile spedzony wieczor na ulicach
bemowa. Bylo lepiej niz w kafejce, czy kinie, mozna powiedziec w koncu aktywny
wypoczynek i to jak tanio, tylko benzyny troche spalilem, ale co tam warto
bylo ;)))))
Papa
Obserwuj wątek
    • Gość: mnk Re: mozna sie poslizgac ;))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.11.01, 07:34
      Dzis jadac 23 do pracy, jechalem o ok. 6 minut dluzej niz zwykle - tramwaj
      zwyczajnie slizgal sie po torach... dziwne uczucie... jakbys jezdzil na
      lyzwach...
    • kerewe Re: mozna sie poslizgac ;))) 29.11.01, 08:52
      cala warszawa slicznie sie zakorkowala - korki giganty normalnie, a na
      tramwajach to niewiele juz brakowalo, zeby grona wisialy :-)
      • Gość: 76443124 szklanka? IP: *.shell.nl 29.11.01, 09:15
        rozumiem ze dzis rano jest w miescie pierwsza szklanka tej zimy tak? napiszcie,
        bo nie jestem dzis w warszawie, a z webcamów korkonetu mało widać.
        • Gość: mnk Re: szklanka? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.11.01, 09:26
          z webcamów korkonetu g...o widac, bo w wawie jest teraz taka mgla, ze ja w
          pracy, na 8 pietrze, jak wychyle sie z okna to okien na 5 pietrze nie widze...

a korki dzis w miescie straszne, z tego co slysze... paraliz
          • kerewe Re: szklanka? 29.11.01, 10:46
            Prawdziwy paraliż! Trasa Łazienkowska do tej chwili stoi w miejscu i nie ruszy
            sie nawet na metr
            • m-j Re: szklanka? 29.11.01, 13:04
              Pod wzgledem luzu to polecam jazde bemowo-zoliborz i bemowo-wola, luzno,
              bezstresowo, troche mokro, ale po co sie pchac do centrum tam zawsze korki ;))))
              Papa
        • Gość: 76443123 zadnej szklanki IP: *.shell.nl 29.11.01, 17:28
          no prosze, dzień minął i nikt mi nie odpisał że nie było żadnej szklanki, tylko
          normalnie dużo nasypało. To ja muszę telefonować do wawy żeby się o tym
          dowiedzieć?
          • m-j Re: zadnej szklanki 29.11.01, 23:57
            Niestety, wszystko poszlo w diably, a juz bylo tak ladnie bialo, a teraz mam
            caly czarny samochod (normalnie jest bialy ;)))
            Moze cus dopada, ma nadzieje, nadzieja przezuca sie tez na watek narty ;>>
            Papa
            • Gość: mnk Re: zadnej szklanki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.12.01, 08:02
              niestety, wszystko stopnialo... i juz widac tylko gdzieniegdzie zalosne
              niedobitki tego sniegu... dluga zime w tym roku mielismy :->>>
              • m-j Re: zadnej szklanki 03.12.01, 10:59
                Na jezdni slisko nie jest, tam posypali, wczesniaej lub duuuuuzo pozniej, ale
                jednak, ale chodniki na uliczkach osiedlowych to prawdziwe slizgawki, sam
                przyzwyczajam sie do kroku lyzwowego, jak znalazl na lyzwy ;))))
                Papa
                • Gość: mnk Re: zadnej szklanki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.12.01, 07:48
                  a dzis wyszedlem z domu... taaaaaaakiiii mróz... zmarzlem.... brrrrrrr... kto
                  mnie ogrzeje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka