nat.a.lia 12.05.08, 20:30 Czesc, czy któraś z Was była może u dr Matkowskiego w przychodni Medokin na Ursynowie? To będzie moja pierwsza wizyta, bardzo się stresuję i chciałabym wiedziec jaki jest ten lekarz. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatone Re: Sławomir Matkowski-Medokin 25.11.08, 17:25 I jak, była któraś z Was u tego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-poranek Re: Sławomir Matkowski-Medokin 27.11.08, 22:30 Witaj Bez obaw- gorąco polecam doktora Sławomira Matkowskiego.Też nie należę do odważnych ale moja pierwsza wizyta przekonała mnie że jest to lekarz z powołaniem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatone Re: Sławomir Matkowski-Medokin 27.11.08, 23:04 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz, i to taką pocieszającą:). Chciałam się umówić na wizytę ale okazalo się, że na razie dr jest na urlopie. Także nie wiem, czy poczekac czy isc gdzie indziej. A czy możesz jeszcze cos napisac więcej o tym lekarzu? Chodzi mi główie o to,czy jest miły i 'kontaktowy', młody czy starszy? Kurcze, naprawdę się boję i wiem, ze się będę strasznie denerwowac więc chcialabym żeby to był lekarz, który będzie miał dobre podejscie. A Medokin jest blisko mojego domu i mają przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-poranek Re: Sławomir Matkowski-Medokin 28.11.08, 16:29 Witam Cię ponownie- chcę Ci pomóc przełamać pierwsze lody :)) Proponuję poczekać na doktora -będziesz pod dobrą opieką - jeśli to nie jest pilne.Jako ginekolog Sławomir Matkowski jest niezmiernie cierpliwy , miły,sympatyczny i bardzo,bardzo ciepły.Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatone Re: Sławomir Matkowski-Medokin 28.11.08, 23:35 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz:). Pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Sławomir Matkowski-Medokin 03.01.09, 16:28 Polecam - pracuje tez na Inflanckiej, prowadzilam u niego ciaze, jest wspanialym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś