14.04.04, 22:51
Witam,
za kilka miesięcy wprowadzę się do Sawy Parku, czy ktoś z was tam mieszka? Jak
wam się podoba? Ja będę mieć bardzo małe mieszkanie (42 m2), tylko studio...
na dwie osoby ale to chyba dobrze, mieć swój dach nad głową. Czekam na opinie
mieszkańców.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Oozie Re: Sawa Park IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 15.04.04, 11:44
      Będziez miał sklep na parterze.

Nie mieszkam w Sawa Parku ale troche dalej z tym, że w Sawie robię zakupy.
    • Gość: turtle Re: Sawa Park IP: 217.153.186.* 15.04.04, 14:03
      chciałbym mieszkać w sawa parku ale jestem za biedny. z tego co wiem jakieś
      chorendalne ceny za metr mieszkania tam chcą. a ile naprawdę zapłaciłeś za metr?
      • rafi.raf Re: Sawa Park 16.04.04, 20:44
        no prawde mowiac to nie do konca ja zaplacilem za to mieszkanie. 4000 zł za metr
    • Gość: chris Re: Sawa Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:14
      No jak będziesz miał widok na te dwa punktowce 10-pietrowe z wielkiej p(ł)yty
      do ja Ci współczuję.

Trochę przesadzili, moim zdaniem, z wielkością tych apartamentowców (Sawy i
      tego obok) i się porobiły podwórka studnie i takie wrażenie ogolnej ciasnoty.

A tak w ogóle to w tym albercie co jakiś czas lubi sie włączyć alarm i nocka z
      głowy ;-). A jak masz okna na bar w łączniku między tymi dziesięciopietrowcami
      to też przy otwartym oknie nie pośpisz.
      Przystanek autobusowy na Francuskiej także bywa wesoły. Szcególnie jak paru
      podchmielonych młodzieńców czeka na nocny to lubią sprawdzić ile kopniaków
      wiata potrafi wytrzymać (darcie mordy: Legiaaaaaaa i takie tam, też bywa na
      porządku nocnym).
      Tak więć - welcome to Saska Kępa ;-)

pzdr
      chris

PS. Ja już nie 3mam samochodu na ulicy bo jacyś panowie chcieli go już raz
      sobie otworzyć - tylko kluczyków biedacy nie mieli ...
      • jolajola1 Re: Sawa Park 15.04.04, 22:48
        mieszkam obok, pół przecznicy dalej
        tu sie naprawdę milutko mieszka
        a alarmy i przystanki autobusowe są wszędzie, w całym miescie
        • Gość: chris Re: Sawa Park IP: 213.134.128.* 16.04.04, 13:03
          A ja mieszkam dokladnie w tym miejscu i pisze o moich spostrzeżeniach. A o tym
          jak jakieś małolaty na ul. Meksykanskiej prawie udusily sasiadke bo nie chciala
          im dac prtmonetki juz pisalem? A o wlascicielce baru w laczniku, ktora lubi
          bluzgac na cala okolice? A o tym jak przy tymże barze paru kolesi katowalo
          bejzbolami swojego kolege? (opisane wydarzenia miały miejsce w zeszlym roku).

pzdr
          chris
      • rafi.raf Re: Sawa Park 16.04.04, 20:45
        no to mam chyba najlepsza strone :) bez atrakcji jak mi sie wydaje :)
    • ender_n Re: Sawa Park 27.04.04, 07:38
      Mieszkam juz kilka miesiecy, alarmu jeszcze nie slyszalem, nocnych krzykow tez
      nie, mieszka sie przyjemnie :) pewnie tez mieszkam z innej strony. Ostatnio
      slyszalem stukanie, ale to normalne w nowym budynku. Pozdrawiam
      • rafi.raf Re: Sawa Park 03.05.04, 22:29
        Ostatnio jak koncze roboty w mieszkaniu wykonczeniowe, zauwazylem, ze jest
        wyjatkowo pusto w bloku, a podobno prawie wszystkie mieszkania sprzedane...
        Musze przyznac, ze z dnia na dzien co raz ladniej wszystko tam wyglada :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka