Dodaj do ulubionych

Tylko krowa nie zmienia poglądów?

28.04.15, 19:14
[iAndrzej Duda ponownie zmienił zdanie ws. sztucznego zapłodnienia. Jakiś czas temu chciał za taki zabieg więzienia, dziś przyznaje, że choć prywatnie jest przeciwko in vitro, to jako prezydent by je poparł. Taka zmiana w ostatnich dniach kampanii wyborczej przyniesie więcej strat czy pożytku?][/i]
natemat.pl/140941,duda-znowu-zmienia-zdanie-ws-in-vitro-zabieg-pod-pewnymi-warunkami-czyli-jak-to-jest-zjesc-ciastko-i-miec-ciastko
To dopiero sie okaze. Póki co kampania trwa a prezes J.K juz chce obserwatorów zagranicznych, bo a nuż sfałszują wybory i Komorowski wygra?
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Tylko krowa nie zmienia poglądów? 28.04.15, 19:47
      Jemu chodzi tylko o zdobycie punktów procentowych, chce zjednać wyborców wahających się.
      O ile jednak wierzę B.Komorowskiemu, który też deklaruje poparcie dla ustawy o in vitro, o tyle zupełnie nie wierzę A.Dudzie. Pan Duda pilotował uwolnienie od nadzoru bankowego SKOK-ów, pilotował ekspresowe ułaskawienie przyjaciela (a dokumentów z tego ułaskawienia nie upilnował), nie jest więc człowiekiem uczciwym i godnym zaufania.
      • iryska2604 Re: Tylko krowa nie zmienia poglądów? 28.04.15, 20:44
        Ja jestem chyba taką przysłowiową krową bo w tej materii poglądów nie zmienię i zagłosuję na Komorowskiego.
        • czuk1 Re: Tylko krowa nie zmienia poglądów? 28.04.15, 22:03
          Jesteście jak moje siostry.
          Z menadzerem z taką historią biznesu umów nie mozna zawierać, transakcji prowadzić....
          generuje za duże ryzyko operacyjne i finansowe.
    • czuk1 Re: Tylko krowa nie zmienia poglądów? 28.04.15, 22:11
      Tak - ....."kampania trwa a prezes J.K juz chce obserwatorów zagranicznych, bo a nuż sfałszują wybory i Komorowski wygra? "

.
      Przedstawicielka Krajowego Biura Wyborczego oświadczyla, że zgłaszajacy się na obserwatorów zagranicznych otrzymuja zgodę na obserwacje. Każdorazowo bierze udzial ok. 50 takich obsrwatorów.
      A więc świństwo, falsz i obłuda p. JK

Podobnie było z awanturą o konieczności udziału w komisjach wyborczych i PKW przedstawicieli partii politycznych. Idiotów z ludzi tą propozycją robiono.
      W każdej komisji obwodowej/terytorialnej byli/bedą :
      - przedstawiciel partii politycznej - jako członkowie,
      - pełnomocnik - obserwator z ramienia partii, też asystując przy liczeniu glosów i
      sporządaniu protokołu.

Ręce opadają.
      • estella50 Re: Tylko krowa nie zmienia poglądów? 28.04.15, 22:22
        Niewielu intetesuje się i rozumie prawo wyborcze, czy ogólnie politykę. Za to chciwi są na słowa o złodziejach w rządzie, fałszerstwach wyborczych, czy zamachu smoleńskim. I do nich, świadomie, z premedytacją, JK te wymysły kieruje, bo potrzebuje ich głosów.
        Dla mnie to jest właśnie wstrętne w polityce, że posługuje się kłamstwem w żywe oczy i że manipuluje nieświadomymi ludźmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka