iryska2604 04.02.09, 17:08 Mam pytanie-chciałam paru z was wysłac fajny plik na pocztę gazetową-niestety nie wszystkie nicki zostały rozpoznane.Wniosek ze nie wszyscy maja załozone konta pocztowe,tak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Pytanie o pocztę 04.02.09, 19:05 Ale tobie wysłałam na twój adres na wp.A innych nie znam wiec chciałam na gazetową.Niestety,nie wiem kto ma a kto nie bo mi odrzuciło.Jaga - powiedz mi jak to dziala? Wybrałam karte i kot trafił.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pytanie o pocztę 04.02.09, 19:35 I bez kota też pokaże,kot to tylko taka przystawka,żeby było tajemniczo.Jest taka nie wiem jak to nazwać gra w karty.Jest talia kart,ty wyciągasz ze środka i wkładasz pod spód, ten ktoś nie widzi co wkładasz,a karty są przedtem przetasowane.Pokazuje karty jedna po drugiej i wskazuje kartę wybrana przez ciebie.Ja to wiedziałam jak robić i nie pamiętam jak to było. To chyba na takiej samej zasadzie. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Pytanie o pocztę 05.02.09, 00:30 Dzięki temu wątkowi założyłam sobie konto pocztowe i wizytówkę. Tamto agata52 straciłam przez niewłaściwe kliknięcie. Odpowiedz Link