w_v_w 26.02.04, 08:09 Kariera..."Dziewczyny z przedmieścia" załamała sie, /po przeliczeniu głosów/, mam nadzieje,że nastepca nie bedzie "dublerem"... Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:38 Czy sa gdzies podane wyniki liczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 26.02.04, 13:00 Info pewne aczkolwiek zasłyszane... gdzies Ty sie podziewał... teskniłam... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: I stało sie... 26.02.04, 18:49 ile na "łapke" mniej koło 2 tysiaczków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:28 Jest tu zawsze Wawerko , wzruszylas mnie - ale wokol ciebie tylu zalotnikow.... Moze jutro sesja cos ciekawego przyniesie - bo poza tym nudy w Wawrze! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 26.02.04, 20:59 Onyxie, cóz jam winna... zalotnicy czuje sie zażenowana... przeważnie jestem wierna... co do sesji, coż moze przynieść, jescze nie ta... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:59 Ciekawe czy kolejny protest dotyczacy inwestycji zablokuje to ,co przynajmniej mamy szanse dostac. A w ogole to masz racje! Byle do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 26.02.04, 23:09 zasłyszałam,ze Azja w natarciu ponoc cos z kultura zwiazane, idziesz sobie wyobrazic!!! :) Wawerka - napar z koperku wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:15 Nie wyobrazam sobie - i nie poszedlem nawet posluchac co tam dzis sie dzialo. Nie mam nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 27.02.04, 23:46 A jakie to ma znaczenie dla nas, co tam sie dzieje, przychodza na darmowa kawe, herbate i paluszki, robia "mondre" miny, pogadaja do mikrofonów, na ogół bez sensu. Nerw szkoda? czasu, czasu szkoda. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:44 A jednak! Sesja byla owocna w obrady! Powstrzymano napor Wiktorii Wiedenskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 28.02.04, 11:36 Kara Mustafa na "rogatkach" Wawra bedzie Imperium Otomańskie... zawsze to lepsze od Imperium Tumańskiego... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: I stało sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 19:39 Pod rzadami Tumora Mozgowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I stało sie... 28.02.04, 20:07 Co mi tam, moze beda "branki" w jasyr, e nie załapie sie, maja juz jedna, niebieskooka blondi, obrotna to wystarczy a i koszty mniejsze. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś