iryska2604 26.09.17, 21:07 Ucho Prezesa odc.18 - Bez żadnego trybu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Beata Szydło cytuje "Ucho Prezesa" 27.09.17, 22:47 wiadomosci.wp.pl/beata-szydlo-cytuje-ucho-prezesa-w-sejmie-oklaski-6170682717288065a Odpowiedz Link
dociek Re: Beata Szydło cytuje "Ucho Prezesa" 28.09.17, 07:07 Ta banda wzbudza we mnie tylko jeden rodzaj emocji: obrzydzenie. Odpowiedz Link
wikul "Ucho Prezesa" odc.19 28.09.17, 23:10 Ucho Prezesa odc. 19 - Co tam, panie, na pasku? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Beata Szydło cytuje "Ucho Prezesa" 29.09.17, 08:58 Pozostało nam ośmieszanie,dobra robota. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Beata Szydło cytuje "Ucho Prezesa" 05.10.17, 10:42 Ucho Prezesa odc. 20 - Weto i odwet Odpowiedz Link
iryska2604 Re: p.premier na dywaniku 13.10.17, 17:33 Ucho Prezesa odc. 21 - Na arabskim dywaniku Odpowiedz Link
iryska2604 Re: p.premier na dywaniku 13.10.17, 19:14 Właśnie Błaszczak w TV mówi ze dla nas najważniejsze jest bezpieczeństwo.Odrobił lekcję. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 12:48 Ucho Prezesa odc. 22 - Gdzie jest lider? Odpowiedz Link
wikul Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 14:29 Nie wiem dlaczego ale mniej więcej od 5 minuty nie miałem głosu. Ale chyba nic straconego bo początek wskazywał że bardziej przeszkadza im opozycja. Jestem rozczarowany. Odpowiedz Link
estella50 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 15:08 Ja dżwięk miałam, ale bardzo kiepskiej jakości. Rozumiałam co któreś słowo. Twórcy zajęli się głównie opozycją. I chyba z przesadą. Romans między Kamilą G-P, a Borysem B. ? Nie wydaje mi się to prawdopodobne. Chyba że ma to być jakaś metafora porozumienia młodych wilków z obu partii opozycyjnych. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 15:42 Mam dźwięk.Po drugie są napisy.Zauważyłam,że słuchałam jednocześnie czytając. Trochę jestem wkurzona,bo ośmieszają opozycję,ale można trzeba ich postawić do pionu. Ciekawa sprawa z tą Kamilą, to niby Joanna? bo nie słyszałam. Odpowiedz Link
wikul Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 17:15 estella50 napisała: > Romans między Kamilą G- > P, a Borysem B. ? Nie wydaje mi się to prawdopodobne. Chyba że ma to być jakaś > metafora porozumienia młodych wilków z obu partii opozycyjnych. Tym razem intuicja ich zawiodła. Kamila i Borys to mądrzy i odpowiedzialni ludzie. Są w szczęśliwych związkach. Bujda na resorach. Kompromitacja p.redaktor (chyba Beaty Michniewicz) naciągana i żałosna. To nie p. Holecka. Dla tych zdolnych i bystrych kabareciarzy rządy PiS nie są dramatyczne, są zwolennikami tzw. symetryzmu. Może zmienią zdanie jak się do nich dobiorą. Szkoda że ten serial schodzi na psy delikatnie wybielając pisowskie indywidua i przydając im ludzkiego oblicza. Odpowiedz Link
estella50 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 17:42 Ta p. redaktor to Magdalena Jethon, do niedawna naczelna Trójki. Nie wyobrażam sobie, żeby tak zachowywała się w realu, zupełnie to do niej nie pasuje. Obejrzałam raz jeszcze z napisami. Jest parę smaczków: otoczenie podsuwa prezesowi odpowiednią lekturę; tylko Adrian Zandberg potrafi wejść do gabinetu prezesa i wykrzyczeć mu w twarz te miliony na propagandę. Ale ten niby romans Kamili z Borysem to za gruba metafora, nieładnie. Odpowiedz Link
wikul Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 18:01 estella50 napisała: > Ta p. redaktor to Magdalena Jethon, do niedawna naczelna Trójki. Nie wyobraża > m sobie, żeby tak zachowywała się w realu, zupełnie to do niej nie pasuje. > Obejrzałam raz jeszcze z napisami. Jest parę smaczków: otoczenie podsuwa prezes > owi odpowiednią lekturę; tylko Adrian Zandberg potrafi wejść do gabinetu prezes > a i wykrzyczeć mu w twarz te miliony na propagandę. Ale ten niby romans Kamili > z Borysem to za gruba metafora, nieładnie. Tak początkowo myślałem że to Jethon ale zmylił mnie wygląd. Nic a nic podobieństwa Kiedyś Jethon się skompromitowała i pewnie nawiązali do tego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 19:16 Poczekajmy na następne - spokojnie. Odpowiedz Link
wikul Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 20:28 A ja mam informację do kabareciarzy z KMN , którzy z taka wyrozumiałością traktują "dobrotliwe" rządy PiS. Oto ona: natemat.pl/220591,artur-andrus-dostal-ultimatum-albo-szklo-kontaktowe-w-tvn-24-albo-praca-w-polskim-radiu Oni też mogą już niedługo otrzymać jakieś ultimatum. Poważniejsze i nie do odrzucenia. Odpowiedz Link
estella50 Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 21:07 Stracę szacunek dla a. andrusa (przepraszam, klawiatura mi szaleje) jeśli wybierze narodowe radio, a nie szkiełko. Dla chleba chyba juz nie musi się poświęcać, a honor traci się tylko raz. Odpowiedz Link
wikul Re: p.premier na dywaniku 19.10.17, 23:56 estella50 napisała: > Stracę szacunek dla a. andrusa (przepraszam, klawiatura mi szaleje) jeśli wybie > rze narodowe radio, a nie szkiełko. Dla chleba chyba juz nie musi się poświęcać > , a honor traci się tylko raz. Trochę mnie to dziwi bo Andrus nigdy otwarcie nie krytykował PiS ale widocznie SK jest tak znienawidzone prze pislamistów że samo zasiadanie w tym gronie doprwadza ich do szewskiej pasji. Odpowiedz Link