Gość: dociekliwy Też mi rekord - w 2001 roku Jan Łączny z Samoobron IP: *.ramtel.pl 25.10.07, 11:34 dostał się do Sejmu uzyskując 498 głosów! www.pkw.gov.pl/wybory/2001//320000/SSSS40/sjg2_k21o.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rid następny dupek IP: *.skynet.net.pl 25.10.07, 11:38 skąd się biora tzw. "młodzi konserwatyści"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: 80.54.108.* 25.10.07, 12:19 To się nazywa być urodzonym w czepku. P.S.: Potrzebuje pilnie numer telefonu fryzjera pani minister Fotygi. Odpowiedz Link Zgłoś
brromba A więc jednak są... 25.10.07, 12:25 są trzydziestolatkowie z dwudziestopięcioletnim doświadczeniem! Ciekawe z kim "walczył" o iluminację wolskich kościołów i na czym ta walka polegała?Pozdrawiam Pana Posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko I Aktualności IP: 80.54.108.* 25.10.07, 12:29 Przy Kaczyńskich wszyscy obywatele RP powinni przeprosić. Nawet jeśli nie wiedzą za co. Ci faceci i s-ka razem z panią Fotygą całkiem już postradali zmysły. Co za ulga. Nareszcie trochę spokoju. Cichutko - żeby nie zapeszyć. Co nowego w polityce? Kacze opowieści. Pani Fotyga (przepraszam, jak ma na imię?) jest cudna. Będzie mi jej brak. Po tych wyborach rząd może być już tylko z importu… Bardzo mi przykro. Takich trzech, jak naszych dwóch braci, nie ma ani jednego na całym świecie. Przepraszamy Jarosława (I oczywiście jego brata) za wynik wyborów. Rodacy. Prezydent Francji niski, ale klasa wysoka! Potrzebuje pilnie numer telefonu fryzjera pani minister Fatygi. CBA – nauka abecadła od tyłu. To wykształciuchy pochodzące od małpy tak załatwiły PiS. Ojciec porządny, matka porządna, a synowie we władzach państwa. Nie będzie rozczarowany ten, kto przyjmie założenie, że wszystko, co robi PiS jest słuszne, a to co robią inni - jest błędem. Tylko Andriu odszedł z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Ominął sprytnie zakaz PO IP: *.aster.pl 25.10.07, 12:30 Wielu kandydatów musiało z plakatów usunąć swoje warszawskie pochodzenie i działalnośc, żeby nie szkodzić Donaldu Tusku "kwa kwa kwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zitek Nie lubie kościelnych ale ... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.10.07, 12:36 dostał by mój głos gościu bo nie bał się wyjść do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl from Wola Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 12:38 3a przyznać, że chłopak się postarał; mieszkam na Woli i nie raz widziałam go rozdającego ulotki i rozmawiającego z przechodniami. Pomysł z linią 26 trafiony w dziesiątkę. Byleby tylko z tym katolicyzmem nie przesadzał. Bo powtórka z PISu i RM chyba jest niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini ja 25.10.07, 13:08 go znam, bylismy na jednym roku! zaskoczenie, ten wielbiciel reagana i pinocheta studiuje nieprzerwanie od 1997 :) zawsze byl kosciolkowy i uwazam ze jego miejsce jest w pis, ale whatever! gratuluje i pozdrawiam, szczerbusiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.07, 12:56 racja ,madry czlwoiek takich upartych potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
koryljanusz Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów 25.10.07, 13:40 takich przedstawicieli Narodu mamy wielu: "zulu-gula" 0,24%, słynna Nelly 0,56%,Górski (Artur)0,27%, Ołdakowski 0,27% i wielu wielu innych - czas najwyższy zmienić ordynację; nie chcę by reprezentowały mnie partyjne popłuczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło IP: *.ramtel.pl 25.10.07, 21:11 Oprócz zmieniania ordynacji można by także zmienić ludzi, żeby jak barany nie stawiali krzyżyka przy pierwszym na liście. Obecna ordynacja umożliwia głosowanie na konkretną osobę, ale ludzie są leniwi i nie chce im się zastanawiać, który kandydat jest najlepszy i oddają tylko głos na partię... Gdyby z tych 500.000 na Tuska 400.000 zostało oddanych na innych kandydatów, to PO miała by dokładnie ten sam wynik wyborczy, ale każdy poseł PO miaby po 20.000 głosów a nie marne 2372... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajama Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło 26.10.07, 05:59 Taka wielka kziazka nazwisk ... i tylko jeden krzyzyk! Powinno sie glosowac na ile jest mandatow. Jeden glos = jeden mandat. Trzeba cos tu zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz K. Wybrały go "uwiedzione dzieci Platformy" - SMS-ami IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 25.10.07, 16:50 To dzieciaki zrobiły sobie plebiscyt przeciwko Kaczorom i wywalczyły zwycięstwo dla Tuska wierząc w ideały wolnosci obywatelskiej. Ciężko się rozczarują. Tusk nie ogłosi referendum w sprawie 'tarczy' i nie wycofa wojska zgodnie z zapowiedziami. On zostanie takim samym kaczorem tylko , że już Donaldem z kreskówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa południe Gratulacje!! Wawer trzyma za pana kciuki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 16:53 Powodzenia i wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druga_szczerba Re: Wolski radny posłem.... mimo wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 20:42 A moze gdyby warszawska PO nie stawialatak na wspolprace z lewica, ludzie tacy jak Szczerba (tj.konserwatysci w PO) przyciagneliby nawet wiecej wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matsoft Czy to o nim śpiewał Jarosław Kaczyński w hymnie? IP: *.icpnet.pl 25.10.07, 21:51 Z ziemi polskiej do Wolski. Prorok, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 21:52 Nie mogę zrozumieć jak on z takim zacięciem społecznym mógł się przyłączyć do wnuka co mial dziadka w Wermachcie i jego ferajny. Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów 25.10.07, 23:12 Takich ludzi powinniśmy wybierać: z inicjatywą, z pomysłami, zaangażowanych w sprawy swojego środowiska, umiejacych cos dla niego zrobic, przebojowych a nie owładniętych jakąs idee fix. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upr Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:16 Kochani, znam go bardzo dobrze. To klasyczny przykład eufemistycznie mówiąc koniunkturalisty, z używając języka JKM - karierowicza. Leser i nierób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek_ Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: *.star.net.pl 26.10.07, 08:14 On wywalczyl iluminacje a ja, Ty i wreszcie MY za to placimy, niech sam placi jak taki iliminator, bezczelny typ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło IP: *.aster.pl 26.10.07, 08:22 uspokój się Witek, a ja chcesz coś zmienić to najpierw wygraj wybory a nie się tu produkujesz jak jakiś reprezentant Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 10:13 Z najmniejsza liczba glosow?? A byl tuz za Tuskiem... Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Dobry pomysł to podstawa sukcesu IP: *.aster.pl 26.10.07, 10:40 Gratuluję Michałowi! Co do wypowiedzi upr to sam jesteś nie rób a jak nie znasz Michała to się nie wypowiadaj ! Cieszę się, że pozytywnie ocenacie pomysł z trawmajem oraz że tak samo odnosicie się do kampanii gdzie spotykacie samego kandydata bądź jego przedstawiecieli. Dziękuję wszystkim za głosy na Michała! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: Dobry pomysł to podstawa sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:00 ja też gratuluję. I mam w imieniu mieszkańców Woli i Bemowa prośbę, aby nam pomógł w przywróceniu 125 i 105 na dawne trasy (obiecane przez ZTM w X.br.) Jak stanie 26 co nieraz się zdarza, to nie ma czym dojechać do pracy i z powrotem. Poczytajcie forum Woli powrót 125. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szczerba 125 IP: *.aster.pl 28.10.07, 21:01 moja pierwsza interwencja poselska będzie dotyczyła przywrócenia trasy linii 125. dziękuję i pozdrawiam serdecznie Michał Szczerba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szczerba 125 IP: *.aster.pl 28.10.07, 21:07 Przywrócenie znanej mi trasy 125 będzie moją pierwszą interwencją poselską. Planuje w tej sprawie też spotkanie z dyrektorem ZTM. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Michał Szczerba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: 125 IP: 83.238.15.* 29.10.07, 12:41 Mam nadzieję, że kolejną będzie sprawa RKS Sarmaty i zachowania tych terenów jako rekreacyjno-sportowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Szczerba Re: 125 IP: 212.76.37.* 29.10.07, 23:39 To oczywiste, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzięczni Re: 125 IP: *.chello.pl 05.11.07, 12:36 Bardzo dziekujemy za pomoc dot. autobusu 125. Dobrze,że są tacy mlodzi poslowie, którzy od razu reagują na problemy mieszkańców i czytają frorum dot. też dzielnicy z której się wywodzą. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka MS w parlamencie IP: *.sds.uw.edu.pl 28.10.07, 11:10 szkoda, że ciągle tak mało tych młodych, zdolnych, pracowitych, z inicjatywą w parlamencie dla Pana Michała gratulacje proszę pokazać na co Pana stać także w parlamencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów IP: *.aster.pl 28.10.07, 12:08 Ja mam tylko uwagę natury formalnej. Głosy są policzalne, więc ten Pan został posłem dzięki najmniejszej liczbie a nie ilości głosów. To tyle, pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wolski radny posłem z najmniejszą ilością gło IP: *.acn.waw.pl 04.11.07, 12:17 Pan Michał jest ok. I co ważne, stara się być tam, gdzie jest potrzebny. Panie Michale pozdrawiam! i życzę powodzenia. M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Wolski radny posłem z najmniejszą ilością głosów 14.11.07, 10:56 Gratuluje skutecznosci! Czekam teraz na rownie skuteczne dzialania dla dobra ludzi.Iluminacja to dla ducha , a co z cialem? Szczegolnie chorym cialem.... Czy modly w oswietlonej swiatynii szybciej zostana wysluchane? Odpowiedz Link Zgłoś